Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villas-Boas: ‘In ideale wereld ging Arsenal door in de Champions League’

Laatste update:

De fans van Tottenham Hotspur zullen zich dinsdagavond prima vermaakt hebben, toen aartsrivaal Arsenal in de achtste finale van de Champions League met 1-3 werd verslagen door Bayern München, waardoor het voor the Gunners een loodzware opgave wordt om de volgende ronde van het Europese toernooi te bereiken. André Villas-Boas bekeek het duel echter met gemengde gevoelens.

/

De coach van the Spurs, die donderdagavond in de Europa League uitkomen en tegen Olympique Lyon een 2-1 voorsprong verdedigen, is bang dat Arsenal uitgeschakeld zal worden door Bayern en dat de equipe van zijn collega Arsène Wenger zich daardoor volledig zal kunnen richten op de Premier League. Dit zou ten koste kunnen gaan van plek vier op de ranglijst, momenteel bezet door Tottenham.

Het als vijfde geklasseerde Arsenal is de grote concurrent van Villas-Boas’ team voor de vierde plaats, die voor komend seizoen recht geeft op deelname aan de Champions League. “In een ideale wereld zou Arsenal doorgaan in dat toernooi en zouden ze daardoor vermoeid raken, wat weer goed zou zijn voor ons”, merkt Villas-Boas op in de Engelse media. De Portugese oefenmeester gaat er echter van uit dat Bayern de kwartfinale bereikt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 februari 2013 om 13:06

chelsea omwisselen met Man C zou ik leuker vinden :P

21 februari 2013 om 13:17

Tottenham speelt inderdaad het leukste en beste voetbal, hopelijk eindigen ze dit jaar 3de en spelen ze zo CL volgend jaar.

Europees gezien doen de Engelse clubs het de laatste jaren echt goed. Ze presteren ondermaats. Chelsea won vorig jaar wel de CL maar dat was ook niet het-van-het en op een niveau dat we van een Engelse club gewoon zijn.

Manchester en Chelsea vlogen er dit jaar al uit. Manchester United doet het in de CL niet goed, als je als Manu supporter eerlijk bent dan ga je hier mee akkoord. Ze hebben het dit moment gewoon niet ook al hebben ze Van Persie van voor lopen. Ze moeten en kunnen sterker spelen.

21 februari 2013 om 13:19

Waarom vindt je Manchester United niet goed in de CL spelen? Eerste in de poule en 1-1 in Bernabeu..

21 februari 2013 om 13:33

Ik hoop dat Tottenham niet in de CL belandt. Bale zal na dit seizoen waarschijnlijk naar Real gaan, vrijwel zeker als Ronaldo ook vertrekt.
Ik denk dat Tottenham er dan echt op achteruit zal gaan. Maar goed dan hebben ze nog het geld van Bale die ze kunnen investeren, maar wie zou er dan worden gehaald?

Mits ze een superster(of meerdere sterren) halen, denk ik niet dat Tottenham volgend seizoen Cl-waardig zal zijn als je ziet dat Arsenal en Chelsea ook nog kandidaten kunnen zijn.

21 februari 2013 om 14:02

Beste en leukste voetbal? Het enige wat ze doen is van buiten de 16 schieten.

21 februari 2013 om 14:05

Heb je ze soms gevolgd? Ze hadden enorm veel moeite met clubs zoals Gala en Cluj terwijl dat niet zou mogen.

Geef toe, Manu heeft veel betere jaren gehad. In de PL worden ze kampioen maar Europees is dit voetbal van een matig niveau.

Ook in de wedstrijd tegen Real, ze speelden zwak en op hun eigen helft. Ze lieten Real het voetbal maken en hadden in totaal over de 2 helften 10-20 minuten dat ze goed speelden.

Dit is geen kritiek op Manu, ik zeg enkel dat ze beter kunnen spelen.

21 februari 2013 om 18:12

dat jij weinig verstand van voetbal hebt blijkt maar weer!

21 februari 2013 om 13:18

Ik als Arsenal fan schat toch Chelsea hoger dan ons.. Kijk wat voor spelers zij hebben en zij doen elk seizoen mee voor de titel en wonnen nog is vorig jaar de CL van Bayern Munchen..

Arsenal was dit jaar geen kansmaker voor de Champions League, Bayern daarintegen wel. Zie Arsenal geen potten meer breken in Beieren..

Bayern München gaat sowieso de halve finale halen, daarnaast is het een kandidaat om de CL trofee te pakken dit seizoen. Naast Bayern.. Barcelona, Manchester United, Juventus, BVB en Real Madrid die kans maken.

(kortom) AC Milan is voor mij geen kandidaat, ook al wonnen ze met 2-0 van Barca.

21 februari 2013 om 13:10

Mee eens, al had ik ze met Balotelli als outsider gezien. Maar nu zie ik ze echt geen kans hebben op de beker.

21 februari 2013 om 13:20

AC Milan is bezig om stapje voor stapje betere spelers te halen en er een team van te maken voor de grote prijzen. Spelers als Muntari, Abate ect ect.. zijn geen toppers.

Ik hoop dat ze in de zomer een poging wagen om Kaka terug te halen naar San Siro. (huren) is de beste voor ze en dan heb je een dodelijke aanval:

Kaká
El Shaarawy - Balotelli

21 februari 2013 om 13:29

Dan heb ik liever dat ze Veratti halen dan Kaka. Kaka was in zijn Milan tijd natuurlijk geweldig maar de vraag is natuurlijk altijd hoe goed hij nog is en voor hoe lang nog. Hij is al aardig op leeftijd en Veratti juist een enorm talent.
Hoop dat ze dus zo gaan spelen:

Veratti
Noccerino Boateng

Niang Balotelli El Shaarawy

21 februari 2013 om 13:19

Shaktar Donetsk ligt er al uit voor je? Ik geef ze meer kans dan de Duitsers.. natuurlijk heeft Dortmund voordeel met 2 uitdoelpunten.. maar Shaktar is zo geweldig dat zij altijd en overal kunnen scoren!

21 februari 2013 om 13:23

Willian was de man van Shaktar en die heeft zijn eieren gelegd bij Anzhi van Guus Hiddink. Door hem zijn ze door de poule-fasses door heen gekomen. Sport1. heeft beelden laten zien dat hij belangrijk was met assist's en goals 'a course'.

Taison de vervanger van Willian, die overkwam van Metalist Kharkiv ken ik niet zo goed..

21 februari 2013 om 13:38

De man van Shaktar blijf ik toch zeggen dat het Henrikh Mkhitaryan is hoor.. hoevaak is hij niet verkozen tot speler van de maand speler van de jaar bij Shaktar.. Hij heeft als aanvallende middenvelder al 18 doelpunten in liggen in de Oekraniese competitie en dat is best veel..

Ook heeft hij aantal assists op zijn naam staan en daarom vind ik hem zo geweldig, hij is nog maar 24 jaar zelfs jonger dan Taison. verder hoe hij Pirlo uit de wedstrijd zette 2x tegen Juventus en 1x tegen Italie met Armenie was schitterend.

Jij bent echt van de pot gerukt defcon. Dat slaat toch nergens op!

Ach ja, ze kunnen zich nu dan wel volledig focussen op de competitie, maar voor Arsenal zou het beter zijn om volgend jaar de CL maar eens te missen.

Dat zou toch zeker het einde van Wenger betekenen?

Begrijp me niet verkeerd, ik ben groot fan van Wenger, maar zijn huidige filosofie werkt niet meer. In het hedendaagse voetbal moet je sterspelers kopen of behouden om mee te doen voor het zilverwaar.

Mensen die zeggen dat Wenger wel wil uitgeven maar niet mag van het bestuur, vraag jezelf eens af waarom Wenger geen ultimatum stelt? Als het bestuur steeds nee zou blijven zeggen moet Wenger gewoon voet bij stuk houden, of ik krijg vrij baan om spelers te kopen die ik wil, of ik stap op. Dit doet hij echter niet, Hij gaat liever op zoek naar koopjes.

Wenger heeft Arsenal gemaakt tot de club die het is tegenwoordig, maar hij is zelf ook hard bezig om dit alles af te breken. Voor Wenger en Arsenal en de fans zou het beter zijn als hij na dit seizoen vertrok.

21 februari 2013 om 13:50

Het enige wat verkeerd is aan het beleid, is de logica. Hij koopt spelers die hun top nog moeten halen en opzich is dat prima, als dit maar gemixt wordt met ervaren/wereldklasse spelers, spelers die echt wat toevoegen en die voor dat duwtje kunnen zorgen tijdens een saaie 0-0. Persoonlijk hoop ik nog altijd niet dat le Professeur weggaat, maar als Arsenal geen CL haalt is het waarschijnlijk onvermijdelijk..

Er zal een wonder moeten komen wilt Tottnham buiten de top 4 halen, maar ik verwacht (of misschien hoop) dat Arsenal wel gewoon in de top 4 eindigt, maar Wenger moet in de zomer aankopen gaan doen wilt hij niet nog verder achter lopen. Het zal wel een paar jaar duren voor Arsenal de CL pakt, maar misschien kan arsenal daarvoor een keer stunten

De fans van Tottenham Hotspur zullen zich dinsdagavond prima vermaakt hebben (arsenal speelt tenminste CL zo club uitlachen wanneer er zelf niet in speelt is een beetje triest)

21 februari 2013 om 18:15

Tottenham gaat Arsenal aflossen in de CL de komende jaren! en ja wij spelen geen CL maar we werden wel 4e. dat Chelsea lelijk de CL won en ten koste van Spurs de CL in ging is bad luck.

maar als Arsenal door gaat in de CL verdienen ze weer bakken met geld! dus nee gelukkig liggen ze er hoogwaarschijnlijk uit. en Tottenham heeft denk een team dat op kracht sterkere spelers heeft als Arsenal. dus het moet dit jaar weer lukken.

21 februari 2013 om 19:01

Wat maakt het jou nou uit hoeveel geld Arsenal binnenkrijgt? Ze hebben sws al veel meer geld dan Tottenham, en kijk wat ze ermee doen. Of beter gezegd niet mee doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren