Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrouwen in Doetinchem: ‘Gaan met goed gevoel de nacompetitie in’

Laatste update:

De Graafschap heeft een roerig seizoen achter de rug, maar op de slotdag werd rechtstreekse degradatie naar de Jupiler League in ieder geval voorkomen. De Doetinchemmers wonnen met 3-5 bij ADO Den Haag (een zege die achteraf gezien niet nodig was, omdat Excelsior verloor van PSV) en sloten het seizoen af als zeventiende. Via de nacompetitie probeert de ploeg zichzelf te behouden voor de Eredivisie.

/

“We gaan nu met een goed gevoel de nacompetitie in. Dat kan ook niet anders met zo'n wedstrijd in de benen”, laat hoofdtrainer Richard Roelofsen weten aan persbureau ANP. Roelofsen wilde op eigen kracht de nacompetitie bereiken. “Ik kan niet anders zeggen dan dat gelukt is. We waren dominant en hadden veel balbezit. Dat kun je ook zien aan de vijf doelpunten die we gemaakt hebben.”

Voor de Gelderlanders wacht nu een tweestrijd met FC Den Bosch en daarna een confrontatie met Sparta Rotterdam of Willem II. “Ik heb er alle vertrouwen in dat het lukt”, laat de coach weten, die het moet doen zonder Ted van de Pavert en Purrel Fränkel. Van de Pavert brak tegen ADO zijn sleutelbeen, terwijl Fränkel nog tien dagen in de gevangenis zit. “Het wordt zo allemaal weg erg krap achterin”, aldus Roelofsen.

Overleeft De Graafschap de nacompetitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie overwinning! 5 goals zegt wel wat.
Ik ben benieuwd of ze de nacompetitie gaan halen. Hopelijk komt er ook een ander team in de Eredivisie.

Mooie overwinning, zeer verdiend. Als de Graafschap uit de Eredivisie gaat (niet waarschijnlijk) moeten De Leeuw en Poepon echt naar een Eredivisie club toe.

Graafschap was vandaag dominant en speelde aanvallend, iets wat hele seizoen nog niet vertoond is. Ik ben benieuwd hoe de play offs gaan verlopen.

6 mei 2012 om 18:32

Dan heb je al een paar weken niet meer gekeken. De Graafschap is de laatste tijd prima bezig en ik heb er dan ook vertrouwen in dat ze de play offs overleven.

Maar van ons winnen is niet zo moeilijk. Oja verdedig wat beter in de nacompetitie

6 mei 2012 om 21:17

Dank voor de tip en tot volgend jaar!

Ik hield mijn hart de hele wedstrijd vast, was zo bang voor een stunt van Excelsior.

Heerlijk op eigen kracht degradatie afgewend. Nu knokken in de nacompetitie. D'ran!

geen van de pavert en frankel. Dan met de volgende opstelling beginnen: Je moet in ieder geval iets aanvallender voetballen in de nacompetitie. Dus Badibanga en Sreckovic achter de hand houden

de Winter; Muslu; Wormgoor, Saeijs, J. Jansen; Meijer, El Hassanoui, Breinburg,vermouth; Poepon en de Leeuw

7 mei 2012 om 13:34

Waarom zou je Breinburg opstellen? Met Meijer heb je al een verdedigende middenvelder, tegen Den Bosch zul je er echt geen 2 nodig hebben, en Breinburg heeft dit hele seizoen nog geen bal naar voren gespeeld.

Daarbij vind ik Evers een betere linksback, zeker gezien J.jansen afgelopen zondag bij 2 doelpunten fout zat, zeker bij de 3-2. Tel hierbij op dat Poepon geschorst is voor de 1e wedstrijd.

Badibanga vind ik stukken beter dan Rose, maar heeft geen wedstrijdritme. Daarom laat ik die keuze open

Dit zou mijn opstelling zijn:

de Winter; Nalbantoglu ; Wormgoor, Saeijs, Evers; Meijer, El Hassanoui, Rose / Badibanga, Vermouth; A.jansen en de Leeuw

De Graafschap, heel simpel: jullie moeten in de Eredivisie blijven, dus ga er met z'n allen voor.

Het zou zonde zijn als NAC niet meer tegen jullie zou kunnen spelen. Wij waarderen jullie zeer en hopen dat jullie de tegenstanders in de nac van het veld gaan spelen. Veel, heel veel succes, mede namens vele Nac-supporters!.

6 mei 2012 om 19:00

Er zullen best heel veen supporters van NAC voor de Graafschap zijn maar er zullen er ook heel veel voor Sparta zijn in de NC de supporters van Sparta & NAC blijven vrienden van elkaar en laat Sparta nou net samen met Willem II, FC Den Bosch en De graafschap strijden om dat ene eredivisie plekje er zal heel hard gevochten moeten worden door de clubs als je in de eredivisie wil spelen volgend seizoen.. VVV zal het een stuk makkelijker krijgen en ik zie voor hun ook geen problemen in de NC.

6 mei 2012 om 23:23

Je hebt 100% gelijk. Ook ik heb in mijn hart voor Sparta een behoorlijke plaats ingeruimd! De supporters van NAC en Sparta zullen altijd de beste vrienden zijn en blijven.

Ik denk dat de Graafschap met de billen bloot gaat hetzij tegen den Bosch hetzij tegen de winnaar van Sparta/ Willem II. Jammer voor de super boeren, maar volgend seizoen gewoon weer naar Veendam en Telstar. Eerlijk gezegd gun ik het de Graafschap niet door het slappe en defensieve spel wat zij laten zien. Ze moeten daar zo snel mogelijk afscheid nemen van Roelofsen ! Lekker terug gaan naar de basis en weer proberen te promoveren.

Het wordt nog lastig in de NC voor de Graafschap. Ze moeten het spel gaan maken en dat is precies datgeen wat we niet kunnen. Opgelucht dat vd Pavert en Frankel er niet bij zijn, Muslu-wormgoor-saijes-jansen is een beter achterhoede.

Waarom hebben mensen het nog steeds over het beton / defensieve voetbal van de graafschap?? dat is al een aantal wedstrijden niet meer zo!!! Of gewoon na praten wat ze weken geleden zeiden op tv??

het was af en toe wel een gatenkaas maar laten we eerlijk zijn. Aanvallend moeten we het verschil makkelijk kunnen maken. Vermouth kan geniale passes geven en de Leeuw eindelijk de draai gevonden en maakt zijn welverdiende goaltjes nu.
En voor iedereen die zegt dat we defensief spelen, ga aub is een wedstrijd kijken dan zo defensief is het allemaal niet meer hoor.

Mooi dat de Graafschap nog niet gedegradeerd is.
Ik zou het niet leuk vinden als ze zouden degraderen.
Nu volle bak in de nacompetitie en dan handhaven die hap Doetinchem!

Ik hoop zelf dat Den Bosch terug komt in de eredivisie. Wordt wel
Lastig met eerst de graafschap en dan Willem II of Volendam.

Als er zo gespeeld wordt zoals vandaag zal de nacompetitie geen enkel probleem zijn voor de superboeren.
Maar met dat uber defensieve voetbal zul je het in die hectische nacompetitie niet redden.
Kan dus alle kanten op. Ik laat me verrassen.

Tis toch wel droevig gesteld met de commentaren op dit forum. De Graafschap heeft een aantal wedstrijden geprobeerd punten te pakken met het zogenaamde betonvoetbal, dit had de eerste wedstrijd effect tegen Roda. Het is vervolgens nog een paar wedstrijden zo geweest, maar Roelofsen zag gelukkig op tijd in dat het geen nut had. De laatse wedstrijden hebben tegen onder meer Utrecht, Excelsior, Groningen en Ado gewoon de aanval gezocht, hetgeen ook tot de nodige punten heeft geleid. Maar iedereen blijft maar hameren op het betonvoetbal omdat de media dit hebben geroepen.
Volgend jaar gewoon weer De Graafschap in de eredivisie. Middenveld / aanval is namelijk beter dan de overige tegenstanders. Zwakte ligt in de verdediging, maar niveau aanvallers is ook lager.

Niemand heeft het over Lion Kaak, maar hij gaat echt wel spelen!
Hij is beter dan Breinburg en in de toekomst ook beter dan Rogier Meijer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren