Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie zaait twijfel over toekomst: ‘Het is soms een struggle’

Laatste update:

Robin van Persie was zondag belangrijk voor Feyenoord door in de bekerfinale tegen AZ de 0-2 voor zijn rekening te nemen. De veteraan liet zijn brille zien door Marco Bizot te verschalken met een stiftje. Na afloop laat Van Persie in gesprek met FOX Sports weten dat hij met pijntjes kampt en zodoende aan het nadenken is over zijn toekomst.

“Daar komen we de komende weken nog even op terug”, zegt Van Persie op de suggestie dat hij mogelijk na dit seizoen doorgaat bij de bekerwinnaar. “Ik zou het liefst nog vijf, zes jaar verder gaan. Maar er is ook een ander kant, het is soms een struggle om een wedstrijd te halen. Dat heeft ook te maken mijn leeftijd. Soms hapert het lichaam. Ik heb in de loop der jaren ook tikken gehad. Het herstel duurt af en toe wat langer dan ik zou willen", aldus Van Persie.

Het contract van Van Persie in De Kuip loopt door tot medio 2019, maar de geruchten deden de ronde dat de ervaren aanvaller na dit seizoen al vertrekt bij Feyenoord, mogelijk om al met pensioen te gaan. Van Persie geeft wel aan dat hij wilde terugkomen bij Feyenoord om ouderwets te genieten van voetbal: “In mijn hart wil ik nog vijf jaar door, maar ik moet ook reëel zijn.”

Verwacht jij dat Robin van Persie na dit seizoen nog steeds speelt bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tuurlijk moet hij blijven! Prachtmens en prachtvoetballer! Kan het nogsteeds en dat al op 60%. Hij is ook op een rot moment binnengekomen! Met een goede voorbereiding op volgend seizoen gaat het makkelijk lukken! dus ga aub nog 1 seizoen door

Alsjeblieft Robin, blijf nog een jaartje. Wat een fenomeen ben jij. Niemand in de eredivisie komt ook maar in de buurt van jouw klasse. Wat geniet ik van jou. Icoon van mijn jeugd, en voor vele anderen.

Zelfs op 50% is hij nog steeds de beste speler in de Eredivisie. Hoop daarom, en omdat ik voor Feyenoord ben, dat ie nog even doorgaat!

22 april 2018 om 21:45

Leuke speler maar zelfs op 100% bij lange na niet de beste van de e.d. weet je zelf ook wel..

22 april 2018 om 21:49

Van Persie op 100% niet de beste in de Eredivisie? Bij lange na nog niet zeg je.. Die man was 1 van de beste spelers in de PL. Absolute wereldtop gewoon.

22 april 2018 om 21:50

Van Persie op 100% niet de beste? Bedoel je 100% fit nu of toen hij 100% op z'n best was ? (Arsenal tijd)

22 april 2018 om 21:56

Je bedoeld vast het jaar bij United. Maakte zowat in zijn eentje United kampioen.

22 april 2018 om 22:01

Zelfs op 100% bij lange na niet de beste van de e.d.?

Ik weet niet waar jij wekelijks naar kijkt maar ik zie geen speler rond lopen die zoveel kwaliteit bezit als van Persie.

Zijn spelinzicht en voetballend vermogen ligt op een compleet ander level.

Maar goed jij kan misschien wat spelers benoemen uit de e.d.

22 april 2018 om 22:09

Op 100 procent is hij 10 klasses beter dan lozano en de ligt en ziyech bijvoorbeeld en dat zijn de beste in de eredivisie zowat.

22 april 2018 om 22:26

Van Persie is de beste speler van de Eredivisie.

22 april 2018 om 22:43

Uiteraard praat ik over het heden en niet in t verleden, heb je nu niks aan.

23 april 2018 om 00:01

Zelfs nu is hij 2 klasses beter dan ziyech en Lozano een betere voetballer die in de buurt kan komen zie ik niet lopen

Hopelijk gaat hij nog een jaartje door al is het maar om 45 minuten te spelen. Zoveel klasse is puur genieten op de Nederlandse velden.

Van Persie is echt een klasbak. Je moet als Feyenoord zijnde de keuze gaan maken: Willen we hem nog een jaar een uur per wedstrijd mee laten spelen? Mits hij natuurlijk fit blijft. Je ziet het met de bekerfinale, hij is iemand die uit het niets een goede goal kan maken maar moest wel klaar gestoomd worden. Anderzijds, ik zou het voor lief nemen en hem gewoon lekker elke week 60 minuten laten ballen.

Als ik hem zo hoor stopt die ermee. Ik zou het wel jammer vinden als die niet nog een jaar doorgaat.

Gewoon doorgaan Robin je zal een groot gemis zijn voor het nederlands voetbal. Kwaliteit spat er vanaf

Wees reeël. Hij kan geen wedstrijd meer volmaken! Dan heeft het toch geen zin meer!? Ja hij is een leider, een (ex)wereldtopper en een voorbeeld voor de anderen, maar kom op. Stop voor het genant gaat worden want dat zou zomaar kunnen volgend seizoen.

22 april 2018 om 21:57

Hoeveel spelers kunnen op zijn leeftijd wel wekelijks een wedstrijd vol maken? Verder nu zijn 7e doelpunt in 8 schoten op doel, en een enorm aandeel als hij op het veld staat.

23 april 2018 om 07:35

1 je bent altijd een wissel kwijt en 2 het gaat genant worden bij een vormdip. Kijk naar Jorgenssen dit seizoen. Wat een verschil met vorig seizoen. Als je dan ook niet meer dan 60 min speelt...

22 april 2018 om 22:00

Maar wat maakt dat nou uit als hij toch iedere keer weer bepalend is in die 60 minuten die hij wel kan spelen? Ja, je offert een wisselbeurt op, maar dat weegt mijn inziens niet op tegenover de enorme kwaliteitsinjectie die hij met zich meebrengt. Iedereen snapt dat hij het met mate moet doen, daar is niets genants aan. En als het niet meer blijkt te werken zal niemand het hem kwalijk nemen. Op een aantal roeptoeters na die altijd wel iets te klagen hebben.

Die is weg. Je zegt alleen dat je er later nog wel op terug komt als wat je wilt zeggen de feestvreugde zou bederven.

Wel jammer. Van Persie is nog steeds een genie, en ook al kan hij maar 60 tot 70 minuten per wedstrijd geniaal zijn, je ziet duidelijk dat hij van grote waarde is voor Feyenoord. Maar ik snap het ook wel, het feit dat hij nog altijd geen hele wedstrijd kan spelen, betekent waarschijnlijk ook dat zijn voorbereiding zwaarder is, dat het veel meer tijd en inspanning kost om die 60 tot 70 minuten überhaupt te halen. Daar moet je je maar net voor kunnen opladen.

Wat Feyenoord betreft is de keuze duidelijk: die moeten echt met hem door willen gaan. Maar ik vrees dat Van Persie gaat aangeven dat hij dat zelf niet meer kan opbrengen.

Dit is zo'n speler waar je alleen al uit respect geen grove overtredingen op zou mogen maken. Hopelijk speelt hij nog een seizoen.

22 april 2018 om 22:19

Je zou op niemand grove overtredingen mogen maken.. oh wacht, dat mag ook niet.. maar gezien zijn kwaliteiten zullen veel verdedigers juist extra fel op hem zijn..

Tja moeilijke keuze.. misschien draaid hij nog een lekker seizoen, misschien is het alleen maar pijnleiden voor een paar momentjes.. geweldige voetballer natuurlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren