Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Verdwaalde toeristen’ werkten in opdracht van beveiliging van FC Basel

Laatste update:

Real Madrid won woensdagavond met 0-1 van FC Basel en tijdens die Champions League-wedstrijd deed zich een apart moment voor. Twee supporters wandelden in de slotfase het veld op en begonnen doodleuk te filmen, alsof zij zich als toeristen in een dierentuin of pretpark waanden. De twee werden van het veld gehaald, verzetten zich niet en leken er zelfs niets van te begrijpen dat zij de grasmat niet mochten betreden.

Er werd vooral gelachen om de actie van de veldbetreders, maar de Zwitserse krant Blick vond uit dat het duo deel uitmaakte van het beveiligingsteam van FC Basel. Zij waren door de club verzocht om fans te filmen, die zich tijdens het duel misdroegen. Toen supporters het veld bestormden, kwamen de medewerkers in actie, maar zij vergaten dat ze bij het filmen aan de zijlijn hadden moeten blijven.

Perschef Andrea Roth bevestigt dat verhaal: “Die twee mensen horen bij ons beveiligingsteam. We hadden hen bij de UEFA aangemeld om opnames te maken van veldbestormers, om zo de veiligheid in het stadion te waarborgen dan wel te verbeteren”, klinkt het.

Denk jij dat FC Basel de knock-outfase van de Champions League bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dat nou voor een onzin? In zo'n stadion staan er 1000 camera's. Ga mij niet vertellen dat je dan 2 mensen aanneemt met een amateur camera voor de beveiliging.

28 november 2014 om 09:44

Gaat het?

28 november 2014 om 09:47

Heel vaag dit inderdaad, ik neem aan dat het stadion van basel wel een modern camerasysteem heeft.

Dus ze wisten van te voren al dat er mensen het veld op zouden bestormen?

28 november 2014 om 09:50

Ik denk dat deze mensen er werken voor als het gebeurt en als er dan iets gebeurt ze het veld opkomen.

Wat een onzin dit. Wat zagen die 2 er compleet belachelijk uit. Dan ben je te stom voor woorden.

logica ook he.. dus om supporters te stoppen om t veld te bestormen komen ze zelf wel op t veld. Of was t gewoon om RM uit de wedstrijd te kunnen halen? ach we zullen het nooit weten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren