Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij wijzigt basiself voor kraker met FC Twente op één positie

Laatste update:

FC Twente en PSV hebben hun opstellingen bekendgemaakt voor het Eredivisie-duel in de Grolsch Veste van zaterdagavond. PSV begint met één wijziging ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd tegen FC Volendam (7-1). Bij Twente keert Robin Pröpper terug in de basis na een blessure, terwijl Ruud van Nistelrooij in zijn verdediging kiest voor André Ramalho in plaats van Jarrad Branthwaite. Het duel in Enschede begint om 18.45 uur.

Twente won afgelopen woensdag eenvoudig met 4-0 van Excelsior en kan tegen PSV weer beschikken over Pröpper. De verdediger ontbrak tegen Excelsior nog vanwege een blessure, maar begint zaterdagavond weer in de basis. Dat gaat ten koste van Max Bruns. Verder ruimt Ron Jans ook een basisplaats in voor Vaclav Cerny. Voor Sem Steijn en Michel Vlap, die vorig weekend tegen FC Volendam (1-0 nederlaag) allebei uitvielen met een hersenschudding, komt het duel met PSV nog te vroeg. Ook Michal Sadílek en Julio Plezeguelo ontbreken. Virgil Misidjan, die voor de wedstrijd tegen Excelsior nog uit de selectie werd gezet omdat hij volgens Jans moeite had met zijn reserverol, maakt zaterdagavond wel weer onderdeel uit van de wedstrijdselectie.

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij voert één wijziging door ten opzichte van het duel met Volendam van afgelopen woensdag. Ramalho staat in het hart van de verdediging, waardoor Branthwaite plaats moet nemen op de bank. De Eindhovenaren kunnen nog geen beroep doen op Olivier Boscagli, Mauro Júnior, Noni Madueke, Luuk de Jong, Marco van Ginkel en Fredrik Oppegård, die allemaal geblesseerd zijn.

Twente liet dit Eredivisie-seizoen tot dusver maar één keer punten liggen: vorig weekend op bezoek bij Volendam. Met negen punten uit vier wedstrijden staat de club uit Enschede momenteel op een vijfde plek. PSV is dit seizoen nog foutloos in de Eredivisie en wist in vier duels al 22 keer tot scoren te komen. Cody Gakpo en Xavi Simons maakten ieder zes goals en zijn daarmee de topscorers van de Eredivisie. Toch zal het geen gemakkelijke avond worden voor PSV: vorig seizoen deelde Twente de Eindhovenaren nog een flinke tik uit in de strijd om de titel, door ze in de Grolsch Veste op een 3-3 gelijkspel te houden. Daarmee kwam PSV nog goed weg, daar het na een half uur 3-0 voor Twente stond en de 3-3 pas in de 94ste minuut werd gemaakt.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Pröpper, Hilgers, Smal; Kjølø, Zerrouki, Rots; Cerny, Van Wolfswinkel, Tzolis

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, Simons, Gakpo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd! Alles staat in het teken van de vraag hoe sterk we nou echt zijn.Van Rangers dom verliezen over 2 wedstrijden maar wel Simons en Gakpo die alles aan gort schieten tegen de kleintjes. Simons mag laten zien dat hij klaar is voor jong Oranje en Gakpo dat hij ook presteert als het echt nodig is. Zeker zonder Madueke en De Jong.Blijf toch meer dan van Mwene Ipv Ramalho; meer snelheid, dynamiek en diepgang op RB en meer kapitaal en jeugd in het centrum.

3 september 2022 om 17:48

Teze is geen rechtsback, hij heeft alleen een goede voorzet en een langebal. Daarnaast is teze CV ook gwn beter dan ramalho.

3 september 2022 om 17:58

Precies, zeg ongeveer hetzelfde in andere woorden.

Ja je moet iets als je verdedigers een voor een wekelijks in de fout gaan..

Hoezo noemt men dit een "kraker"? Heb ik bij gelijkwaardige tegenstanders als Heerenveen en Groningen nog nooit gelezen

3 september 2022 om 17:44

Ik vind Twente toch echt even iets sterker dan Heerenveen en Groningen. Maar een kraker zou ook ik het niet noemen.

3 september 2022 om 17:50

Twente is voor ons altijd moeilijk. Daarnaast is het de nummer 4 thuis tegen de nummer 2.

3 september 2022 om 17:50

Twente schat ik wel iets hoger in dan Heerenveen of Groningen

3 september 2022 om 17:54

Hoe durf je Groningen, zeker dit seizoen gelijkwaardig aan twente te noemen. Ook Heerenveen is zeker minder dan twente momenteel. Al is Heerenveen wel link, staan verdedigend erg goed.

Verder zou ik dit inderdaad ook geen kraker noemen, maar als PSV-Ajax en PSV-Feyenoord de "toppers" zijn, dan komt PSV-AZ en PSV-Twente het dichtst in de buurt van een "kraker

Dat is knap dat ze 2x Van Wolfswinkel opstellen

2x Van Wolfswinkel opstellen, dat is tactisch best slim!

Het is toch ongelofelijk dat die Ramalho weer mag starten. Hij hoort niet eens op de bank te mogen zitten, helemaal klaar met die gast.

3 september 2022 om 17:45

Reegde me ook alweer op toen ik die naam zag staan.

3 september 2022 om 17:48

Het is wat heftig gezegd, maar ben wel met je eens. Zie echt geen reden om hem erin te zetten. Onrustzaaier.

3 september 2022 om 17:55

Top speler die Ramalho, niks mis mee

3 september 2022 om 18:04

Wat moet je dan met hem? Gras laten maaien? Van die Baumgartl 2.0 die ze gehuurd hebben word ik pas echt nerveus

3 september 2022 om 18:13

Volgens mij wil iedereen - PSV supporter of niet - dat er begonnen wordt met Mwene, Teze en Obispo. Enkel Twente supporters zullen Ruud zijn beslissing toejuichen lijkt me!

Waarom dan Til in plaats van mijn main man Guti. Die is toch klasses beter. Ik snap dat het minder aanvallend is maar je kan hem echt goed gebruiken voor de opbouw en als stofzuiger naast Sangarè. Misschien houdt je dan eens de nul.

3 september 2022 om 17:49

Smaken verschillen maar ik vind Guti meestal maar slappe indruk maken.

3 september 2022 om 17:56

Dat is geprobeerd, en dat is mislukt.

3 september 2022 om 18:04

Daarentegen is Til wel geslaagd. Die is toch ook niet goed genoeg. Guti brengt tenminste ook nog strijd en passie. Zie hem toch liever dan Guusje.

3 september 2022 om 17:59

Met deze verdediging houd je niet de 0. Max zijn kant ligt altijd open. Obispo’s inspeelpass is garantie voor tegenstoot en Ramalho en branthwaite hebben we gezien afgelopen weken. Reeël zijn, het is gewoon op teze na te weinig kwaliteit voor de toppers in de eredivisie en dat is een pijnlijke conclusie voor een titelkandidaat..

Ruud is weer lekker aan het schuiven achterin. Maar laat Teze en Obispo nu eens langere tijd naast elkaar staan in het centrum en geef Mwene gewoon een basisplaats als back. Top zal het er niet mee worden, maar dat is voor nu wel de beste manier om een enigszins stabiele verdediging van de grond te krijgen. Hoe het nu staat werkt gewoon niet. Durf er wel een betje op te zetten dat PSV niet de nul gaat houden

Trouwens wel een aderlating voor Twente dat Sadilek ontbreekt. Vind dat zo'n onderschatte speler, heeft zich echt fantastisch ontwikkeld. Benieuwd hoe de andere oud Psv'er Kjolo hem vervangt, vond ik ook altijd wel een leuke speler

3 september 2022 om 18:00

Bij Twente wordt hij allesbehalve onderschat, echt heel belangrijk. Kjolo heb ik geen hoge pet v op. Verdedigend vind ik die erg zwak en zelfs traag. Vandaag bij ons helaas teveel afwezigen want ook een aanvallende middenvelder ontbreekt nu zowel Vlap als Sem Steijn niet meedoen. Ik verwacht een overwinning voor psv

3 september 2022 om 18:01

Met je eens hoor. Maar zal met tziolis te maken hebben. Gevaarlijke speler en teze is je beste man achterin. Althans dat lijkt me de enige verklaring die nog een beetje logisch klinkt haha

3 september 2022 om 18:35

PSV gaat met zekerheid niet die nul houden. Twente scoort ook aardig gemakkelijk.

Helaas teveel afwezigen, met een compleet elftal had Twente het PSV wat moeilijk kunnen maken, nu verwacht ik 1-3

Titel had beter kunnen zijn: Twente zonder sterkhouders tegen PSV.

ON: denk een vrij eenvoudige overwinning voor PSV, al hoop ik natuurlijk op wat anders.

3 september 2022 om 18:04

Psv mist ook de jong, madueke en mauro. Zijn gwn 3 basis spelers

3 september 2022 om 18:15

Boscagli ook nog

Mwene is toch gewoon fit? Hoezo speelt hij dan niet op rechtsback en Teze gewoon in het centrum?

Teze went wel meer aan de backpositie, maar blijft positioneel en voetballend gewoon echt te kort komen voor de backpositie, die moet je gewoon in het centrum zetten. Mwene vind ik geen wereldvoetballer, maar wordt eigenlijk heel langzaam gewoon steeds beter sinds zijn komst naar PSV en dat is wel knap voor een voetballer van 28. Mwene kan tenminste voetballen en snapt waar je moet staan als back. Teze heeft werkelijk alleen een harde relatief zuivere pass voor op Mwene als rechtsback en dat vind ik echt niet genoeg. Teze - Obispo daarentegen lijkt een behoorlijk complementair centrum en daar heb je dan twee jongens uit eigen jeugd die het goed doen.

Daarnaast denk ik wel gewoon dat PSV wint, als ze maar gewoon komen om te voetballen en niet half behoudend willen spelen zoals tegen Rangers.

Even off-topic, zou een middenveld met Frenkie en Veerman (op 6 en 8) kunnen werken bij het Nederlands elftal? Dan mis je misschien wel een stofzuiger-type, vandaar de vraag.

3 september 2022 om 18:03

Vind het wel een interessant duo. Daarbij knapt Frenkie ook verdedigend veel op omdat hij vaak goed staat. Wel mis je dan een kuitenbijter en fysieke kracht zoals een Nigel de Jong/Davids. En juist zo'n type hebben we niet van die kwaliteiten.

De gebruikelijke tegengoal. Maar investeren in verdedigers, ho maar.

Ja hoor alweer een waardeloze grapko.
Ja dit is een iets grote club dan Volendam ja daar was zijn niveau ,maar nu echt nog waardelozer dan waardeloos.
Je wilt die jongen echt nog niet voor 10 milj hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren