Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbannen Ajacied bewijst waarde; debuut Veldwijk blijft uit

Laatste update:

Zuid-Afrika heeft zaterdagmiddag de eerste plek in Groep D van het Afrikaanse WK-kwalificatietoernooi overgenomen van Senegal. Bafana Bafana was in Polokwane met 2-1 te sterk voor de tegenstander uit West-Afrika en ging de Senegalezen zodoende voorbij in de stand. Ajacied Thulani Serero nam de 2-0 voor zijn rekening, terwijl Lars Veldwijk de hele wedstrijd vanaf de bank toe moest kijken.

/

Zuid-Afrika en Senegal deden er in de openingsfase weinig aan om het publiek, dat toch al niet in grote getale was komen opdagen, te vermaken. Dankzij twee goals van de thuisploeg kwam de wedstrijd vlak voor rust toch tot ontbranding. Een Senegalese verdediger kreeg de bal tegen zijn bovenbenen, maar de scheidsrechter zag er een handsbal in en wees naar de stip. Thulani Hlatshwayo liet dit buitenkansje niet onbenut.

Senegal kreeg daarna geen tijd om zich te herstellen want in de blessuretijd van de eerste helft viel ook nog de 2-0. Zuid-Afrika combineerde knap door de vijandelijke verdediging heen, waarna Serero de bal droog in de linkerhoek schooft voor zijn tweede interlandgoal. De bezoekers probeerden zich in het tweede bedrijf terug te knokken in de wedstrijd en Cheick Ndoye nam een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer voor zijn rekening. Ondanks veel Senegalese druk viel de gelijkmaker niet meer in de laatste tien minuten.

Thulani Serero komt bij AFC Ajax niet aan spelen toe, maar was zojuist belangrijk voor Zuid-Afrika! ??????

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 12 november 2016

Vind jij dat Thulani Serero meer kansen moet krijgen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi! Misschien komt Napoli weer met 30 miljoen. Raar team dat zuid-Afrika, ze kunnen niet winnen van Burkina Faso maar rollen Senegal wel met gemak op! Die hebben toch wel spelers als Mane, Gueye, kouyate, Koulibaly, Keita en Diouf. Dat zijn sterren in Afrika! Verwacht Senegal wel op het wk eigenlijk.

12 november 2016 om 16:58

Brukino faso heeft ook geen zwak team hoor.

13 november 2016 om 01:16

Nou nou, rollen met gemak op.. Dat viel ook nog wel mee.

Met de huidige bezetting van het middenveld vind ik dat Serero niet meer kansen moet krijgen. Echter vind ik wel dat Ajax mee moet helpen aan een mooie transfer voor hem. Speelt al jaren bij de club, tijd basis gestaan, maar komt nu simpelweg niet meer in aanmerking voor speeltijd. Hij loopt hier niet over te mekkeren, iets waar veel jongens van Ajax nog wat van kunnen leren. Ik weet niet hoe lang zijn contract nog doorloopt. Maar gun deze vent gewoon een transfervrije aftocht, of verkoop hem voor wat wisselgeld aan een subtopper waar hij wekelijks aan spelen toekomt.

12 november 2016 om 17:37

Ajax wou hem verkopen afgelopen zomer maar serero wou niet weg of vond niet de juiste club.

12 november 2016 om 17:42

Dat heeft Ajax al gedaan, Ajax heeft eerder al aangegeven dat ze bereid zijn om zijn contract te ontbinden. Serero blijft momenteel nog voor het salaris, maar wanneer er een club coor hem komt moet dat niet al teveel problemen gaan opleveren.

Haha ik was vergeten dat serero nog niet weg was

13 november 2016 om 01:18

Je weet wel dat Andersen WEL weg is? Of dacht je dat die nog op de bank zat?

13 november 2016 om 19:55

Haha jaa zover was ik al

14 november 2016 om 01:50

Haha okee top! :D

Noem mij gek, maar ik heb altijd genoten van Serero en zou hem er nog steeds graag bij hebben. Er zit zoveel voetbal in deze jongen. Daarnaast vind ik het een voorbeeldig prof, ondanks weinig wedstrijden (of uberhaupt plaats op de bank) hoor je hem nooit. Ik gun hem dan ook een leuke transfer dat hij lekker wekelijks kan voetballen!

14 november 2016 om 01:52

Helemaal mee eens! Maar aan de andere kant, hij is (heel jammer genoeg) ook net niet goed genoeg. Geweldige vent. Ik hoop dat hij de perfecte club vindt. Gevalletje Enoh. Ik zal altijd een zwak voor die gasten hebben en hopelijk zij ook voor Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren