Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verkeerde landing na omhaal betekent slecht nieuws voor Krul en Anita

Laatste update:

Fabricio Coloccini wilde wegens privéredenen in januari terugkeren naar Argentinië, maar Newcastle United wenste niet mee te werken aan een vertrek. De verdediger hoopt nu in de zomer alsnog naar zijn vaderland te kunnen gaan en heeft mogelijk zijn laatste duel voor Newcastle al gespeeld, nu hij twee botjes in zijn rug heeft gebroken. Dat heeft manager Alan Pardew bevestigd.

/

De 31-jarige Coloccini liep de blessure op een merkwaardige manier op. In de wedstrijd tegen Southampton werd de ploeggenoot van Tim Krul (overigens ook geblesseerd) en Vurnon Anita teruggedrongen naar de eigen cornervlag, waarna hij de bal naar voren bracht met een acrobatische omhaal. Coloccini kwam echter verkeerd neer en brak twee botjes in zijn rug, waardoor hij voorlopig buitenspel staan.

Pardew laat aan de BBC weten dat Coloccini naar Argentinië is afgereisd, waar hij behandeld zal worden door de medische staf van de nationale ploeg. "Er is op dit moment niets dat hij kan doen", baalde Pardew. "Het is nog niet bekend hoelang hij buitenspel staat, maar het gaat waarschijnlijk om een periode tussen drie en zeven weken." Newcastle speelt donderdagavond in de Europa League tegen Anzhi Makhachkala en Coloccini's plek zal waarschijnlijk worden ingenomen door winteraankoop Mapou Yanga-Mbiwa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha hoeveel pech kun je hebben, arme Coloccini.

7 maart 2013 om 15:16

Inderdaad. Sneu! Schrale troost is dat hij wel even terug kan naar zijn familie, die miste hij toch zo erg? Of in ieder geval z'n leven daar, wat er ook aan de hand was.

Mooie actie van Coloccini.. Alleen spijtig dat het zo afloopt. Hopelijk kan hij snel weer spelen.

En gewoon nog doorvoetballen die wedstrijd. Wel goed dat ze er achter zijn gekomen anders had de schade alleen maar groter kunnen worden.

7 maart 2013 om 16:08

hij is een aantal minuten daarna gewisseld. maar dan nog chapeau om niet via brancard van het veld te gaan en die minuten nog mee te voetballen.

ON: sneu, maar een uitgelezen kans voor Yanga-mbiwa om veel wedstrijden te spelen.

Oeh, zuur voor Newcastle. Erg belangrijke speler en een fantastische captain. Een van de betere centrale vederdedigers van de Bpl.

Maar dat is inderdaad merkwaardig te noemen de manier van zijn blessure...

Pff, wat een prachtig doelpunt daarna.

ON: Ongelukkige actie, ik hoop dat hij sneller herstelt dan verwacht.

Haha, wat een beer, gewoon rustig opstaan.

jeetje idd prachtig doelpunt, maar vervelend voor de speler en een gemis voor het team

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren