Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Veel druk op ‘LeBron James’: ‘Ik zou Ronaldo zeker verslaan bij vrije trappen’

Laatste update:

Juventus stuntte afgelopen zomer door Cristiano Ronaldo in te lijven. De 33-jarige aanvaller wilde na negen jaar bij Real Madrid een nieuwe uitdaging en vond deze in de Italiaanse topclub. Clublegende Alessandro Del Piero vergelijkt de komst van de Portugees met de transfer van basketballer LeBron James naar Los Angeles Lakers.

Del Piero beseft dat de Champions League het ultieme doel blijft voor la Vecchia Signora. “Het is gevaarlijk, want de verwachtingen zijn zo hoog, het kan tegen je gaan werken. Maar het is waarschijnlijk dat ze het wel gaan winnen, want de Champions League is hun grote doel”, zegt de oud-aanvaller in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

“Ze tonen de wil en hebben een ambitieus project. Ik geniet ervan. Het is hetzelfde als de Lakers met LeBron James. Ronaldo is een ongekende kampioen en hij heeft een mentaliteit die alleen de grootheden in de sport hebben. Mijn eerste reactie toen ik hoorde dat Juventus Ronaldo haalde? Ik kon het niet geloven. Ik dacht dat het een hoax was.”

“Ik zou Ronaldo zeker verslaan bij vrije trappen. Als het me niet lukt, heb ik het excuus dat ik al een tijdje gestopt ben”, lacht Del Piero. “Hij zal gaan ontdekken wat Juventus inhoudt. Iedere dag. Niet alleen in Turijn: Juvenus is overal, want er zijn overal fans. Hij zal gaan ontdekken dat hij een grote verantwoordelijkheid met zich meedraagt.”

Verwacht jij dat Cristiano Ronaldo met Juventus een keer de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Del Piero. Ronaldo schiet ze er de laatste jaren minder makkelijk in. Dat kon jij veel beter!

Misschien ben ik de enige die het opvalt, maar die vrije trappen van Ronaldo schiet hij er wel in als er beetje druk op staat. Sporting in de Champions League in 2016 de winnende. Wolfsburg de betreffende 3-0 in de Champions League ook in 2016 dacht ik. World cup voor clubs in de finale tegen Gremio en recent nog tegen Spanje op het Wk.

Desondanks zijn die vrije trappen geen specialiteit meer van hem. Deze meneer Del Piero kon er namelijk wel wat van. Benieuwd wat Ronaldo gaat doen in Italie. Veel mensen hopen op falen van deze legende, maar ik hoop en denk veel goals en in ieder geval twee prijzen. Champions League word wel heel moeilijk.

12 september 2018 om 16:55

Ze zijn nooit de specialiteit geweest voor hem.
Als je elke vrijetrap mag nemen het hele seizoen lang, seizoen in en uit dan gaat er wel eens een of twee in per jaar.
Vroeger nam hij ze inderdaad beter maar een echte specialist is hij nooit echt geweest.
De echte specialisten zijn vaak ook niet de grootste voetballers.
In de Serie A bijvoorbeeld liep Diamanti rond, die schoot wekelijks echt heel veel vrijetrappen van behoorlijke afstand met kracht en precisie strak in de kruising

12 september 2018 om 19:10

Of ene Recoba haha

Ben benieuwd hoe het seizoen verloopt voor Juve en Ronaldo.

Ligt het aan mij of slaat die titel echt helemaal nergens op. Ik lees nu toch echt dat Lebron James zegt dat die beter is in het nemen van vrije trappen dan Ronaldo, terwijl del Pierro zegt dat hij Ronaldo vergelijkt met toen Lebron James naar de Lakers ging, dus klopt het niet.
Ik ben benieuwd of Ronaldo echt is gegaan om sportief het hoogste te halen en met Juve de CL te winnen, of dat het ook wat heeft te maken met de fiscus en de "waardering" die hij kreeg bij RM. Persoonlijk denk ik niet dat Juve zo 123 de CL gaat winnen, ook met CR gaat het heel lastig worden.

Ik geloof direct dat Juve in Italië enorm groot is. Maar Del Piero doet net of Ronaldo dat nog niet gewend zou zijn. Denk dat Real toch nog groter is, in Spanje maar ook wereldwijd.

Ik ben benieuwd naar de prestaties van Ronaldo dit seizoen. Hij is al 33 jaar, en de druk is ontzettend hoog. Kan hij schitteren zoals hij dat bij Real Madrid deed?

Verder....Voetbalzone, waar zijn jullie mee bezig? Op lange termijn zullen clickbait titels minder opleveren. Veel lezers irriteren zich eraan, ook klopt de verwijzing niet. Ik hoop dat de redactie toch zal luisteren naar de negatieve reacties.

Het is waarschijnlijk dat ze het gaan winnen

Ik maak uit de tekst op de CL. Uhmmm nee Alessandro... Ook de aankoop van CR zal Juve de CL niet opleveren, ze hebben gewoonweg een te slecht team.

Daarnaast; frauduleuze club (bewezen in diverse rechtzalen@ vz redactie dus geen provoceren), dus ik zeg: win het vooral niet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren