Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Ginkel blinkt uit bij AC Milan: ‘Hij is enorm gegroeid’

Laatste update:

Marco van Ginkel kende een lastige start bij AC Milan. De van Chelsea gehuurde middenvelder sukkelde met blessures en kwam maar niet aan spelen toe, maar na de winterstop bloeide Van Ginkel helemaal op. Zondag was hij bij de 3-0 overwinning op Torino zelfs een van de beste spelers van het veld en trainer Filippo Inzaghi is vol lof.

/

“Helaas staat Van Ginkel niet bij ons onder contract, maar hij is enorm gegroeid in de laatste weken”, laat de oefenmeester van i Rossoneri optekenen via de officiële kanalen van de club. “Hij heeft zeven of acht wedstrijden op rij gespeeld en we zien dat hij zich heeft ontwikkeld tot een uitstekende speler. Ook op de training doet hij het uitstekend.”

Inzaghi hoopt dat AC Milan op permanente basis zaken kan doen met Chelsea. “Die club heeft veel goede middenvelders en Van Ginkel heeft speelminuten nodig. Ik hoop dat hij bij AC Milan blijft, want hij kan van waarde zijn voor ons.”

AC Milan is een mooie club voor Marco van Ginkel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind AC Milan ook een mooie club voor AC Milan.

25 mei 2015 om 14:31

Hahah die poll

25 mei 2015 om 14:31

Hahahaha, precies wat ik ook wilde zeggen

25 mei 2015 om 14:33

Je bent me net voor.

AC Milan is een hele mooie club voor AC Milan inderdaad. Goeie poll!

On:
Leuk dat van Ginkel weer aan het voetballen is. Ik zou alleen niet definitief naar Milan gaan. Op dit moment een zinkend schip en ik denk niet dat dit snel voorbij zal gaan. Elk jaar een nieuwe trainer is niet ideaal.

Ik vind AC Milan wel een mooie club voor AC Milan. Maar misschien kan AC Milan beter Real Madrid die kopen die vind ik iets beter.

On: Goed om te lezen dat hij toch weer een beetje z'n vorm weet te vinden. Misschien word het uiteindelijk toch nog wat met Van Ginkel.

25 mei 2015 om 14:49

Die is goed hahaah

Hij gaf echt een heerlijke assist op El Shaarawy in een keer.

Als Affelay z'n kans krijgt in Oranje moet Van Ginkel inmiddels toch ook wel weer eens in aanmerking gaan komen voor een voorselectie. Zeker nu Klaassen ook afwezig is.

25 mei 2015 om 14:44

Ginkel hoort in deze vorm in de voorselectie van Oranje thuis.
Zeker weten.

Gelukkig doet Van Ginkel het nu goed bij AC Milan.
Hij heeft toch lang reserve gestaan.
Dat ie jongen kon voetballen liet hij bij Vitesse zien.
Maar wat wil Chelsea volgend jaar met die jongen.
Laat hem aub in Milaan.

25 mei 2015 om 14:50

Ik hoop op Premier League voetbal voor van Ginkel en een blessurevrij seizoen. Kan bij een club uit de middenmoot/subtop zeker mee in deze vorm. Zou hem het liefst bij Everton of FC Koeman zien.

25 mei 2015 om 15:50

Precies @ambassador Nu hij het goed denk Chelsea zo die,
halen we weer terug dat zou jammer zijn .
Inzaghi hoopt dat AC Milan op permanente basis zaken kan doen met Chelsea.
Die club heeft veel goede middenvelders en Van Ginkel heeft speelminuten nodig
Kijk als dat luk is dat goed voor een permanente basis plek ,
dan speel hij zich ook weer in de kijker van het Nederlandse elftal..

Als AC Milan hem gaat kopen, dan neem ik die club niet serieus. Hij is een speler die nog moet doorontwikkelen en hij is verschrikkelijk blessuregevoelig. Wat een wanbeleid is het daar in Milan... Milan wordt nooit meer hetzelfde als ze zo doorgaan en hopelijk neemt meneer Bee het over en gaan ze topspelers halen in plaats van deze klinkklare onzin.

25 mei 2015 om 14:48

De absolute top komt niet meer naar AC Milan en de Serie A. Ze moeten het al een tijdje hebben van goedkope spelers of buitenkansjes. Ze kunnen dan beter jonge spelers halen waar rek in zit dan oudjes als Essien en Paletta.

25 mei 2015 om 17:15

Ik denk dat ze er bij AC Milan wel van wakker liggen dat hij AC Milan niet serieus neemt.

25 mei 2015 om 17:50

De absolute top komt zeker naar juventus, zeker als ze de CL gaan winnen

25 mei 2015 om 19:04

Mua, meeste goede spelers komen nu ook naar de Serie A. Op Juventus na heb je ook gewoon goede spelers naar de Serie A. Higuain, Manolas, Doumbia, Shaquiri, enz. Dus de Serie A is sterk aan een groei bezig. Hopelijk trekt deze lijn door en zien we de Serie A weer schijnen.

25 mei 2015 om 15:01

Dus als je 1 x je kruisbanden afscheurt, en je krijgt een doodschop van Muntari ben je blessure gevoelig? Is ie juist niet, is puur en alleen pech geweest!!

25 mei 2015 om 19:11

Hij heeft niet alleen zijn kruisbanden gescheurd. Bij Milan heeft hij nog zijn enkelbanden gescheurd en hij nog een voetblessure. Bij de Eredivisie kan je niet snel geblesseerd raken, omdat daar alle verdedigers niet meedogenloos is. Als je naar het buitenland gaat, zoals Engeland en nu Italie, dan krijg je echte slopers achter je aan en dan moet je juist je mannetje staan. Enige wat je moet doen is nu een tijdje in de krachthonk zitten en om zo je spieren weerbaarder te maken voor het spel, want hij heeft nog steeds een postuur van Ziyech, en als Ziyech naar een Italiaanse, Duitse of een Engelse club nu gaat, dan gaat hij het daar niet redden.

25 mei 2015 om 15:11

Een topclub koopt toch ook jonge talenten?
Dan hoef je Barcelona met de aanschaf van Douglas ook niet serieus te nemen, Real Madrid ook maar niet serieus nemen met de aanschaf van Lucas Silva en zullen we dan ook maar gelijk Manchester United troep noemen met de aanschaf van Depay.

Allemaal spelers die zich nog moeten doorontwikkelen dus ik snap je punt niet zo goed.
Juist als je weer aan de top moet komen moet je van die overbetaalde oude langzame zakkenvullers af en een mix van jonge gretige spelers en ervaren maar niet te oude voetballers hebben. imo.

Wat zijn blessuregevoeligheid betreft, hij is nog jong en dat wil niks zeggen.
Kijk naar Robben, die noemden ze "de man van glas" in zijn tijd bij Chelsea..

25 mei 2015 om 16:17

Ja en robben heeft na zijn chelsea periode ook super veel blessures gehad.. alleen vorig jaar niet maar nu begint het weer.. 2 achter elkaar

25 mei 2015 om 18:06

Ja Douglas was gewoon een hele verkeerde aankoop en Lucas Silva is voor de toekomst/breedte. Maar ik snap jou vergelijking niet echt, want die clubs die jij opnoemt zijn allemaal clubs die al volzitten met topspelers. Ac Milan is dat gewoon niet. Het zijn allemaal spelers die over de top zijn en spelers die nog niks hebben bereikt.

Speelt geweldig de laatste weken. Hoop dat hij niet definitief vertrekt bij Chelsea, in het seizoen 2016-2017 zal hij basisspeler zijn. Weinig middenvelders in Europa hebben zo veel lopend vermogen als Van Ginkel. Als ze die kwaliteit kunnen benutten wordt van Ginkel echt een grote speler voor Chelsea!

25 mei 2015 om 15:02

Laat dat nou ook net zijn wat Oranje vaak mist onder Hiddink. Die jongen hoort gewoon in de voorselectie thuis, op z'n minst.

25 mei 2015 om 15:07

Klaassen heeft dat lopende ook wel in mijn ogen, maar van Ginkel is net een stap verder als hem.

25 mei 2015 om 15:26

Klaassen heeft dat absoluut. Was grandioos tegen Spanje en liet voor mij echt zien dat een speler als hij de ontbrekende schakel was tov wedstrijden als tegen Turkije. Wijnaldum heeft bijvoorbeeld wel veel loopvermogen, maar verzuimt toch vaak verdedigend z'n steentje bij te dragen. Klaassen is helaas geblesseerd en zal tegen Letland niet meedoen. Vandaar nu mijn pleidooi voor Van Ginkel.

25 mei 2015 om 17:11

Nee tegen die tijd heeft Chelsea waarschijnlijk al 5 a 6 andere middenvelders gekocht.

25 mei 2015 om 17:53

Haha denk het ook

Hij kan zeker het niveau aan, hij heeft alleen de pech gehad met al die blessures. Gij is nog jong en komt er wel.

Milan is een mooie club voor Milan inderdaad

Marco van Ginkel speelt de laatste tijd inderdaad prima bij AC Milan en ik heb het hier al vaker aangegeven: vertrouwen doet veel met een speler, zo ook bij van Ginkel.

Hij krijgt nu het vertrouwen van Filippo Inzaghi en hij doet het al een tijdje uitstekend. Ik zie in van Ginkel ook nog een speler die nog beter kan worden, aangezien hij pas 22-jaar is en sinds van Ginkel de overstap van Vitesse naar Chelsea heeft gemaakt, was het inderdaad niet allemaal geweldig, maar hij had pech met blessures en tot de winterstop zag zijn situatie bij AC Milan er ook niet echt rooskleurig uit, daarna gaf Inzaghi hem het vertrouwen en sindsdien speelt hij prima.

Ik hoop ook dat AC Milan van Ginkel definitief overneemt. Bij AC Milan zal hij veel meer kansen hebben en krijgen om zich door te ontwikkelen, dan bij Chelsea en zoals ik eerder al aangaf: van Ginkel heeft de potentie om nog beter te worden.

Ook hoop ik dat AC Milan een grote schoonmaak zal houden. Ik hoop dat deze spelers zullen vertrekken bij AC Milan en ja, ze zullen niet allemaal vertrekken de aankomende transferperiode, maar AC Milan moet proberen om zo veel mogelijk spelers kwijt te raken deze transferperiode:

- Sulley Muntari.
- Philippe Mexès.
- Mattia Destro (terugsturen naar AS Roma).
- Giampaolo Pazzini.
- Michelangelo Albertazzi.
- Michael Essien.
- Daniele Bonera.
- Cristian Zaccardo.
- Nigel de Jong (zal waarschijnlijk toch transfervrij vertrekken).
- Edoardo Pazzagli.
- Cristian Daminuță.
- Marcus Diniz.
- Johad Ferretti.
- Marco Pinato.
- Krisztián Tamás.
- Dídac Vilà.
- Žan Benedičič.
- Valter Birsa.
- Attila Filkor.
- Ezekiel Henty.
- Edmund Hottor.
- Alessio Innocenti.
- Antonio Nocerino.
- Kingsley Boateng.
- Matteo Chinellato.
- Alessandro Matri.
- Nnamdi Oduamadi.
- Fernando Torres.
- Gianmarco Zigoni.
- Simone Verdi.
- Salvatore Bocchetti (terugsturen naar Rubin Kazan).

Deze spelers zouden dan eventueel verhuurd kunnen worden:

- Gabriel.
- Jherson Vergara.
- Marco Ezio Fossati.
- Giacomo Beretta.
- Gianmario Comi.
- Mbaye Niang.
- Andrea Petagna.

Ik hoop dan op deze spelers als versterkingen:

- Dedé, van Cruzeiro.
- Andrea Bertolacci, van Genoa.
- José Mauri, van Parma.
- Roberto Firmino, van 1899 Hoffenheim.
- Marco van Ginkel, van Chelsea.
- Radamel Falcao, van AS Monaco.

Dan heb je dus deze selectie:

Keepers: Diego López, Michael Agazzi en Christian Abbiati.

Verdedigers: Mattia de Sciglio, Ignazio Abate, Adil Rami, Dedé, Cristián Zapata, Gabriel Paletta, Alex en Luca Antonelli.

Middenvelders: Andrea Bertolacci, José Mauri, Suso, Keisuke Honda, Roberto Firmino, Andrea Poli, Riccardo Montolivo, Marco van Ginkel, Riccardo Saponara en Hachim Mastour.

Aanvallers: Jérémy Ménez, Alessio Cerci, Radamel Falcao, Stephan el Shaarawy en Giacomo Bonaventura.

Verder kunnen ook eventueel Roberto Firmino, Suso, Hachim Mastour en Keisuke Honda in de aanval uit de voeten.

AC Milan moet daarna gewoon een paar gerichte aankopen doen en ze zullen dan niet meteen meestrijden om de landstitel, maar ze moeten het weer rustig opbouwen, met goed beleid en goed gerichte aankopen.

Ik hoop ook dat talenten als de Sciglio en el Shaarawy hun vorm weer hervinden en dat ook Falcao z'n vorm weer hervindt. Zoals ik al zei: vertrouwen doet veel met een speler.

Diego López
de Sciglio
Dedé
Alex
Antonelli
Montolivo
van Ginkel
Ménez
Firmino
el Shaarawy
Falcao
25 mei 2015 om 16:51

Cerci, montolivo, zapata, honda, Alex mag je ook weglaten. Spelers die jij opnoemt zijn niet echt een grote versterking. Ze kunnen beter andere halen. Een barbosa - boateng - criscito - darmian - een top vc, en een topspits

25 mei 2015 om 19:00

Honda is wel dergelijk een klasse speler. Cerci kan ook wel, mits hij het niveau haalt van Torino. Maar effe door op Honda, Honda wordt op rechtsbuiten gezet., dat is niet echt zijn positie. Als je hem op 10 neerzet, dan haal je meer rendement eruit. Over de rest ben ik het wel met je eens.

25 mei 2015 om 17:34

en dat vind jij een goeie opstelling ? zo gaat het elftal er volgend seizoen echt niet uitzien. ik zie bijna niks veranderd. Montolivo, de sciglio en alex moeten er sowieso uit, uit die basis van jou.

Ac Milan is een mooie club voor Van Ginkel. Kan daar groeien. Maar is al 22 en als je kijkt naar Depay en Sterling ens. Denk je dat hij veel eerder naar Milan moest. Moest niet naar Chelsea gaan. Chelsea verpest alle toekomsten die spelers hebben.
zie Ac Milan wel terug in de top komen. Moeten gewoon goede aankopen doen. Europa League halen. En daarna steeds hoger klimmen. Als ze het seizoen daarna weer goede spelers halen zie ik ze weer bij de Europese top komen. En kan iedereen genieten van Ac Milan.

25 mei 2015 om 16:36

Vergeet niet dat hij twee seizoenen nauwelijks gespeeld heeft door blessures. Dat doet ook veel met een jonge voetballer. Als hij die blessures niet had gehad dan was hij nu ook verder geweest in zijn ontwikkeling.

Waarom krijgt Chelsea ook niet die transferban die Barca heeft? Ze doen nog ergere dingen met jonge spelers dan dat Barca doet.

Weer een potentiele international erbij.
Misschien ben ik 1 van de weinigen maar afgezien van de aanvalslinie, ziet de toekomst van Oranje er rooskleurig uit.

25 mei 2015 om 18:36

Afgezien de aanvalslinie? Het grootste talent speelt in de aanval (depay) en spelers als el ghazi en kishna kunnen ook nog doorgroeien tot goede aanvallers

27 mei 2015 om 00:09

Misschien wellicht Zivkovic nog. Misschien

Mooi om te zien dat zo'n jongen het red ondanks alle tegenslagen en vooroordelen van Chelsea het niveau gewoon prima aankan. In potentie een basisspeler voor het Ned.elftal voor de toekomst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren