Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal geïrriteerd: 'Jij vraagt altijd naar de speler die niet speelt'

Laatste update:

Louis van Gaal werd in de zomer aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Manchester United, maar voor die tijd was Ander Herrera al aangetrokken. United betaalde liefst 36 miljoen euro voor de middenvelder, die werd overgenomen van Athletic Club, en tot dusver twaalf competitiewedstrijden speelde in de Premier League. Zijn laatste basisplaats dateert echter alweer van 2 december.

/

De Engelse media vragen zich af of Van Gaal het wel ziet zitten in de topaankoop, maar de coach heeft geen zin om daar tekst en uitleg over te geven. "Jij vraagt altijd naar de speler die niet speelt", zei Van Gaal tegen een verslaggever. "Drie weken geleden was het Radamel Falcao, volgende week zal het weer een andere speler zijn. Ik vind het ongelooflijk."

Het prijskaartje van Herrera werd naar voren gebracht, maar ook daar kon Van Gaal niets mee: "Het is niet zo interessant om over de transfersom te praten", zei de trainer. "Paddy McNair is ook belangrijk voor ons, maar hij heeft niets gekost. Waarom Herrera op dit moment niet start, bespreek ik niet met jullie. Maar ik kan er maar elf opstellen."

Het is logisch dat Ander Herrera geen basisplaats heeft bij Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Totaal niet logisch, heeft meer rendement dan Mata (klinkt gek), creëert meer, hanteert een hogere tempo, werkt hard, verdedigt mee, scorend vermogen, precies de middenvelden die United zoekt en kan als CM spelen en als #10, sinds Herrera eruit is, speelt United zo saai... Verder denk ik zelf dat Herrera niet de aankoop van LVG was, LVG houdt meer van type's zoals Blind, Mata, spelees die de bal in de ploeg houden, Herrera verliest de bal nog wel vaak.

31 januari 2015 om 10:35

Waarom begin je je betoog met. Yotaal niet logisch en daarna leg je uit waarom het wel logisch is.

Herrera is een typische ManU aankoop: net niet

31 januari 2015 om 10:38

Dat vind ik niet overigens, en sinds wanneer is de typische United aankoop net niet, sinds een paar miskopen. Herrera is in mijn inziens dan de beste middenvelder van ons, maar als je niet bij een trainer past, of als een trainer het liever op safe speelt, dan kan je weinig doen lijkt me.

31 januari 2015 om 10:40

Het onderwerp is de irritatie van Van Gaal, die is onlogisch.

Maar ik begrijp dat je vertrekt vanuit de vraag van de journalist, die inderdaad wel logisch is.

31 januari 2015 om 10:42

Fellaini, Rojo, Herrera.

Neem me niet kwalijk, ik bedoel van laatste 2 seizoenen.

31 januari 2015 om 10:47

2 zitten er nog maar een half seizoen, Fellaini faalde vorig seizoen hopeloos maar heeft dit seizoen zijn waarde voor United, hij speelt 4 van de 5 keer als hij fit is. Rojo geldt hetzelfde voor en is niet door de mand gevallen, doet het steeds beter, weet niet of je die spelers al als miskoop kan bestempelen. Zaha, Obertan, Powell, Kagawa, dat waren miskopen.

31 januari 2015 om 10:49

herrera is een hele goede speler voor man utd hoor, fellaini vorig seizoen misschien niet maar nu speelt hij toch best goed.

31 januari 2015 om 10:53

Fellaini is totaal niet Manu waardig, als ze weer een wereldtopper willen worden

31 januari 2015 om 11:06

Nou ligt eraan, hij is geen Kroos maar de taken die hij moet verrichten doet hij uitstekend, duels winnen, ballen in de lucht aannemen, soms beetje vies spelen, bal heroveren en deze inleveren bij de spelers die er wat mee kunnen, en zo nu en dan een doelpunt meepikken, als hij dit blijft doen is hij verre van een miskoop.

31 januari 2015 om 11:13

Al is er natuurlijk wel teveel voor hem betaald. Dat maakt hem geen miskoop en hij heeft dit seizoen zeker zijn nut in de selectie

31 januari 2015 om 11:32

Ik zei geen miskoop, hij is niet goed genoeg als ze weer wereldtop willen worden.

31 januari 2015 om 11:51

Zo werkt dat niet per se weetje, je hoeft niet alleen wereldtoppers in je selectie te hebben, kijk anders naar de teams van SAF, waar elke speler zijn eigen bijdrage gaf en hij een team maakte. Of naar het huidige Ajax, *nu relativeer ik naar niveau in de ED*, die hadden zekee niet de beste spelers, maar elke speler had zijn eigen waarde aan het team. Fellaini is een speler die duidelijk iets anders brengt aan het team, zijn zwaktes kunnen worden gemaskeerd door bijvoorbeeld medespelers die deze dekken. Dus zo gaat het niet echt in mijn optiek.

31 januari 2015 om 11:52

En je noemde hem bij de miskopen van de laatste 2 seizoenen.

31 januari 2015 om 12:41

Hij zei de net-niet aankopen, niet miskopen.

31 januari 2015 om 13:31

Wat een onzin. Fletcher, Park, Berbatov noem ze maar op zijn nooit wereldtoppers geweest, toch enorm belangrijk geweest en vaak basis. Is echt onzin wat je nu verkondigt. Kijk naar het elftal dat in 2008 de CL won, zat dat vol met wereldtoppers?

31 januari 2015 om 12:29

Vind Herrera ook een fantastisch talent, maar of het klopt dat die meer rendement dan Mata heeft valt natuurlijk te betwisten. Heb je hier statistieken bij? Daarbij ben ik ook voorstander van 442 maar LvG lijkt me de laatste coach om zonder enige logica een opstelling te creëren. In het licht van zijn stretch te pitch tactiek om zo ruimte te maken op het middenveld heeft Mata natuurlijk ook zijn kwaliteiten, denk aan zijn steekbal of zijn goede crosspass.

31 januari 2015 om 13:01

Zijn steekball gebruikt hij haast nooit tegenwoordig, creëert te weinig voor een #10. Ben op mobiel dus heb het snel opgezochr, Herrera heeft 3 goals en 3 assists, Mata 5 en 3, maar Mata heeft veel meer minuten gemaakt en speelt in een aanvallendere rol, dus qua rendement per 90 min, zit Herrera hoger.

31 januari 2015 om 13:20

Goed dan zit je qua cijfers dus correct. Zou ze zelf wel graag samen zien, maar met Di Maria, Rooney, van Persie en Falcao is het dringen geblazen.

man utd moet gewoon 442 spelen en mata op links gebruiken mid met ander herrera en rooney

31 januari 2015 om 11:47

Waarom zou Lvg dat doen? 3-5-2 is best een redelijke formatie waar de spelers in passen, denk dan aan LM, RM en de 2 spitsen. En ja de verdediging moet inderdaad worden versterkt met tenminste een echte leider en daarnaast een Rojo en een Laporte.

31 januari 2015 om 11:56

Fuck 3-5-2, ben je nog steeds niet overtuigd dat dat gewoon ziek hard zuigt bij dit United? Met 4-4-2 wonnen ze veel en zag het spel er ook vaak nog beter uit. Louis moet niet zo koppig doen.

31 januari 2015 om 14:10

Tuurlijk 'zuigt' het, maar ik vind het opzich best wel een stabiele formatie, ik wil het wel is zien tegen een club als Liverpool. En waarschijnlijk de grootste reden omdat het zuigt is dat het middenveld te weinig creëert.

31 januari 2015 om 16:08

Jup, daarom moeten ze het ook passeren nu, wellicht volgend seizoen met nog een paar goede transfers en een stabiele verdediging.

31 januari 2015 om 16:20

Precies!

Tsja van Gaal, zulke vragen krijg je als je zoveel geld uitgeeft aan spelers die niet spelen.
van Gaal is altijd geïrriteerd als hij zulke vragen krijgt. Nou ik vind ze terecht.
United heeft ontzettend veel geld uitgegeven, maar de wedstrijden vallen tegen.
Herrera en Falcao spel amper. (herrera in het begin wel).
Voor mij alleen al de bevestiging dat van Gaal de verkeerde aankopen heeft gedaan. Pure kapitaalvernietiging.

Ik zou voor Herrara wel een basisplaats reserveren.
Maar ik heb geen inzicht op wat hij op de trainingen laat zien.
Ik zou zo spelen mits iedereen gewoon goed traint en de juiste mentaliteit heeft.


Louis van gaal z'n formatie:
De Gea.
Rafaël. Jones. Rojo. Shaw.

Carrick/blind.

Di maria. Herrara.

Mata.

Rvp. Rooney.

Als ik de formatie mocht kiezen zou ik voor een 4-3-3 gaan:

De Gea.
Rafaël. Jones. Rojo. Shaw.

Fellaini. Rooney.

Januzaj. Herrara. Di. Maria.

Rvo/ Falcao

31 januari 2015 om 12:10

@giroudgunner

Dat lijken mij inderdaad ook sterke opstellingen. Echter zou ik in de tweede opstellingen Herrera en Rooney omwisselen.

Herrera staat bekend als een speler die ook goed als controlerende spelverdeler kan spelen (zeker met een echte breker zoals Fellaini naast hem), terwijl Rooney ook ongelooflijk veel scorend vermogen heeft wat natuurlijk van pas komt wanneer hij op 10 speelt. Op die manier komt hij vaker in posities om van afstand te schieten, een actie te maken richting doel of diep te gaan.

31 januari 2015 om 12:12

En misschien Mata erin voor Januzaj, want ik vind Mata goed spelen dit seizoen en ik heb Januzaj nog niet echt zien uitblinken dit seizoen.

Haha de journalist kan toch moeilijk vragen waarom een basisspeler niet speelt? Want die speelt wel.

Is Van Gaal nou zo dom of is die journalist nou zo slim?

31 januari 2015 om 10:43

LVG wilt het dus hebben over de spelers die wel spelen. Lijkt mij vrij logische conclusie

31 januari 2015 om 10:51

Hij wil de journalisten dus censuur opleggen?

31 januari 2015 om 10:52

Je weet hoe die is toch?
Zal altijd gezeur met de pers blijven, dat maakt het ook wel eens leuk

31 januari 2015 om 10:57

Klopt. En als hij geen gezeur wil dan had hij zichzelf niet moeten opzadelen met dat luxeprobleem wat hij nu heeft met de creatieve spelers

31 januari 2015 om 11:58

Geert VS, is het nou echt zo moeilijk om te begrijpen. Hij wordt geinterviewd na de wedstrijd. Hij wil het graag over de wedstrijd hebben. Dan kan ik begrijpen dat je er moe van wordt dat er telkens wordt gezocht naar redenen waarom speler X niet speelt. Hij heeft het recht om geen antwoord te geven. Hij legt geen censuur op want er liggen geen directe consequenties aan vast als de journalist er toch over begint. Dat is echt een onzin opmerking.

31 januari 2015 om 12:05

Het zou Van Gaal sieren als hij rustig antwoord gaf op een vraag die naar mijn mening interessant is.

Van Gaal kan wel stellen dat het niets met de gespeelde wedstrijd te maken heeft, maar er is meer gaande binnen de club dan wat er op het veld gebeurt.

Ja, Van Gaal heeft het recht om er niet op te antwoorden. En de journalist heeft het recht om elke vraag te stellen. Maar beiden zullen moeten leven met de consequenties. Het zou me niets verbazen als de media die arrogante houding van Van Gaal zat worden.

31 januari 2015 om 12:30

Ik ben het met je eens dat hij moet leren om rustig te blijven en dat arrogante ondertoontje te onderdrukken. Echter vind ik een 1 op 1 interview na de wedstrijd niet het moment om over andere zaken te praten. Vooral wetende dat je woorden altijd zullen worden verdraaid en dat er dan weer berichten naar buiten komen over ongemotiveerde spelers en dat soort crap.

Ik vind zijn houding en assertiviteit prima, alleen kan hij totaal niet menselijk communiceren.

31 januari 2015 om 12:41

Mee eens.

Hoe weet je trouwens dat dit een interview na de wedstrijd was? Staat niet in het artikel. Er staat wel in het artikel dat hij Herrera niet wil bespreken, ogenschijnlijk in het algemeen en dus niet alleen op dat moment.

31 januari 2015 om 12:46

Oh ja dat klopt. Ik ging er eigenlijk vanuit dat dit na een wedstrijd was, aangezien dit soort vragen vaak dan gesteld worden omdat de journalist dan even louis zijn tijd heeft. Als het een algemeen interview zou zijn dan heb ik wat minder sympathie voor zijn houding. Neemt niet weg dat hij alsnog niet daarover wil praten.

Louis is intelligent genoeg om te weten dat journalisten, en wij trouwens ook, honger hebben naar informatie over goede spelers die niet spelen.

Als hij daar niet tegen kan, dan moet ie maar iets anders gaan doen. Breien of zo.

Ik ben eens benieuwd hoelang de Engelse pers zijn manier van communiceren blijft aanvaarden.

Er zijn 2 oorlogen die je nooit kan winnen. Die tegen de supporters en die tegen de media. Het heeft geen zin om het te proberen.

31 januari 2015 om 11:15

Oorlog winnen van de media is wellicht niet te winnen maar dat weerhoudt Louis er niet van om het te proberen.

Altijd schreeuwen de coaches een team betstaat niet uit elf spelers maar uit 24 spelers. Dus als er vragen komen van journalisten over spelers die niet spelen en dan ook nog eens voor duizelingwekkende bedragen gehaald worden, heb ik het niet eens over die absurde salarissen wat totaal buiten alle realiteit van de wereld omgaat, is het dan zo moeilijk om op een persconferentie van 10 minuten en een salaris van 10 miljoen per jaar normaal antwoord te geven en niet altijd maar trappen naar journalisten en neerbuigend behandelen op een manier van ...wat weet jij nou stukkie stront. Bah wat een arrogantie, misplaatste hoogmoed. Voor tien miljoen per jaar en dan ook nog zeggen geld is niet belangrijk daar gaat het niet om. Daar gaat het juist wel om. Dat verziekt het voetbal en ook de geest van die mensen in het wereldje. Of je jong, oud, talent, trainer bent. Het verziekt alles. Dus dat daar vragen over gesteld worden lijkt me niet meer dan logisch. Voor tien miljoen per jaar wil ik de hele dag wel voetbal vragen beantwoorden. Waar maak je je druk om van gaaltje. De wereld is meer hoor dan van gaaltje.

dat krijg je als je de verkeerde Herrera haalt.

Snap ook niet dat Herrera geen basisplaats heeft. Hij is creatief en kan vaak vanuit moeilijk hoeken kansen creeeren en goals scoren. Maar wellicht dat van gaal wat meer gecontroleerd spel wil?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren