Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vilhena zal niets doen met warme belangstelling vanuit Serie A’

Laatste update:
/

De transfermarkt in de Eredivisie is nog minder dan twee weken open en Tonny Vilhena is nog altijd speler van Feyenoord. De middenvelder beleefde een zwaar jaar onder Fred Rutten en vertrok halverwege het seizoen niet op huurbasis naar Southampton, zoals Ronald Koeman hoopte. Mede vanwege zijn thuissituatie koos Vilhena ervoor in Rotterdam te blijven en mogelijk doet hij dat nu weer.

De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio claimt dat Vilhena in de serieuze belangstelling van Fiorentina staat. De Italianen zien hem als een interessante versterking op het middenveld en zouden wel zaken willen doen. Vilhena’s contract in De Kuip loopt na dit seizoen ten einde en vorig seizoen kwamen beide partijen er samen al niet uit over verlenging. Feyenoord zou dus wel genegen zijn hem van de hand te doen.

Vilhena zal waarschijnlijk afzeggen voor de mogelijkheid naar de Serie A te gaan. Zijn moeder is ziek en het liefst blijft de middenvelder in Nederland. De twintigjarige jeugdexponent van Feyenoord debuteerde vier seizoenen geleden al in het rood-witte shirt van zijn club en speelde inmiddels 87 wedstrijden in de Eredivisie.

Denk jij dat Tonny Vilhena het hele seizoen bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja wat moet ik er van zeggen.
Ik ben heel negatief over hem geweest en hij gaat dit seizoen misschien wel mijn ongelijk bewijzen.
Waar hij de laatste 2 seizoenen bleek stil te staan schijnt hij het licht gezien te hebben.

Als hij inval hoogt hij gretig en bloed fanatiek. Gisteren bij jong Feyenoord stak hij erboven uit.
Ja als hij dan echt de goede kant op gaat laat hem dan maar bijtekenen en dan zal hij Toornstra ook zo uit de basis spelen.

De breedte word zo alleen maar sterker.

19 augustus 2015 om 09:04

En Toornstra blijkt het (vorig seizoen al) toch niet te hebben voor het niveau Feyenoord. Kuipvrees? Bij interviews een onzeker mannetje met een hoog piepstemmetje.
Om dezelfde reden als blinde draver Bilal steeds de voorkeur krijgt boven Anass, toch de investering eruit willen halen.
Van mij mag Vilhena een half seizoen op het middenveld ipv Jens. Dan kun je in januari altijd nog bepalen of je hem verkoopt of hem, op basis van nieuw vertrouwen dat hij voelt, alsnog langer aan je te binden

19 augustus 2015 om 12:40

Ik denk niet dat je Vilhena in Januari nog gaat verkopen. Dan heeft hij nog 6mnd contract en kan hij dus net zo goed transfervrij een voor hem persoonlijk interessantere overstap gaan maken.

Als Feyenoord echt met hem verder wil moeten ze dat nu laten blijken. Van Bronckhorst moet hem dus een kans gaan geven op een positie waar hij wat voor het team kan betekenen en van Geel moet met een aanbieding komen waar waardering en vertrouwen uit spreekt.

19 augustus 2015 om 10:00

Hij was gisteren inderdaad weer erg goed, ik hoop zo dat hij toch nog wilt bijtekenen en wilt vechten voor zijn plek, maar dan moet hij ook wel een eerlijke kans krijgen.

Het "probleem" van nu bij Feyenoord, is dat we weer gezond zijn en geld hebben om de selectie sterker te maken, het is eigenlijk niet goed dat spelers van 17 al gelijk een basis plaats hebben zoals in het verleden natuurlijk. Nu zijn die spelers die al op vroege leeftijd belangrijk waren niet meer zonder meer de beste en andere facetten als trainingsinzet, belang van het team en specifieke capaciteiten van een speler spelen mee in de keuze van de trainers. Feyenoord is een volwassen ploeg geworden en ik hoop dat Vilhena dat ook inziet en snapt wat er nu gebeurt en zijn kans afwacht want ik denk niet dat het nog lang duurt voor dat hij de kans gaat krijgen

Moeder is ziek dus hij blijft. Goed gekozen van Vilhena. Hoort iedereen te doen.

19 augustus 2015 om 08:06

En wat na dit jaar dan? Is zijn moeder dan nog steeds ziek? dan wil hij dus nog steeds in nederland blijven maar dan blijkbaar bij een andere club. Of gebruikt hij dit als excuus om transfervrij te zijn straks. Ik zou wel eens zijn beweegredenen willen weten.

19 augustus 2015 om 08:24

Dit gaat gewoon om een tiener waarvan zijn moeder ernstig ziek is. Natuurlijk wil hij dan bij zijn moeder in de buurt zijn.

Over het feit dat zijn contract afloopt is gewoon Feyenoords schuld. Altijd maar zo gierig doen met contract aanbiedingen naar eigen jeugd wordt er schijt ziek van.

19 augustus 2015 om 08:36

zijn contract voorstel was een hele mooie schijnt, alleen wilde die vertrouwen en ik denk dat meneer Rutten dat heeft afgebroken. zelfde verhaal als met Boetius, die dus wel voor het buitenland heeft gekozen (die kon bij de best betaalde komen). Snap Vilhena dat ie in NL wil blijven voor zijn moeder maar teken dan met 2 jaar bij zodat Feyenoord ook die tijd kan geven en je (want je hebt toch veel aan Feyenoord gehad) niet voor niks de deur uit loppt

19 augustus 2015 om 08:37

Zo gierig doen naar jeugd contracten? Enig idee wat hem is aangeboden dan?

Die jonge zit nu al bijna op de 5 ton en heeft een betere aanbieding gekregen! Wat moeten ze hem dan geven? Iemand die nog nooit iets heeft bewezen. Het is nog steeds zo dat die jongens blij mogen zijn dat ze bij feyenoord spelen. En niet dat Feyenoord blij mag zijn dat ze bij hun spelen.

Eigen jeugd heeft hun rijke toekomst mede te danken aan die club(s).

Verder laat hij nu eindelijk weer ee beetje zijn oude vorm zien. Ik hoop nog steeds dat hij zal verlengen ook gewoon. 3x liever deze jongen op de bank en die invalt dan Immers. Het talent is er gewoon.

19 augustus 2015 om 09:08

@Capis:

Ik ben normaal anti-Immers, enorme houten Klaas. Maar iedereen heeft kunnen zien dat de ploeg veel meer power, drive naar voren en vertrouwen kreeg toen hij inviel tegen Cambuur. Daar kunnen we echt niet omheen...

19 augustus 2015 om 09:35

Ja of het kwam omdat Toornstra weer niet echt wist te overtuigen? En dat het dan me Immers gewoon beter werd.

Ik zou op die plek wel eens gewoon Vilenha willen zien. En anders inderdaad ook wel eens Kuyt op 10 als valse spits.

19 augustus 2015 om 09:55

Hopelijk is ze dan weer beter. Zijn wel belangrijkere dingen dan voetbal.

19 augustus 2015 om 10:13

Capis,

Ik heb ook al vaker gehoord dat 1 van de dingen die jeugdspelers irriteert is de hoogte van het salaris. Spelers als Boetieus en Vilhena zitten inderdaad op 4 a 5 ton. Maar dan komt er een speler als Toornstra, El Ahmadi en krijgt direct 8 a 9 ton en als Van Geel dan komt met een salaris verhoging van 1 of 2 ton en speelt ook gewoon in de basis dan is dat toch echt een irritatie puntje, daarbij vind ik Vilhena op dit moment beter invallen als Toornstra speelt, zo'n jongen ziet dat ook en vraagt dan natuurlijk ook een bedrag van rond de 8 a 9 ton.

Het is niet het belangrijkste maar speelt zeker wel mee, geef die jongen gewoon een nieuw contract voor 5 jaar en een dik salaris wat gelijk ligt aan de oudere spelers, dit zal er ook voor zorgen dat onze spelers voor wat meer worden gekocht, hier moet ik echt Ajax een compliment voor geven, wij komen met contract nieuws dat iemand verlengd heeft voor 2 jaar en Ajax komt met het zelfde nieuws maar dan een een contract van in totaal 5 jaar. Natuurlijk zal het nog niet helemaal mogelijk zijn voor Feyenoord om iedere speler een dikker salaris te geven maar ik heb ook het idee dat er nog geen duidelijk lijn is.

19 augustus 2015 om 20:32

je snapt duidelijk mijn punt niet. Na dit is ie transfervrij, dus tenzij hij stopt met voetballen zal ie een nieuwe club moeten vinden. Met een zieke moeder in nederland (in rotterdam lijkt me) is zekerheid van een langlopende contract, met zijn huidige, in rotterdam gevestigde club toch de allerbeste optie? Dat zijn moeder ziek is en hij daar bij wil blijven snap ik helemaal.

Hoop dat hij ergens aan spelen toekomt. Een middenveld met Vejinovic, Immers en Vilhena is volgens mij zo verkeerd nog niet.

19 augustus 2015 om 07:58

Heb liever toornstra dan in plaats van inmers en el ahmadi is een zeer goeie speler dus dat is nog een moeilijke keus

19 augustus 2015 om 08:04

Hoezo dan niet Vilhena naast El Ahmadi met vejinovic in de punt naar achter? Ik vind immers en toornstra niet overtuigen

19 augustus 2015 om 08:34

Toornstra heeft maar moeite om op niveau te komen vind ik, daarbij zijn zijn goede wedstrijden van hem op 1 hand te tellen.
Het zou in mijn ogen niet lang meer duren voordat Vilhena een kans in de basis krijgt.

Psv hem zou moeten halen als Ritzmaier weggaat ,goede vervanger en maakt de bank sterker, zoveel zou hij niet moeten kosten en zijn moeder is in de buurt

19 augustus 2015 om 08:40

Ik mag toch hopen dat die tijd voorbij is!
Als hij echt niet gaat bijtekenen, dan hoop ik dat hij naar het buitenland gaat.

Een concurrent versterken et een speler uit eigen jeugd moet niet het beleid zijn.

19 augustus 2015 om 10:17

Klopt,tenzij de speler zelf naar de concurrent wil (gini,fer destijds),dan word het een ander verhaal.

Hebben we eindelijk een nummer 10 met een mooie techniek en goede speel inzicht staat die er niet in! Zo zonde dit

Maar dat spelinzicht vind ik nou juist schorten bij Vilhena. Hij geeft zo vaak een tikkie breed of legt de bal terug. En de snelle opening die zich voorin aandient, ziet hij niet op tijd.
Nee, dat vind ik echt zonde!
Hij heeft zeker wel pit en een mooie trap.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren