Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem tipt Feyenoord Oranje-duo dat samen goed is voor 181 interlands

Laatste update:

Willem van Hanegem zou het ‘heel mooi vinden’ als Memphis Depay en Georginio Wijnaldum ook op clubniveau een duo zouden kunnen vormen, zo laat hij weten in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. Het clubicoon van Feyenoord acht het onrealistisch dat de twee naar De Kuip trekken, maar ziet toch mogelijkheden.

Memphis kreeg deze week van Atlético Madrid te horen dat hij deze zomer transfervrij mag vertrekken. Zijn automatische contractverlenging zal niet worden doorgezet en dus is de negentigvoudig international van Oranje deze zomer gratis op te pikken. De Kromme voorziet Memphis van advies over zijn toekomst.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Memphis heeft alles wat hij wil, dan moet hij gewoon zorgen dat hij naar een club gaat die hem graag wil”, begint Van Hanegem. “Hij moet weer spelen, dus hij moet het naar zijn zin hebben. Hij moet kiezen voor het plezier en niet voor het geld, dat krijgt hij toch wel. Hij heeft nog wel aardig wat centen liggen."

Dan wordt Memphis genoemd als mogelijke versterking voor Feyenoord, maar dat ziet Van Hanegem niet gebeuren. “Wij hebben al twee spitsen toch. Het is ook niet zeker dat Santiago Gimenez weg gaat.”

“Zoals Memphis het laatste half jaar speelt, is hij geen versterking voor ons”, oordeelt hij.
“Als je na gaat denken, dan denk je ook: ‘het kan niet’. Dat hij die laatste wedstrijd dan ineens zo goed speelt.”

Wanneer het gaat over een mogelijke hereniging van Memphis met 91-voudig Oranje-international Wijnaldum, ziet Van Hanegem wel weer kansen. “Dat zou wel heel mooi zijn ja. Bij Memphis moet je wel op de manier spelen hoe het hem het beste ligt. Dat is bij het Nederlands elftal ook zo."

Toch denkt Van Hanegem niet dat het een realistische optie voor Feyenoord is, al zou hij het wel ontzettend mooi vinden als de twee weer een duo kunnen vormen zoals bij het Nederlands elftal. “Onrealistische dingen zien we natuurlijk wel vaker in het voetbal. Toch zou het absoluut mooi zijn”, besluit hij.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha hier moet Feyenoord dus nooit aan beginnen. Volledig uitgerangeerd allebei

24 mei 2024 om 20:33

Wijnaldum uitgerangeerd? Ja, hoef ik inderdaad niet te zien komen. Memphis uitgerangeerd? Die wordt met twee vingers in z’n neus topscorer van de eredivisie. Hoezeer ik me best aan hem irriteer als persoon en als egotripper in het veld heeft hij natuurlijk meer kwaliteit dan de rest van de spitsen in de eredivisie bij elkaar

24 mei 2024 om 21:59

@cippolini: Wijnaldum is tenminste fit,dus die zou voor hooguit een jaar nog wel kunnen. Memphis hoef ik echt geen 15 wedstrijden per seizoen bij Feyenoord te zien

24 mei 2024 om 22:09

Memphis mag van mij komen gini niet

24 mei 2024 om 22:13

Dat mag je niet zeggen, zelfs als crooswijker.

Was pas op YouTube real liverpool finale cl te kijken.
Wijnaldum was de baas tegen Kroos, Casemiro en Modric!

24 mei 2024 om 22:21

Wijnaldum had eerder kunnen komen maar koos voor het geld dus nooit meer feyenoord

24 mei 2024 om 22:37

Je leeft maar 1x maat. Wees een beetje avontuurlijk. Hij is geen 40 jaar

25 mei 2024 om 07:37

Ja vanaf Liverpool had hij kunnen komen maar als PSG dan belt kun je miss nog 3 jaar op een hoog niveau spelen, die snap ik nog wel.

24 mei 2024 om 20:36

Memphis weet ook dat die laatste jaren steeds blessures heeft dan denk ik niet dat hij nu al terug wilt naar Nederland. Die wacht gewoon tot de hoogste bieder komt. Een Chelsea zou zomaar voor hem kunnen komen om een backup achter jackson te hebben. Verwacht dat Nkunku uiteindelijk de linkerflank zal overnemen mocht die ooit weer fit raken.

24 mei 2024 om 20:49

Mits fit is Memphis gewoon een geweldige aanwinst voor de Eredivisie.
Zou zo ja zeggen voor deze twee maar waarschijnlijk niet voor de salaris die zij willen krijgen.

24 mei 2024 om 21:31

Absoluut mee eens. In de eredivisie gaan die 2 echt laten zien wat het verschil is, ongeacht hun leeftijd.
Mensen vergeten dat deze 2 echt mondiaal grootheden zijn.
Waar de meeste reacties zullen hier weer het tegenovergestelde plaatsen.
Wees nou eens trots!

24 mei 2024 om 21:57

Memphis kon prima mee met het niveau Atletico. Enkel zijn fitheid speelde hem parten dus uitgerangeerd is hij zeker niet.

24 mei 2024 om 22:05

Memphis Depay hebben we het over toch? In deze vorm maakt hij er lachend 40, fit nog meer. Mocht hij komen, is hij natuurlijk met afstand de beste speler van de eredivisie. Memphis uitgerangeerd haha verder alles goed?

24 mei 2024 om 22:09

uitgerangeerd? Depay heeft veel blessures, maar je kan zeggen wat je wilt. Als hij eenmaal terug is van een blessure presteert hij meteen bij Atleti. Jammer dat hij blessure gevoelig is, maar voor Feyenoord zou dit een wereld aankoop zijn. (indien blessure vrij)

25 mei 2024 om 14:26

Niet doen idd. Wijnaldum ging te jong weg voordat hij echt goed werd, en nu moet hij niet terugkomen als hij nu te oud is.

Lijkt me eerder dat ze dan bij PSV gaan spelen, zie Depay niet zo snel naar Feyenoord gaan. Plus het past ook niet bij het huidige beleid van Feyenooord om oude (versleten) spelers binnen te halen.

24 mei 2024 om 23:19

Mwa beide komen uit de omgeving Rotterdam dus zo gek is dat niet.

Past inderdaad niet binnen het huidige beleid van Feyenoord en zeker Gini hoeft voor mij niet meer. Memphis kan nog van toevoegende waarde zijn.

Wat moet je ermee? Memphis zou ik nog snappen (is denk ik niet haalbaar), maar Wijnaldum is wel duidelijk over z'n top heen. Die speelt nu al een paar jaar slecht in Oranje en kwam niet echt mee met PSG en AS Roma. Voor dat geld moet je dat niet willen. Er lopen genoeg goede spelers rond voor Feyenoord. Ik heb namelijk ook niet het idee dat een Wijnaldum in de kleedkamer nou zo ontzettend belangrijk is.

24 mei 2024 om 22:06

PSG is des tijds verkeerde keuze geweest van Gini. Bij Roma heeft hij weinig kunnen betekenen vanwege zijn blessure.
Het is dat PSG afgelopen seizoen een flinke transfersom voor Feyenoord begrippen verlangde, anders had Gini bij Feyenoord gespeeld.

Als ze weer samen gaan spelen, dan is het ergens in de zandbak. Lekker centen scoren

Zou deze 2 voor geen goud bij het mooie Utrecht willen zien. Dan degradeer ik nog liever.

24 mei 2024 om 20:48

Dan heb je echt wel een hele grote hekel aan die gasten..

24 mei 2024 om 20:55

En kun je ook je vraagtekens zetten bij de diepgang van zn liefde voor het mooie Utrecht

24 mei 2024 om 21:04

Zonder die 2 halen we nu ook Europees.
Vreselijke hekel aan dat soort lui

24 mei 2024 om 21:25

Oprechte vraag, wat bedoel je met zulke lui?

24 mei 2024 om 21:43

Sommigen denken dat ik racistisch ben hier. Dat is niet zo.

24 mei 2024 om 22:43

Misschien mis ik een reactie of is een reactie verwijderd, maar ik zie niemand hier die je een racist noemt...

Maar ik ben wel net als Joey91 benieuwd wat je met "dat soort lui" bedoeld.

Memphis stond er vanaf het begin bij een heleboel mensen al slecht op, terwijl hij eigenlijk niets bijzonders deed, maar dat Wijnaldum opeens persona non gratata is vind ik opmerkelijk.

Wijnaldum werd vroeger geprezen om z'n "nederigheid", z'n rust en werd als voorbeeld gezien voor veel donkere voetballers die alleen maar aan "money blowen" dachten. En dat beeld veranderde radicaal toen hij liet blijken dat hij de uitlatingen van Derksen niet langer acceptabel vond. Opmerkelijk.

24 mei 2024 om 23:39

At tjeerd! Is in andere topics eerder besproken en daar kreeg ik vaker deze vragen.

24 mei 2024 om 23:11

Dus je degradeert liever dan dat er 2 spelers komen die mega ver boven het niveau van Utrecht liggen? Vreemd. Elke eredivisie club wordt nog altijd beter met deze 2 erbij.

Lekker samen spelen bij Al Ettifaq. Maar dan moet Willem beloven dat die elke week gaat kijken.

Je weet nooit hoe het loopt Willem...
Beide jongens hebben feyenoord bloed en zullen ooit weer terug willen naar nederland...

Ik zou ze nog niet eens gratis bij mijn club willen hebben. En dat alleen maar vanwege hun uitstraling en mentaliteit. Daarom kijk ik ook nooit helemaal met plezier naar het huidige Oranje. Te veel hypocrieten.

24 mei 2024 om 21:14

Idem! Weg met jongens als van dijk, ake, Wijnaldum, depay, dumfries etc 🙏🏼

24 mei 2024 om 21:43

@salerno1919 Dus eigenlijk wat je zegt is weg met alle zwarte spelers..
@Pinko Dit zijn juist gasten met uitsraling en jij haat hun uitstraling. Je hebt liever de uitsraling van Cillesen

24 mei 2024 om 21:51

Ik zie nergens Frimpong of Noa Lang staan, jij wel?

24 mei 2024 om 21:59

@salerno1919, maar wat heb je dan tegen een Ake? Daar begrijp ik dan helemaal niets van. Of een Dumfries

24 mei 2024 om 22:03

Er zijn nog wel een tiental andere jongens met een kleurtje bij Oranje, dus 'weg met alle zwarte spelers' is echt dikke onzin. Alleen al het domme uitlokken van een discussie over racisme, daar wordt je toch moe van..

24 mei 2024 om 22:08

Waarom wil je die jongens weg hebben uit het Nederlands elftal?

24 mei 2024 om 22:35

/Ik zie nergens Frimpong of Noa Lang staan, jij wel?/

Als je Ake, van Dijk, Memphis, Gakpo had genoemd, dan had ik dat ergens nog begrepen, maar Noa Lang? Haha. Jij schaart hem onder de zwarte spelers?

24 mei 2024 om 22:41

Ik weet niet waarom jij een discussie wilt starten over onder welke etnische groep Noa Lang valt, maar daar doe ik liever niet aan mee. Feit is dat Salerno hier ten onrechte als een soort racist wordt neergezet.

24 mei 2024 om 23:01

Discussie starten?

Ik vraag me alleen af waarom jij Noa Lang onder de zwarte spelers schaart. Volgens mij is dat simpel te beantwoorden. Dat gaat niet ontaarden in een discussie. Ik ben oprecht benieuwd naar je reden hiervoor.
Maar als jij bijvoorbeeld de woorden niet kunt vinden om dit te onderbouwen, dan kun je dat ook gewoon eerlijk toegeven, in plaats van te doen alsof ik een discussie wil starten.

/feit is dat Salerno hier ten onrechte als een soort racist wordt neergezet./

Is dat een feit? Wie schildert hem dan af als een racist?

24 mei 2024 om 23:22

Mwa ik heb niks tegen deze jongens hoor behalve dat het bij sommige randzaken belangrijker zijn dan het presteren.

Maar zeker een Ake en Van Dijk kan je prima gebruiken op een EK

24 mei 2024 om 23:53

Ik heb het expliciet over deze twee spelers. Mijn favoriete Oranje is het elftal/selectie van 1974. Van de latere elftallen zijn die van rond 2000. Favoriete spelers bijna alle van 1974, en verder b.v. een Sneijder, Robben, van der Vaart, van Nistelrooij, Jonk, van Basten, Gullit, Bergkamp, om een rits te noemen. Al zal ik er best nog wel een paar vergeten. Van de huidige lichting heb ik niet zo zeer een favoriet. Ik irriteer me meer aan het gros.

25 mei 2024 om 09:26

Noa Lang heeft een Surinaamse vader en Allstarsenal suggereert dat Salerno alle zwarte spelers uit Oranje wil. Misschien iets minder typen en iets meer lezen.

26 mei 2024 om 23:58

/Noa Lang heeft een Surinaamse vader/

Echt waar? Dat wist ik écht niet dat hij een Surinaamse vader had.
Maar omdat hij een Surinaame vader heeft, schaar jij Noa Lang onder de zwarte spelers?

Snap je waarom ik zei dat ik het ergens wel had begrepen als je Ake, van Dijk, Memphis, Gakpo had genoemd? Volgens mij niet, maar ik neem het je niet kwalijk. Je kunt er niks aan doen.

24 mei 2024 om 22:26

/k zou ze nog niet eens gratis bij mijn club willen hebben. En dat alleen maar vanwege hun uitstraling en mentaliteit./

Wat stralen Wijnaldum en Memphis uit?

Mentaliteit? Volgens mij is Memphis een jongen met een goed arbeidsethos. Ik heb nog niet gehoord dat een trainer of medespeler ontevreden zou zijn over hem. Hij kan bepaalde dingen in zijn spel (wat hij daarbuiten doet interesseert mij geen terink) inderdaad verbeteren, maar qua mentaliteit valt er weinig af te dingen op hem.

/daarom kijk ik ook nooit helemaal met plezier naar het huidige Oranje. Te veel hypocrieten./

Welke spelers zijn waarin hypocriet?

25 mei 2024 om 00:06

Heb je niet het uitsluiten van VI meegekregen? En nu is een Wijnaldum boos omdat hij is bevraagd over zijn zakkenvullen in een land waar de rechten waarover hij zo graag preekt, voor bepaalde groepen totaal worden genegeerd. Dan heb je nog die Depay die politie agenten kleineert bij het uitvoeren van hun werk. Daarbij patserig rondrijdend. Daarnaast zijn opzichtig steunen van crimineel Promes. Nog zo'n fraai individu. Daar heb ik dus helemaal niks mee. Ook niet met van Dijk. Veel te snel op de teentjes getrapt. De heren eisen dat we voor hen buigen als knipmessen. Nou, dat werkt bij mij dus averechts. En zo zijn er om ook andere reden nog wel een paar die ik liever niet in Oranje zie. Maar dat is puur persoonlijk.

Met deze 2 jongens wordt Feyenoord gelijk kampioen.

Nee dat lijkt me verschrikkelijk. Ga maar naar de zandbak.

Al deze haat reacties op die twee. Ze zouden prima bij Feyenoord passen , beiden zijn kwalitatief nog meer als voldoende voor de Eredivisie top, Wijnaldum zou in een goed draaiend team terecht komen, wat voor hem wel een must is om zijn niveau te halen. Depay die scoort overal wel slecht of goed draaiend team. Zijn probleem is alleen zijn blessure gevoeligheid de laatste tijd.

Ongeacht of Wijnaldum goed is. Beleid behouden zoals nu. Depay mits fit zou niet mistaan.

Geen verkeerde tip ik zou daaraan toevoegen de Vrij.
Niet alleen ervaring en topspelers erbij maar in combinatie met de huidige selectie en talenten een hele goede tip.

Als trainer dan ten Hag en Feyenoord
Zal dan nationaal als Europees hoge ogen gaan gooien.

Wat een reacties hier, Feyenoord die zich niet aan Memphis zou moeten wagen : Ik ben absoluut geen groot fan van Memphis bij Oranje, maar op clubniveau laat hij nog steeds een erg hoog niveau zien mits hij fit is, die kan makkelijk naar de subtop van de PL, vooral transfervrij. waarom zou die in hemelsnaam naar Feyenoord gaan?

wow dit zou wel een mooie stunt zijn hoor! wat ervaring in de groep kan geen kwaad!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren