Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villarreal verrast met komst van 'een van de beste verdedigers van EK'

Laatste update:

Villarreal raakt steeds meer (top)spelers kwijt, maar heeft woensdagavond ook positief nieuws voor zijn fans. De naar de Segunda División gedegradeerde club maakt melding van de komst van de 34-jarige Olof Mellberg. De verdediger uit Zweden verbindt zich voor één seizoen aan de Spaanse club.

/

Met Mellberg haalt Villarreal zonder meer een brok ervaring in huis. De 116-voudig international speelde op zes eindtoernooien, onder meer op het recente EK. In Polen en Oekraïne maakte hij twee doelpunten en zodoende wordt hij door Villarreal omschreven als 'een van de beste verdedigers van het EK'. Mellberg speelde in zijn loopbaan voor onder meer Racing Santander, Aston Villa, Juventus en Olympiacos Piraeus. In Griekenland was hij de laatste drie seizoenen actief en won hij twee landstitels.

In de afgelopen weken trokken Carlos Marchena (Deportivo la Coruña), Cristian Zapata (AC Milan), Gonzalo Rodriguez, Borja Valero (beiden Fiorentina), Nilmar (Al-Rayyan), Marco Ruben (Dynamo Kiev), Diego López (Sevilla), Wakaso Mubarak (Espanyol) en Jonathan de Guzman (Swansea City) de deur achter zich dicht. De verwachting is dat ook Bruno Soriano zal vertrekken en dat Giuseppe Rossi door zijn zware blessure tot minimaal medio 2013 zal blijven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat alle fans van Villareal op dit moment een traantje wegpinken. Wie had een jaartje terug verwacht bij Villareal bij dit soort spelers uit zou komen, zonde.

8 augustus 2012 om 20:25

Laten we inderdaad hopen dat deze mooie club weer snel terug komt op het niveau waar ze horen.

trouwens: Al-rayyan wtf?

8 augustus 2012 om 20:39

Bij al-rayyan is nu de grootste sheik van het land de eigenaar. Je kan er vergelijken met Berlusconi van 10/5jaar geleden. Die man redt zo veel macht dat spelers van andere topclubs uit heel het midden-oosten voor één wedstrijd gehuurd worden als Al-rayyan tegen bijvoorbeeld Manchester United oefent.

Wat dat betreft vind ikhet niet eens zo'n rare stap. Nilmar zalzich wel financieel onafhankelijk spelen in 'de zandbak(;'

8 augustus 2012 om 20:51

Al-rayyan is een voetbalclub uit Qatar.

Zit Rossi nog bij Villareal? Of is die daar allang weg?

8 augustus 2012 om 20:11

Anders lees je de tekst, daar is die hoop letters voor bedoeld namelijk.

8 augustus 2012 om 20:19

Villareal heeft het ´geluk´ dat hij geblesseerd is en niemand hem wil hebben om die reden anders was hij allang weggeweest. Fantastische speler is Rossi, een speler als Rossi in de tweede divisie in Spanje... zonde.

8 augustus 2012 om 22:35

Tja, Rossi is een fantastische voetballer, maar is tot maart ofzo uitgeschakeld. Dan komt er juist nog een periode met veel wedstrijden in de Segunda Division, zo'n drie, vier maandjes voetbal is er nog op dit moment. Dan heeft Rossi alle tijd om weer op niveau te komen en zonder de hoge druk van de Primera Division. Dus ik denk dat komend seizoen de Segunda Division nog niet zo gek is voor hem.

Goede aankoop op dit moment vind ik

8 augustus 2012 om 20:16

En waarom vind jij dat?

8 augustus 2012 om 20:19

Omdat er niet veel spelers van zijn kaliber bereid zijn in de segunda division te spelen

8 augustus 2012 om 20:20

Hij kan nog verdedigen en kan op het tweede niveau in Spanje vast nog wel mee, Villareal wil binnen een jaar weer terug naar het hoogte niveau en dan wordt hij bedankt voor bewezen diensten en wordt er iets beters en jongers gehaald.

Jammer dat Villarreal zo is afgegleden. de 36-jarige Javi Venta keert terug bij Villarreal en nu ook al een 34 jaar oude verdediger. Ik denk eerlijk gezegd helaas niet dat Villarreal dit seizoen zal promoveren.

Zo sinterklaas komt bij Villareal voetballen, wat een baard !

On: het is natuurlijk niet te geloven dat villareal het moet doen met 34 jaar oude kerstmannen, komop zeg!

RIP Villarreal. Hoe heeft dit ooit kunnen gebeuren. . . .

8 augustus 2012 om 20:25

Je weet waar RIP voor staat lijkt me?

8 augustus 2012 om 20:29

Zover is het gelukkig niet inderdaad ; We komen er wel weer! We hebben de laatste jaren een goede naam opgebouwd in Europa en als we direct weer kunnen promoveren, willen de goeie spelers vast wel weer komen. Het laatste jaar was een verschrikkelijk incident. Ik hoop op het Atletco Madrid-effect. Enkele jaren geleden gedegradeerd, en daarna heel sterk teruggekomen.

8 augustus 2012 om 22:08

Ja ik hoop dat het Atletico Madrid effect gebeurd bij Villarreal want Villarreal hoort gewoon niet in 2de klasse het is een ploeg die in de spaanse top hoort.hoop voor jou dat ze snel terugkeren naar eerste.

Hopelijk kan Rossi ze snel terugbrengen zoals Torres dat heeft gedaan met Atletico.

8 augustus 2012 om 22:51

Villareal hoort wel in 2 de klasse juist als zoveel Spaanse voetbalploegen. Met hun wanbeleid miljoenen schulden maken hun spelers niet uitbetalen, niet betalen voor hun transfers. die ploegen horen gewoon allemaal in 3 de klasse te zitten.

Haha, verassend nieuws toch. De beste man, is meen ik gestopt al international en toch nog effe in die wedstrijd tegen engeland 2 keer gescoord met het hoofd. Hij's kopsterk laten we maar zeggen. Ervaren verdediger, natuurlijk niet de snelste meer, maar ze hebben Mussachio nog, flink stuk jonger helemaal geen slechte verdediging: Angel - Mellberg - Mussachio - Juan Oriol. Ik weet niet hoe ze de overige plekken ingaan vullen maar ik wens ze veel succes en misschien ook wel sterkte voor volgend seizoen. Met zo'n leegloop zullen ze dat wel nodig hebben.

9 augustus 2012 om 07:04

Ik vind het raar dat Mussachio daar eigenlijk nog is.. ik vind hem een best wel goede verdediger. Goed genoeg om niet in de tweede divisie te spelen..

De Spaanse tweede divisie is best een sterke competitie, ondanks dat je dat misschien niet zou denken. Met deze aankopen zie ik Villareal helaas niet promoveren komend seizoen. Het staat nu natuulijk wel leuk zo een ervaren rot, maar het zal vrees ik niet genoeg zijn.

8 augustus 2012 om 21:00

Volgens zijn ze pas begin jaren 2000 echt mee gaan doen op het hoogste niveau, dus ik weet niet wat je bedoelt met altijd een topclub.

8 augustus 2012 om 22:12

Alles kan in voetbal en dat is echt wel zonde dat het zover met zo een club kan komen.er zijn al veel voorbeelden geweest in de geschiedenis van het voetbal dat je van alles naar niks gaat.hopelijk komt het in orde met Villarreal en kunnen ze snel terugkeren.

Prima aankoop. Kwam mijn inziens nog goed mee op het EK, dus voor het Villarreal van nu een uitstekende deal. We moeten helemaal overnieuw beginnen en met een ervaren rot als Mellberg kun je er goed bij hebben.

Wel heel erg jammer om te zien dat deze club zoveel spelers heeft verloren. Voor Rossi moet dit ook heel erg zijn, een jaar geleden wilde Barca hem hebben en nu speelt hij in de segunda divsion.(als hij weer fit is)

Mellberg viel door de mand in Italie, als ik hem was zou ik huiswaarts keren en naar een club als Goteborg verttrekken.

8 augustus 2012 om 22:15

Hij viel door de mand in Italie misschien maar in de andere competities heeft hij het goed gedaan en op het hoge niveau als een WK en EK kan hij nog uitstekend mee dus prima aankoop met veel ervaring is misschien wat oud maar kan geen kwaad voor in 2de klasse terug naar eerste te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren