Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot moet noodgedwongen wijzigen

Laatste update:

Feyenoord bevindt zich met negen punten voorsprong op FC Twente en negen punten achterstand op koploper PSV in niemandsland. Een week na de bekertriomf hebben de Rotterdammers aan een punt tegen Go Ahead Eagles genoeg om plek twee veilig te stellen. Feyenoord kan donderdag in Deventer niet beschikken over Igor Paixão, terwijl er een vraagteken achter de naam van Calvin Stengs staat.

Na de gewonnen TOTO KNVB Beker-finale tegen NEC (1-0) wilde trainer Arne Slot nog niet prijsgeven of hij tegen Go Ahead voor Timon Wellenreuther of Justin Bijlow onder de lat kiest. “We kunnen vaststellen dat we twee eerste keepers hebben", ging Slot de vragen over de keeperskwestie handig uit de weg. Feyenoord heeft tegen Go Ahead één punt nodig om plek twee veilig te stellen, waardoor Slot vermoedelijk pas na de krachtmeting in Deventer eventuele wijzigingen zal doorvoeren.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In de verdediging worden er geen wijzigingen verwacht. Het centrum zal naar alle waarschijnlijkheid bestaan uit Thomas Beelen en Dávid Hancko. Gernot Trauner zou in dat geval genoegen moeten nemen met een reserverol. De backposities worden bekleed door Bart Nieuwkoop (rechts) en Lutsharel Geertruida (links).

Op het middenveld is het onwaarschijnlijk dat Stengs zal starten. De creatieveling is een groot vraagteken voor het duel in de Adelaarshorst. Zeker nu Feyenoord zich met het oog op plek twee puntenverlies kan veroorloven, lijkt Stengs op de bank te beginnen. Antoni Milambo heeft eerder dit seizoen zijn waarde bewezen en lijkt Stengs te vervangen. Quinten Timber en Ramiz Zerrouki, als vervanger van Mats Wieffer, completeren het middenveld.

Voorin moet Slot het stellen zonder Paixão. De Braziliaan heeft hamstringklachten overgehouden aan de finale tegen NEC. Luka Ivanusec is op de linksbuitenpositie de aangewezen vervanger van Paixão. Rechts voorin moet Yankuba Minteh voor dreiging zorgen. De Gambiaan moet bruikbare ballen zien af te leveren bij spits Santiago Gimenez.

Go Ahead Eagles


Go Ahead staat momenteel achtste in de Eredivisie en zet bij een zege op Feyenoord een enorme stap richting deelname aan de Conference League-play-offs. Grote meevaller voor trainer René Hake is de terugkeer van Philippe Rommens. “Iedereen is fit voor het duel van morgen, dus ook Philippe. Complimenten hiervoor ook aan hemzelf en de medische staf. Philippe is bovendien fit genoeg om te starten en gaat dat dan ook doen", verklapte de oefenmeester op de clubsite.

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Linthorst, Willumsson, Rommens; Adekanye, Baeten, O. Edvardsen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Zerrouki, Milambo, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Bekijk Go Ahead Eagles - Feyenoord live op ESPN via Ziggo!

Go Ahead Eagles - Feyenoord:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag hopen dat Bijlow gaat keepen! Gun hem die plek en overigens Trauner ook basis, lekker naar het einde. Arne geniet van t mooiste publiek en het mooiste stadion van de wereld

25 april 2024 om 07:51

Trauner in de basis zou leuk zijn, maar dan moet hij wel weer die merkloze zwarte voetbalschoenen aan. Ik mag hopen dat hij ze zondag vergeten was aangezien hij opeens op witte kicksen het veld in stond. Dat kon echt niet.

25 april 2024 om 08:17

Gun het trauner om te kijken of die met Oostenrijk meekan naar het EK. Zoiets moet je de jongens gunnen

25 april 2024 om 08:40

Ik denk ook dat Bijlow gaat spelen. Afgelopen zondag op de persconferentie kreeg hij ook de vraag wie er zou gaan keepen komende wedstrijden. En hij gaf uiteraard geen naam, maar gaf wel meteen aan dat het wedstrijden zijn die in principe nergens meer om gaan. Lijkt toch een kleine inleiding te zijn om Bijlow op doel te zetten. Met dat en het aankomende EK als redenen. Waar ik me opzich ook best ik kan vinden. Maar heb wel een lichte voorkeur om Wellenreuther gewoon te behouden als eerste doelman. Puur wegens het verschil in blessures daar ik beide keepers gewoon erg goed vind. Maar ben bang dat dat een lastig verhaal gaat worden.

25 april 2024 om 09:25

Belangrijkste is minimaal een punt pakken (wat wel moet kunnen). Daarna kan Arne doen wat hij wilt.

Vorige jaar had ik nog wel redelijk vertrouwen erin dat Arne zou blijven, maar nu wens ik hem toch wel succes.

25 april 2024 om 12:45

De Adelaarshorst is prachtig, het mooiste publiek denk ik van niet

25 april 2024 om 13:22

Is voor mij wel een goede tweede na Feyenoord hoor, prachtige club en altijd gezellig als we bij elkaar op bezoek zijn.

25 april 2024 om 13:05

Word helemaal niks dat slot gaat vertrekken zal ook bij de spelers in hun hoofd zitten dus vanavond geen resultaat

Proberen bruikbare ballen bij Gimenez te krijgen. Dat is wel een mooie uitspraak. Wie weet laat Santi het net weer eens bollen. Zou toch lekker zijn als die nog een eindsprintje in de benen heeft

Kom op Luka, 90 minuten lang van die indraaiende voorzetten op Gimenez geven.

Dit kan nog best wel een lastige wedstrijd worden. GAE uit is sws geen makkelijke wedstrijd, maar dan ook nog zonder Wieffer, Stengs, Hartman en Paixao en op een doordeweekse avond. Ookal spelen we nergens meer voor, het zou zonde zijn als Slot het seizoen slecht afsluit. Daarnaast kan het puntenaantal van 80 halen ook nog een mooi doel zijn.

Hopelijk verliest Feyenoord vanavond, houdt het de competitie nog spannend en met een beetje geluk kan Twente nog tweede worden. Wanneer Slot en half het elftal deze zomer Feyenoord verlaat sla je wel een enorme flater straks in de Champions League als je alle wedstrijden met ruime cijfers verliest.

25 april 2024 om 10:44

Twente kan geen tweede meer worden. Feyenoord heeft een doelsaldo van +26 tov Twente, dus al zou Feyenoord alles verliezen en Twente alles winnen zou Feyenoord alsnog op doelsaldo boven Twente eindigen.

Of Feyenoord moet nog 4x met 3-0 verliezen en Twente 3x met vijf goals verschil winnen natuurlijk.

25 april 2024 om 14:21

Hopelijk niet, op een zondag thuis voor eigen publiek kampioen worden is leuker dan op de A50 :D

De laatste puntjes binnenhalen en dan lekker Read, Milambo en Sauer speeltijd geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren