Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrekkend AZ-directeur Robert Eenhoorn voerde gesprek met Nederlandse club

Laatste update:

Robert Eenhoorn zou een oriënterend gesprek hebben gevoerd met FC Groningen om aldaar de nieuwe algemeen directeur te worden. Dat schrijft het Dagblad van het Noorden zaterdag. De kans lijkt echter klein dat hij de beoogde opvolger van Wouter Gudde is, daar de Groningers een andere 'topkandidaat' hebben geïdentificeerd: Frank van Mosselveld.

Bij Groningen hoopt men dat er begin april duidelijkheid is over wie de touwtjes bij de club binnenkort in handen heeft. Of Eenhoorn dat zal worden, is nog maar zeer de vraag. De Raad van Commissarissen van de club heeft op basis van een lijstje van 'tientallen namen' namelijk een andere topkandidaat voor die functie gevonden.

Van Mosselveld is door de raad vooruitgeschoven als belangrijkste man voor de job. Van Mosselveld is momenteel actief als algemeen directeur bij RKC Waalwijk. Samen met Mo Allach voert hij het beleid van de huidig nummer zestien van de Eredivisie.

"De Brabander bewijst bij RKC al jaren met een klein budget een redelijk stabiele Eredivisionist op de benen te kunnen houden", schrijft het dagblad. "Van Mosselveld heeft bij RKC in 2019 bovendien ervaring opgedaan met het begeleiden van het proces van een club die promoveert van de Eerste Divisie naar de Eredivisie."

De naam van Eenhoorn prijkt wel degelijk op het lijstje in Groningen en de clubleiding heeft dan ook een gesprek gevoerd met de vertrekkend AZ-directeur. "Met alle gegadigden vonden kortere of langere gesprekken plaats. Sommigen haakten uit eigen beweging af, anderen werden niet geschikt bevonden."

Gudde, de huidig directeur, vertrekt uiterlijk aan het einde van het seizoen bij De Trots van het Noorden. De 39-jarige Schiedammer kondigde in november zijn vertrek aan na een matige seizoensstart en ook de degradatie van vorig jaar.

De rust lijkt inmiddels teruggekeerd in Groningen. Dick Lukkien heeft het elftal behoorlijk op de rit gekregen en de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie-ranglijst maakt nog altijd goede kans om na een jaar weer terug te keren op het hoogste niveau.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou geweldig nieuws zijn voor de trots van het noorden. Had zelf wel verwacht dat Eenhoorn een stap hogerop zou willen maken. Heeft al met al bij AZ toch puik werk afgeleverd.

24 maart 2024 om 11:14

Ze hebben al een andere kandidaat dus hoogstwaarschijnlijk mag Eenhoorn verder zoeken.

Is dat niet dezelfde directeur die AZ werknemers niet toestond om met anderen te praten als ze nog in dienst waren en ze er op staande voet uitgooide?

24 maart 2024 om 11:14

Totaal niet relevant lijkt me. Hij heeft zijn vertrek al breed aangekondigd en Groningen speelt momenteel in de KKD.

24 maart 2024 om 12:13

Inderdaad m'n maat Woenselaar, totaal niet revelant. Wimpie refereert natuurlijk weer naar Slot, waar meer aan de hand was en waarvan wij, het volk, niet het volledige verhaal van weten.Eenhoorn gaat weg van AZ en het lijkt me niet dat hij nu naar Groningen gaan. Met alle respect naar Groningen, waarom zou je van AZ weg gaan om naar FC Groningen te gaan.

24 maart 2024 om 12:50

Als je een echte liefhebber van je vak bent is groningen op dit moment natuurlijk een verschrikkelijk mooie uitdaging. Daar waar de club echt wel de potentie heeft een stabiele subtopper te worden. En er gaat natuurlijk niks boven groningen .
Ik ben het er wel mee eens dat een stap van az naar groningen op dit moment niet echt een stap is die voor de hand ligt

24 maart 2024 om 15:47

Je bedoelt om van Groningen een AZ te maken in zo'n 10 jaar tijd? Dan kan je beter bij AZ blijven zitten en proberen door te groeien naar een echte topclub en een titel pakken. Veel mooiere uitdaging dan proberen regelmatig 6e te worden ofzo

Met een andere club gesproken?!? Schande, direct op straat zetten deze man!

Meteen op non actief zetten zoals hij met z'n trainers ook doet in dezelfde situatie

24 maart 2024 om 14:26

Maarja, dit is dan ook niet dezelfde situatie. Dus niet relevant om nu te benoemen.

25 maart 2024 om 08:13

Dat is het natuurlijk wel, volledige focus eisen van anderen, maar niet voor jezelf blijkbaar.

Eenhoorn moet morgen direct op straat gezet worden. AZ wil toch altijd alleen maar mensen die de focus volledig maar bij AZ hebben?

24 maart 2024 om 15:49

Er staat bij "sommige zijn uit eigen overwegingen afgehaakt." Het lijkt me voor de hand liggend dat Eenhoorn dit was, om meerdere redenen. Maar zo ver kan jij blijkbaar niet denken.

Eenhoorn op staande voet eruit bij az. Zo hebben ze het zelf ook bik de trainers gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren