Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbeek ziet razendsnelle doelpunten bij debuut als trainer in Duitsland

Laatste update:

Gertjan Verbeek heeft vrijdagavond zijn debuut gemaakt als trainer van 1. FC Nürnberg. De Bundesliga-club stelde hem deze week aan als opvolger van de ontslagen Michael Wiesinger en pakte vervolgens een punt in de uitwedstrijd tegen VfB Stuttgart (1-1). Het ene punt haalt Nürnberg niet van plaats zestien vandaan, maar zorgt er wel voor dat SC Freiburg en Eintracht Branschweig daaronder wat meer druk voelen dit weekend.

/

Verbeek voerde een aantal wijzigingen door ten opzichte van de laatste wedstrijd van Der Club. Josip Drmic en Robert Mak mochten in de basiself beginnen en dat ging ten koste van Tomás Pekhart en Horacio Pínola. Drmic beloonde het vertrouwen van zijn nieuwe trainer door al vroeg te scoren. Het was echter de thuisclub die daarmee begon: Alexandru Maxim werd al in de tweede minuut ten val gebracht door Niklas Stark en dus werd de bal snel op de stip gelegd.

Vedad Ibisevic benutte de buitenkans en bracht die Schwaben aan de leiding. Verbeeks wedstrijdplan hoefde nog niet de prullenbak in, want Nürnberg kwam razendsnel terug in de wedstrijd. Drmic kreeg onverwacht veel ruimte op rechts en maakte het in zijn eentje af, met een mooi schot met buitenkant voet door de benen van de doelman. Ondanks voldoende kansen voor zowel Stuttgart als Nürnberg werd er daarna niet meer gescoord.

Ibisevic, de man van de 1-0, stuitte in kansrijke positie op keeper Winfried Schäfer. Mak deed aan de overzijde hetzelfde toen hij oog in oog kwam met Sven Ulreich en diezelfde Ulreich hield later ook Adam Hlousek van scoren af met een goede redding. Op slag van rust werd Stuttgart weer erg gevaarlijk en in de iets minder onderhoudende tweede helft waren de mogelijkheden die er kwamen niet besteed aan Maxim, Daniel Ginczek en Christian Gentner.

Denk jij dat Gertjan Verbeek 1. FC Nürnberg weg krijgt uit de gevarenzone?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een punt in een uitwedstrijd tegen een sterke ploeg Stuttgart biedt hoop voor fcnurnberg. Beide ploegen speelden om te winnen - genoeg kansen aan beide kanten.

Geb maarde eerste tien minuten gekeken maar ik heb verder weinig gemist...

Lekker voor Verbeek!
Nu komende week hard aan de bak opt veld en krachthonk en zorgen dat er meer punten gepakt gaan worden!

25 oktober 2013 om 23:25

Probleem is dat je de resultaten van Verbeeks trainingen niet direct zult merken (kracht en conditie trainingen).

Als de trainingen die Verbeek geeft een stuk zwaarder zijn dan wat de spelers gewend zijn dan is de kans zelfs groot dat ze aan het begin flink vermoeid zullen zijn omdat ze eraan moeten wennen.

Ja dan zul je wel zeggen dat mag niet want het zijn profs maar er zijn prof ploegen die absurd slecht trainen qua conditie en kracht training.

26 oktober 2013 om 00:26

In Duitsland zijn ze het wel gewend om veel Conditie te doen. Daarom past Gertjan daar ook. Dus dat is geen verassing.

Felix magath was daar heel extreem in.

27 oktober 2013 om 19:11

Verbeek is een grote kenner in periodeserings- trainingen, hij zal echt niet de spelers ineens gaan overbelasten

Iedereen zou Verbeek moeten kennen.....mensen hebben een mening over hem terwijl ze hem nooit ontmoet hebben. Verbeek was een man die de hele avond stond te flipperen terwijl alle vrouwen om mij heen dansten....Verbeek stond te coachen aan de bar, en veegde daarna de straat nog schoon heerlijke man!

Ik vindt verbeek echt een coach voor een degradatiekandidaat

25 oktober 2013 om 23:17

Nurnberg heeft een slechte start dit seizoen, maar degradatiekandidaat? Nee! Dat zeker niet...dus Verbeek zit bij de verkeerde club nu? Of begrijp ik je verkeerd?

Verbeek zal ze uit de degradatie zone halen,maar ik denk niet dat hij het lang maakt in Duitsland
Verbeek is een dominante man, dat pikken ze niet in Duitsland, Kijk maar naar van Gaal

Aardig begin maar ik betwijfel het of ze hier een punt pakken omdat Verbeek nu trainer is. Zijn effect zal wel eventjes duren voordat het zichtbaar is.

Ze wouden met Fc Nurnberg een andere weg inslaan. En met Gert Jan sla je ook eem andere weg in. Ik denk met zijn manier van trainen en de sport beleven dat liggen die Duitsers wel. Hoop voor dat hij een leuke carrière tegemoed gaat in Duitsland vindt hem daar wel goed passen. En wie weet in de toekomst een grotere duitse club voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren