Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verwijten richting Feyenoord en Arne Slot: ‘Vermoeden dat ze dit hebben gelekt’

Laatste update:

In de De Ballen Verstand-podcast van Tubantia wordt Arne Slot verweten dat hij de interesse van Feyenoord in Gijs Smal bewust naar de media heeft gelekt. De trainer zelf benadrukte zondag dat daar geen sprake van is, maar in Twente-kringen is er serieuze twijfel over de manier van doen van Slot.

"Wij vermoeden dat het Feyenoord-kamp dit heeft gelekt. Om een beetje reuring te veroorzaken. Het is een aanname, we weten het niet zeker", benadrukt Fardau Wagenaar in de podcast van maandag. Collega Leon ten Voorde haakt daar direct op in.

"Er is geen bewijs, maar het is wel heel toevallig dat het een dag voor de wedstrijd (Twente - Sparta Rotterdam, red.) uitlekt via het Rotterdamse. Terwijl ze bij Twente nergens van afweten. En Smal zit hier ook niet op te wachten, dat het nu al uitlekt", aldus de Twente-watcher.

"Waarom zou Feyenoord dat doen? Je wil Smal toch ook geen oor aannaaien dan?", vraagt Wagenaar zich vervolgens af. "Tja, welkom bij een grote club", verzucht Ten Voorde op zijn beurt. "Maar we weten het niet. We hebben een donkerbruin vermoeden, dat het bewust is."

"Je bent nu wel een beetje sensatie aan het zoeken", zegt Wagenaar met een kwinkslag. "Nee, we zijn niet om sensatie te zoeken, maar om dingen uit te zoeken", reageert Ten Voorde op serieuze toon.

"En toen moest ik gisteravond (zondagavond, red.) wel heel erg lachen om Arne Slot, die met een uitgestreken gezicht, als een soort misdienaar, zegt: 'Nee, wij hebben niks gezegd en ik ga daar niks over zeggen. Want wij hebben er geen belang bij om reuring te veroorzaken bij een concurrent.' Daar heb je geen belang bij.... Nee, nee", wordt de Feyenoord-coach niet geloofd.

Soap


Vorige week kwam naar buiten dat Smal deze zomer transfervrij overstapt naar Feyenoord. De linksback was er snel bij om dat gerucht te ontzenuwen, maar volgens Ten Voorde is het een kwestie van tijd voordat Smal in Rotterdam tekent.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

"het is een aanname, we weten het niet zeker"

Neem ff contact op met de Telegraaf; daar nemen ze het net zo nauw met de journalistieke normen

11 maart 2024 om 17:02

Een podcast is naar mijn weten niet de plek voor journalistiek, maar een medium om gewoon ergens open over te praten. Wanneer 1908 met dit nieuwtje komt, kan je denk ik ook moeilijk vermoeden dat er iets in Twente heeft gelekt.

11 maart 2024 om 17:17

O, maar dan mag je wel gewoon ongegronde beschuldigingen maken?

11 maart 2024 om 17:20

Maar ongegrond de conclusie trekken dat Feyenoord of Slot dit (bewust) heeft gelekt om onrust te zaaien in Enschede is natuurlijk belachelijk.
Er zijn zoveel verschillende scenario's denkbaar, maar Ten Voorde kiest direct voor de Calimero-reflex. Echt treurig dit.

11 maart 2024 om 17:24

Ik lees nergens beschuldigingen hoor Njfromvol en fiorenoord. Er wordt juist benadrukt dat het om aannames en vermoedens gaat.
In jullie blinde frustratie is het soms wel handig dat je blijft lezen

11 maart 2024 om 17:27

Dat maakt het al helemaal treurig inderdaad. Hij durft het eigenlijk niet te zeggen want hij kan het niet bewijzen. Maar hij wil wel even benoemen dat hij het vermoedt. Dan ben je echt een parodie op een journalist.
Overigens geen frustratie vanuit Rotterdam hoor. Eerder medelijden.
Altijd fijn om transfervrij een speler binnen te halen. Benieuwd of hij wat kan bijdragen aankomend seizoen.

11 maart 2024 om 17:30

Dan lees ik het heel anders. Welkom bij een grote club, we hebben een donkerbruin vermoeden, heel toevallig dat de het lekt voorafgaand aan een wedstrijd tegen een andere Rotterdamse ploeg? Beschuldigen in juridische zin nee, maar in normaal taalgebruik zijn dit toch beschuldigingen? Niet dat het mij uitmaakt - beetje Calimero lijkt mij dit - tenzij je echte aanwijzingen hebt (maar zelfs die hoor ik niet).

11 maart 2024 om 17:31

Oh, werk dat zo @jansen Joenite ?

Ik kan niet bewijzen dat Jansen Joenite het met kleine kindertjes doet, maar ik hoor geluiden ...
Ik vermoed dat het wel eens zou kunnen kloppen ...
Een onbevestigde bron heeft "iets" opgevangen.

Laten we eerlijk zijn; dit slaat toch nergens op ?

Even voor het echhie: Natuurlijk weet ik helemaal niets van Jansen Joenite, maar dit zou dan wel mogen?

Disclaimer: voor zover ik weet, is mijn aanname over Jansen Joenite volledig ongegrond.

11 maart 2024 om 17:32

Ik wens jullie dan ook veel plezier met Smal

11 maart 2024 om 17:35

Ah NJ, dus alles wat jij zegt is op feiten gebaseerd en je speculeert nooit? Ook hier weer een knap gefrustreerde reactie, haha. Gaat het?

11 maart 2024 om 17:40

Ik ben inderdaad een man van feiten.

Ik zie nergens frustratie, maar jij lult recht wat krom is...

.. en waarom?

- Voel je je gekrent dat iemand een overstap maakt van Twente naar Feyenoord?
- ben je daarom in je eigenwaarde aangetast?
- ben je boos?
- ...

11 maart 2024 om 17:49

Lol, sorry maar tegen zoveel zelfoverschatting kan ik ook niet op, man van feiten. Wat een discussie dit zeg omdat ik wijs op het feit dat een podcast geen journalistiek is. Lange tenen.

11 maart 2024 om 17:52

En ik wijs er op dat ook in een podcast je niet kan komen met ongegronde beschuldigingen.

Een hoop ontwijkingen, geen reactie op mijn vragen en nieuwe aanvallen.

Zelfoverschatting niet verwarren met zelfkennis aub...

11 maart 2024 om 18:06

Er. Moet inderdaad een onder bouwd vermoeden zijn om iets te zeggen. Die noem ik in mijn eerste post al. Maarja.. die blinde frustratie..
Fijne avond kerel!

11 maart 2024 om 18:18

Je noemt helemaal niets in je eerste post...

Ook fijne avond, makker.

11 maart 2024 om 18:23

Dat is wel het punt met dit soort mensen in zo’n soort podcast. Je krijgt gelijk speculatie op hun speculatie omdat ze zogenaamd geïnformeerd zijn. Als het puntje bij het paaltje komt dan is het maar een podcast en niet serieus.

1908 gaf trouwens een paar jaar terug aan dat zijn meeste bronnen spelers en zaakwaarnemers zijn. De gedachte dat het een gestuurd iets is vanuit Feyenoord lijkt me onwaarschijnlijk.

11 maart 2024 om 19:10

Zelfs als een podcast geen journalistiek zou zijn (wat wat mij betreft het hele bestaansrecht van podcasts die voetbalactualiteiten bespreken ondermijnt): hij zegt letterlijk dat hij er is om onderzoek te doen, dus hij vind blijkbaar zelf dat dat de insteek van z'n podcast is. Om dan maar wat te blaten is echt bizar wat mij betreft.

11 maart 2024 om 19:59

Leon ten Voorde is de Twente watcher van Tubantia, daar mag je best wat journalistieke normen van verwachten toch? Jij hebt zeker ook nooit wat op te merken over die podcast van Falentijn? En als de enige reden is om dit te roepen dat het een dag voor een relatief onbelangrijke / ongerelateerde wedstrijd uit is gekomen, dan is dat wel heel zwak en pure speculatie. Echt onzinnig om dat te verdedigen, maar je bent ook overduidelijk ergens gefrustreerd over.

11 maart 2024 om 23:33

Voor een man van feiten, val je hier wel van je eigen geloof. Een post met alleen maar aannames en suggesties.

Ik kan je wel helpen bij je zoektocht naar antwoorden: a) by default vinden we het niet fijn als een speler van Twente naar Feyenoord gaat, omdat we het niet zo op Feyenoord hebben. b) transfervrij maakt het extra vervelend.

Dit is een zelfde staaltje als het laten lekken van Smal. Het kan uit alle hoeken en gaten komen zo'n lek, zaakwaarnemers die wat willen bewerkstelligen, mensen intern bij Feyenoord met een nieuwtje. Je weet het niet. Net alsof Arne Slot de Bever Rutger zelf gaat bellen met een nieuwtje uhu.

11 maart 2024 om 17:25

Daarnaast heeft Feyenoord de bever in een eerder stadium ook hardhandig op zijn plek gezet en openlijk gezegd dat 1908 niet het belang van de club dient. Alsof de club dan nu dit medium gaat gebruiken om te stoken.

11 maart 2024 om 17:39

Het gerucht over de transfer van Smal kwam via het AD.

Om dingen uit te zoeken doe je een bewering dat Arne Slot dit bewust heeft gelekt?

Dat is niet hoe "dingen uitzoeken" werkt vriend!

Dit begint wel echt trieste vormen aan te nemen. Onder het mom "jouirnalistiek" mag je gewoon echt van alles roepen.

Het wordt Slot verweten dit te lekken vlak voor een wedstrijd tegen Sparta.....maar ze wqeten eigenlijk helemaal niets zeker. In dat geval kun je dus ook niemand iets verwijten.
En dan precies voor de wedstrijd tegen het Rotterdamse Sparta...dat is wel heel toevallig.
De heren weten wel dat Sparta en Feyenoord, behalve dezelfde woonplaats, helemaal niets met elkaar hebben?

Natuurlijk, Leon ten Voorde. De "journalist" met een hart voor Twente, en een grotere haat richting Feyenoord dan het gemiddelde lid van de F-Side. En tevens de man die als eerste naar voren sprong om het gerucht te bevestigen.

Als Slot het zou lekken om herrie te schoppen bij Twente zou dit voor de wedstrijd met PSV zijn gebeurd, en niet met Sparta, denk je niet? Wat een kolder van deze zogenaamde journalist. Het is duidelijk dat hij het roddelniveau van Valentijn Driessen nastreeft.

Ik vind die Ten Voorde zo ongelofelijk droevige journalist. Dit is puur olie op het vuur gooien zonder enig bewijs. Bij Feyenoord lekt sinds jaar en dag alles al uit. Dat is niet goed, maar heeft niks te maken met Twente. Zo bang zijn we echt niet voor ze hoor.

Persvrijheid is een erg groot goed, maar een enorm groot deel zal niet worden gemist als we geen journalisten meer zouden hebben.... En zelfs daar zit Leon nog onder. Wat een bedroevend stuk is dit. Misschien sowieso een iets minder minderwaardigheidscomplex in Enschede. Roepen ze wat minder gekke dingen. Vind het zonde voor de club waar ik zelf best veel symphatie voor heb.

Ja tuurlijk, Gijs Smal gaat misschien weg bij Twente en daar raakt heel Twente van in paniek en nu gaan ze alles verspelen daar. Wat is dit nou weer voor onzin zeg. 🤣 Ik kan me niet voorstellen dat ze zich hier noch bij Feyenoord noch bij Twente druk om maken.

11 maart 2024 om 17:08

Smal maakte zich er duidelijk wel ongelofelijk druk over, gezien zijn interview.

11 maart 2024 om 17:21

En de Twente supporters, maar dat werd natuurlijk opgeblazen ...

11 maart 2024 om 18:06

Het zijn toch juist de Twente supporters die zich hier druk over maken?

11 maart 2024 om 19:20

Dat was een handjevol inderdaad, dat stelde op zoveel toeschouwers vrij weinig voor. Man van feiten...

11 maart 2024 om 21:41

Ik bedoelde meer dat ik niet het idee heb dat dit nou zo’n enorm effect zal hebben op de prestaties van Twente.

Onder het mom van ''journalistiek'' kun je natuurlijk alles zo klakkeloos de wereld in roepen. Wat is die Ten Voorde toch een treurig persoon zeg. Zonder enige vorm van kennis maar zulke teksten de wereld in helpen. Niemand maar dan ook helemaal niemand bij Feyenoord behalve Slot zal FC Twente als concurrentie zien. Na het aankomende weekend zullen ze hoogstwaarschijnlijk 10 punten achter staan.

Ten Voorde is net als Elfrink van PSV gewoon een pure supporter waar helemaal niets van journalistiek bij zit.

Reuring veroorzaken voor de grote wedstrijd tegen het machtige Sparta. Met alle respect, maar gezien het programma van beide clubs en het puntverschil gaat Twente nooit meer over Feyenoord heen. Wat zou het belang van Feyenoord zijn om reuring te veroorzaken?

Leon ten Voorde. Waarom krijgt meneer uberhaupt een podium?

Ja Arne Slot dacht: laat ik dat voor de absolute kraker Twente-Sparta stiekem naar buiten brengen,want dan verliest Twente waarschijnlijk met 8-0. Alsof Feyenoord zich ten eerste nog druk moet maken om Twente voor plek 2 en alsof het daarna überhaupt ook maar enige invloed op Twente heeft

"Wij zijn hier om dingen uit te zoeken", maar wel totaal ongefundeerde troep de ether in slingeren, en vervolgens het leidend voorwerp daarvan van hypocrisie betichten. Ge maakt het mee...

Ten Voorde zei ook nog dat ‘Feyenoord gevoelig ligt bij Twente’. 😂

Op basis van wat? Vanuit Feyenoordkant is er volgens mij echt geen aversie richting Twente, ik vind het zelfs een mooie club met echt een fanatieke en trouwe achterban.

11 maart 2024 om 20:51

Dat is hier ontzettend vaak toegelicht. In samenvatting: moord op een supporter, schandalige Kuip daags na de vuurwerkramp, aanhoudende vuurwerkgeluiden wanneer Twente op bezoek komt. Andersom zal het inderdaad niet zo zijn. Dat kan gewoon.

Das inderdaad een aanname. Ik denk niet dat we ons zoveel zorgen maken om Twente dat we ze proberen te ontwrichten voor een potje met Sparta. Ik denk juist dat ze dit nu zeggen vlak voor onze wedstrijd tegen Heerenveen. Tja, welkom bij een provincieclub. Kijk, das ook een aanname.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren