Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hyfte redt met fabelachtige omhaal punt voor Roda JC Kerkrade

Laatste update:

Christian Santos maakte zaterdag namens NEC een werelddoelpunt in de wedstrijd tegen ADO (4-1) en daarmee had de spits het mooiste doelpunt van de speelronde mogelijk al gemaakt. Niet veel later op de avond kreeg hij echter stevige concurrentie van Tom Van Hyfte, die Roda JC Kerkrade met een schitterende omhaal een punt bezorgde tegen SC Cambuur: 1-1.

/

SC Cambuur heeft het in de Eredivisie bijzonder lastig, maar trainer Henk de Jong voelt de steun van de supporters. De punten moeten vanzelf komen en zaterdag ging SC Cambuur op missie in Limburg bij Roda JC Kerkrade, dat het met elf punten uit zeven wedstrijden een stuk beter deed dan Cambuur (drie). Toch was het Cambuur dat op voorsprong kwam in het zuiden van Nederland, toen Bartholomew Ogbeche de bal binnen tikte na een hoekschop van Manchester City-huurling Jack Byrne.

De bezoekers hadden zelfs op 0-2 kunnen komen, ware het niet dat spits Ogbeche de bal in het zijnet werkte toen hij Benjamin van Leer in de luren legde. Het zou ook een onverdiende treffer geweest zijn, want ondanks de achterstand had Roda JC het betere van het spel. Het laatste wapenfeit van de eerste helft was voor Richmond Boakye, die de paal raakte namens de thuisploeg.

/

Na de onderbreking werd het spel meerdere keren onderbroken door blessures bij spelers van SC Cambuur en dat zinde het publiek in het Parkstad Limburg Stadion maar niets. Het toegezongen Roda JC ging met de moed der wanhoop op zoek naar de gelijkmaker, maar kwam eerst nog goed weg toen Ogbeche verwoestend hard uithaalde: naast.

Een kwartier voor tijd kreeg Roda JC dan toch de felbegeerde gelijkmaker en de manier waarop het gebeurde was schitterend. Met een fantastische omhaal in de kruising zette Van Hyfte zijn ploeg op gelijke hoogte. Wie dacht dat Roda JC zou doordrukken kwam bedrogen uit. De ploeg van trainer Darije Kalezic speelde te slordig en had geluk dat Xander Houtkoop, vrijgespeeld door Furdjel Narsingh, aan de andere kant de paal raakte.

Welke omhaal was mooier?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balen dat z'n goal nou net weer tegen ons moet gebeuren.. Verder fijn dat we voor de verandering geen penalty tegen kregen.

3 oktober 2015 om 22:07

En geen rood

4 oktober 2015 om 04:36

Blij met een punt. Dat is al wat veel, laat staan dat 3 punten terecht was. Veldspel vond ik erg slecht en zonder ideeën. Oorzaak ligt in ieder geval bij het gebrek aan voetbal centraal achterin (Overgoor eens proberen icm Dammers, Laan of MacIntosh?) en Ogbeche op de vleugels. De Jong moet een keuze maken voor Ogbeche of Barto. Als je ze allebei opstelt kun je absoluut niet het voetbal spelen dat je wilt omdat je een vleugelspeler mist.

Weer een wedstrijd die we gelijk spelen. Thuis moeten deze wedstrijden gewoon gewonnen worden. Noor vond ik weer niet goed spelen, die mag over twee weken wisselen met Paulissen.

Verder een wereld doelpunt van Van Hyfte en zeer goed verdedigd/tijd gerekt van Cambuur.

3 oktober 2015 om 21:47

paulissen heeft ook niet veel laten zien . kan wel leven met dit gelijkspel . 12 punten , die nemen ze ons niet meer af .

3 oktober 2015 om 22:39

Hoezo Paulissen? Die laat het evenmin zien. Als hij al gaat wisselen, dan gooi lekker De Silva erin. Die voegt wel wat toe als hij erin wordt gezet.

Jammer ik had op 3 punten gehoopt van mn clubje RJC. hadden genoeg kansen...

Dubbel gevoel bij dit resultaat. Aan de ene kant natuurlijk erg blij dat Roda terug komt van een achterstand en ongeslagen blijft in eigen huis, aan de andere kant baal ik wel dat we niet meer konden afdwingen tegen een Cambuur dat zich na de treffer terugtrok en op de counter loerde. Hoewel er genoeg voorzetten kwamen werd er niet veel gevaar gesticht vond ik. Daniel da Silva viel overigens weer leuk in.

Straks dat doelpunt van van Hyfte nog maar eens goed bekijken!

3 oktober 2015 om 22:25

Leuk behendig spelertje inderdaad. Zocht een paar keer goed de combinatie en kan snel handelen. En pas 18 jaar geworden! Noor viel dan wel weer tegen, speelde ongelukkig.

4 oktober 2015 om 07:47

En mepte van der Laan ook nog eens de wedstrijd uit

Wat een geweldige omhaal,jammer dat het tegen Cambuur was .Vond het een leuke pot.maar helaas heeft mijn tweede clupppie niet mogen winnen. Trots op Cambuur

Leuke wedstrijd gezien. Roda maakte naar mijn idee iets meer aanspraak op de overwinning. Cambuur is gelukkig op de goede weg!

Bah bah, vreselijke wedstrijd dit. Roda kon niet en Cambuur wilde niet. Dan krijg je dit als resultaat met een goal die eigenlijk veel te mooi was voor de wedstrijd.

Wel echt belachelijk dat die Manschot niet ingreep bij dat tijdrekken telkens. In tegenstelling, er werd niks bijgetrokken na de eerste helft ook al had die keeper alleen al 2 minuten verspild. Jammer dit. Moet hij voortaan wat strenger mee zijn want het komt de wedstrijd niet ten goede.

4 oktober 2015 om 07:48

Cambuur kwam voor de punten niet voor het vermaak

4 oktober 2015 om 11:07

Ze kwamen voor één punt, want het tijdrekken begon al vanaf minuut 1.

4 oktober 2015 om 19:10

En dat is gelukt

Mooi doelpunt maar die van Santos was nog een stuk mooier

3 oktober 2015 om 23:40

Dat is voor iedereen anders, ikzelf vond die van van hyfte mooier.

4 oktober 2015 om 10:21

Hyfte raakte hem niet eens heel mooi. Die van Santos was echt een omhaal. Moest echt denken aan Bergkamp. Van Santos was vele malen mooier

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren