Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk likt de wonden na rampavond: ‘Dit is heel moeilijk om te accepteren’

Laatste update:

Virgil van Dijk en Liverpool likken de wonden na de afgang in de Champions League tegen Napoli. The Reds gingen woensdagavond tijdens de eerste speelronde met 4-1 onderuit en lieten ook in de Premier League al negen punten liggen. Van Dijk heeft er alle vertrouwen in de neerwaartse spiraal om te draaien, zo liet hij na de deceptie in Napels weten aan het clubkanaal van Liverpool. De Oranje-international weigert met een beschuldigende vinger naar ploeggenoten te wijzen.

Liverpool werd in de eerste helft in Stadio Diego Armando Maradona compleet van de mat geveegd en keek halverwege tegen een 3-0 achterstand aan. "Dit is teleurstellend, zeker", begint Van Dijk. "Het is heel moeilijk om dit te accepteren. We steken niet in de beste vorm, maar we komen hieruit. Dat is het vertrouwen dat ik heb. We hebben elkaar nodig, we moeten bij elkaar blijven. Niet alleen wij als spelers, maar de hele club. We hebben het natuurlijk allemaal meegemaakt. Het is duidelijk dat we allemaal mensen zijn, we willen proberen zo goed mogelijk te presteren. Soms kun je een slecht moment hebben en daar zitten we momenteel in."

Een van de spelers die het slechtst voor de dag kwam was Joe Gomez. De centrumverdediger zag er bij meerdere doelpunten niet goed uit. "We moeten bij elkaar blijven", aldus Van Dijk. "We moeten niet met de beschuldigende vinger wijzen. Iedereen weet dat het beter kan. Wat ik zei, we zijn geen robots, we proberen te presteren en je kunt slechte momenten hebben. Het is hoe je ermee omgaat. We gaan kijken naar wat er vanavond is gebeurd en concentreren ons dan op de wedstrijd die voor ons ligt. Het is goed voor ons dat er vrij snel weer een wedstrijd is. Hopelijk zetten we een geweldige prestatie en goed resultaat neer."

De ploeg van manager Jürgen Klopp heeft nog twee dagen om te herstellen. Zaterdag wacht met Wolverhampton Wanderers de volgende test. "We kunnen dit omzetten, zeker. Er zijn nog zoveel wedstrijden te gaan, maar je wilt een goede start hebben. De situatie is zoals hij is. De volgende wedstrijd in de Champions League is Ajax-thuis. We hebben de fans nodig en we hebben een goede prestatie nodig. Dat begint zaterdag tegen een goede tegenstander. We zullen alles geven. Het belangrijkste is om bij elkaar te blijven. Als je anderen de schuld geeft en niet naar jezelf kijkt of negativiteit creëert rond de club, dan komen we hier niet uit. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit samen omdraaien."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar was het sterke middenveld, en met Gomez naast je kan je niet veel beginnen!

8 september 2022 om 14:26

Van Dijk bakt er zelf ook niet veel van dit seizoen

8 september 2022 om 14:26

Echt weer een pro Nederlands antwoord...legt nooit aan van Dijk of andere Nederlandse profs...hij is gewoon niet goed genoeg punt!

8 september 2022 om 14:33

Ja, wist niet dat Nederlanders zo chauvinistisch waren. Van Dijk speelt ook gewoon drama, maar het ligt nooit aan de Nederlanders, behalve als hij Depay heet 🤣

8 september 2022 om 14:35

@dennis_wise, hij is niet goed genoeg? Gaan we de beste verdediger uit de Premier League van de afgelopen jaar afserveren tijdens een vormdip?

8 september 2022 om 14:50

Het is maar wat je het belangrijkst vindt aan een verdediger. Verdedigend gezien vind ik hem niet de beste verdediger. Hij is wel erg compleet, snel, sterk, groot, goeie pass.

8 september 2022 om 15:06

@AjaxNL Ik vind verdedigen ook wel belangrijk bij een verdediger. Net zoals dat ik liever een keeper heb die goed is met de handen dan met de voeten.

8 september 2022 om 15:31

Nederlanders zijn koning in eigen spelers afkraken hoor.

8 september 2022 om 15:36

@jonkero: niemand zegt toch dat Van Dijk er niets van kan... Maar momenteel is Van Dijk toch vrij ver verwijderd van zijn beste vorm en dat mag toch gewoon gezegd worden?

8 september 2022 om 15:48

Gozer heeft zeker pech met zijn ingrepen (penalty) bijvoorbeeld. Maar als je middenveld compleet overlopen wordt iemand zijn man randje zestien met een armgebaar overgeeft en die zo de zestien doorwandeld dan is een topverdediger ook kansloost. Balletje van de lijn pakte hij wel mooi hoor maar dat is zeker allemaal normaal.

8 september 2022 om 16:01

Hele seizoen al waardeloos dankzij panna op Van dijk cl finale verloren maar och de smoesjesbrigade staat alweer klaar om iedereen middenveld man randje 16 de schuld te geven zodat Van dijk vrijuit gaat!! Onzin is gewoon zeer matig dit seizoen en zonder klasse naast zich verzuipt hij!

8 september 2022 om 16:48

Salah is pas dramatisch bezig, geen schim meer van wat ie was. De volgende speler die na een vette contractverlenging er met de pet naar gooit.

Het tij is ah keren...ik kijk uit naar het WK

8 september 2022 om 14:55

Welk tij is aan het keren?

8 september 2022 om 16:40

Wat probeer je nou te zeggen?

8 september 2022 om 16:50

Dat hij in het bezit is van een minderwaardigheidscomplex

Virgil heeft heel een hele lange periode heel goed gespeeld maar de scherpte lijkt er een beetje af bij hem. Gisteren is natuurlijk niet volledig aan van Dijk te wijten maar hij is zeker niet onschuldig in deze.

Wat was Gomez slecht gisteren en eigenlijk heel Liverpool wel. Middenveld was statisch en 0 creativiteit. verdedigend vielen er gigantische gaten en aanvallend kunnen ze geen vuist maken.

Wat zegt Dijk nou? of wat bedoelt hij?
"we hebben het natuurlijk allemaal meegemaakt" Wat hebben jullie meegemaakt?
"soms kun je een slecht moment hebben en daar zitten we momenteel in." Hoe kan je in een slecht moment blijven zitten? 1 keer ok, maar Cl en 9 punten in de competitie is geen moment
Bij elkaar blijven dan maar ook zo'n dooddoener die vaker wordt gebruikt

Klopp moet het mes erin zetten.

8 september 2022 om 15:37

Het is door iemand van vz vertaald van het clubkanaal van Liverpool, staat ook in de tekst. Dan kan je er tegenwoordig op deze site vergif op innemen dat er in de vertaling iets mis gaat. Lost in translation zeg maar.

8 september 2022 om 15:48

'bad patch' wordt door VZ (verkeerd) vertaald naar 'slecht moment'. Terwijl 'patch' in deze context juist 'periode' betekent.
Met 'we've been through it all' gok ik dat hij bedoelt dat dit team (de meerderheid iig) zulke momenten wel vaker heeft meegemaakt en overheen zijn gekomen.
Zag gisteren overigens ook dat ze opoffering als 'sacrafise' oid hadden vertaald. Toch een beetje matig voor het 'nr 1 voetbalplatform van Nl', zeker als het met een snelle Google search binnen 5 seconden gevonden is

Virgil was dramatisch, gomez loopt echt te kloten maar virgil net zo. 1 seizoen wonder. Liverpool word niks dit seizoen, als je het nogsteeds moet hebben van spelers als gomez matip etc dan gaat t niet goed.

8 september 2022 om 16:32

Wel meer als 1 seizoen wonder. Maar is dit jaar verschrikkelijk slecht begonnen

8 september 2022 om 16:42

1 seizoen wonder ja? Behoorlijk lachwekkende reactie.

Klad zit er wel in bij Van Dijk. Moet wel zeggen dat Gomez ook matig is, maar het top punt is Alexander Arnold. Die voelt zich gewoon te goed om te verdedigen. Hoe die erbij sjokt zonder bal is echt bijna beledigend.

Gomez ontregelde echt die hele achterhoede. Echt drama. Van disney stond ook constant verkeerd te dekken.

Liverpool is te laat met het doorselecteren, hoe kan je nog met Milner beginnen. Henderson ben ik ook geen fan van, maar hij is wel een nuttige breedte speler. Thiago is momenteel de enige creatieve speler op het middenveld van wereldklasse, Elliot is jong maar heeft vooralsnog niet de juiste niveau. Hetzelfde geldt voor Keita en Jones

8 september 2022 om 17:13

Ook nunez en Firmino zijn allesbehalve wereldklasse Diaz laat af en toe leuke dingen zien maar kan je nog niet op bouwen en Gomez retourtje fabriek met AliExpress!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren