Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van der Vaart schrijft Feyenoord-aanwinst af: ‘Hij kan er werkelijk niks van!’

Laatste update:

Rafael van der Vaart is niet onder de indruk van Fredrik André Bjørkan. De Noorse linksback maakte zaterdagavond zijn debuut namens de Rotterdammers tijdens de 3-4 zege op Go Ahead Eagles, maar kon de analist niet bekoren. Van der Vaart stelt dat Bjørkan geen toevoeging voor de selectie van Feyenoord is.

‘Hij kan er werkelijk niks van”, zo klinkt het harde oordeel van Van der Vaart bij Studio Voetbal. “Ik weet niet wie hem gescout heeft, maar diegene zit er helemaal naast. De eerste tien minuten staat hij nooit open, hij speelt alleen maar terug. Slot zegt nog: ‘Ga nou diep’. Het ziet er ook niet echt uit, hij weet niet waar hij moet lopen. Technisch is hij niet heel sterk, dus ik vraag me echt af, hij is gehuurd van Hertha BSC? Dat kan er dus blijkbaar ook heel lelijk uitzien.”

Feyenoord keek in de Adelaarshorst tegen een vroege 0-2 achterstand aan, maar wist dit uiteindelijk om te buigen in een 3-4 overwinning. “Echt waar, ik wil Feyenoord bijna bedanken, want ik heb een waanzinnige wedstrijd gezien”, zegt Van der Vaart. “Ik heb echt genoten van Feyenoord. Ik vind dat ze echt twee hele goede spelers hebben gehaald, spelers met kwaliteit”, doelt de analist op de van Dinamo Moskou gehuurde Sebastian Szymanski en Patrik Walemark, die in januari werd gekocht van BK Häcken. “

De ploeg van trainer Arne Slot wist de comeback op schitterende wijze te voltooien door Szymanski, die de bal van afstand weergaloos in de kruising schoot. “Toen hij de bal aannam en wegdraaide dacht ik aan Hakim Ziyech, in zijn hele motoriek. Ik heb echt genoten", aldus Van der Vaart. Walemark bewees eveneens zijn waarde voor Feyenoord met twee assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 wedstrijd gespeeld en t is niet eens een aankoop

5 september 2022 om 09:16

Dit hoorden we ook over senesi. Tweede helft van bjorkan was al beter. Lekker afwachten

5 september 2022 om 09:22

Haha ik wilde net zeggen, eerste paar wedstrijden riep iedereen ook dat Senesi een verschrikkelijke miskoop was! Hopelijk dat Bjorkan voor eenzelfde soort scenario zorgen.

5 september 2022 om 09:27

En Senesi is wel een goede voetballer gebleken? 🥹

5 september 2022 om 09:41

Senesi is zeker een goede voetballer gebleken. Dat heeft vorig jaar, met name Europees, iedereen kunnen zien. Behalve een paar kleine kinderen dat zich nu zit te verkneukelen door zijn start bij Bournemouth misschien.

5 september 2022 om 09:50

Ja hoor. Uitstekend zelfs. Finale van een Europees toernooi gehaald en met nog een jaarcontract vertrokken voor 15 miljoen.

5 september 2022 om 12:58

Bjorkan wordt al jaren gevolgd en misschien wordt het een flop, maar deze jongen is zo uitgebreid gescout dat hij toch wel iets moet kunnen. Laten wij het nog even afwachten voor hij wordt afgeschreven. Walemark kon er ook niks van schreef men, maar die begint ook langzaam zijn draai te vinden.

5 september 2022 om 12:11

Helaas werken de meeste analisten (maar ook de meeste reageerders hier) met dagkoersen. Ene dag de held, de andere dag kan je er geen ene donder meer van. Nu na 1 wedstrijd iemand affakkelen is bizar en infantiel.

5 september 2022 om 13:11

@4ever4ajx: Onze Nationale Sport afdoen als bizar en infantiel is ook niet erg aardig

5 september 2022 om 13:36

Excuses aan jou dan bij deze, omdat het maandag is

Analisten leren het nooit. Altijd een oordeel klaar na 1 wedstrijd, of sterker nog 60 minuten, omdat vooraf duidelijk was dat hij nog niet wedstrijdfit was.

5 september 2022 om 08:01

Als hij volgende week een assist voor de winnende goal levert dan zijn alle analisten er als de kippen bij om aan te geven dat dit wel eens een hele grote speler kan worden.

Je bent zo goed als je laatste wedstrijd wordt door de meeste analisten wel heel letterlijk genomen.

5 september 2022 om 08:23

Dat geldt niet alleen voor analisten, maar ook gewoon voor mensen in het algemeen.

5 september 2022 om 08:05

Maar waarom speelt hij dan, Hartman deed het 10x beter en is in mijn ogen de beste linksback maar Slot hoe goede trainer ik het ook vind heeft wel handje van om slechte huurspelers voor te trekken op de eigen jeugd.

5 september 2022 om 09:13

Ben benieuwd wie je daarmee bedoeld, loze opmerking die je niet kan onderbouwen.ik hoop dat Slot jou mag bellen voor opstelling en tactiek

5 september 2022 om 11:38

Robw

eehh, nou hij bedoelt denk ik deze nieuwe gast, die erin staat ipv Hartman. Dat zegt hij namelijk lekkerlijk in de totaal 3 regels die hij geschreven heeft. Zo moeilijk is het niet.

5 september 2022 om 08:42

Ach hier op het forum toch ook.
Antony scoort en hij is de beste aankoop ooit, 100 miljoen al terugverdiend etc. etc.
Ten Hag verliest eerste potten, bakt er helemaal niets van... wint vervolgens een paar potten en is meteen wereldcoach met wereldaankopen.

Bijna iedereen doet er lekker aan mee.

5 september 2022 om 09:09

Daar zijn het analisten voor . Om te praten over het voetbal van dit weekend. Volgend weekend kan het weer heel anders zijn

5 september 2022 om 09:19

Ga hem persoonlijk nog niet afschrijven maar je motoriek ga je niet kunnen veranderen. Het ziet er apart uit.

5 september 2022 om 10:15

Het zelfde gevoel heb ik ook als ik naar Bassey kijk. Hij oogt houterig en stijf. Ook de manier van inpasen ziet er nog al vreemd uit. Het ziet er uit als of hij de bal niet goed heeft geraakt. Hopelijk gaat hij geen bal terug spelen op de keeper.

5 september 2022 om 11:39

Storytella

Ja daar dacht ik ook aan. Zelfs de keurige assist die Bassey gaf zag er houterig en stijf uit. Ook al kwam die bal perfect aan. Maar geef ze de tijd, ze zijn er net.

5 september 2022 om 12:18

Hij had het misschien iets anders kunnen formuleren. Maar op hele genuanceerde meningen zitten we toch niet te wachten als iets heel goed of heel slecht is.

Ik schrijf van der Vaart af als analist. Hij kan er werkelijk niets van. Zit dan als een plumpudding achter een tafel. Het ziet er heel erg lelijk uit. Die kan er werkelijk niets van.

5 september 2022 om 08:27

Populistisch gezwets altijd van Van Der Vaart waar veel kijkers voor vallen, maar uiteindelijk een slechte analist.

5 september 2022 om 08:47

Eens Wesley! Waarom zit Vd Vaart daar überhaupt aan tafel?

5 september 2022 om 09:01

Wat heeft het uiterlijk met een analist te maken? is toch een kromme vergelijking die je hier probeert te maken. Probeer het nog eens zou ik zeggen, misschien dat het dan wel lukt.

5 september 2022 om 11:22

Rochus misschien moet je het stukje nog een keer lezen van vd Vaart, dan zie je waar de reactie vandaan komt.

5 september 2022 om 12:32

Dan nog zie ik het niet. Waarom iemand uiterlijk aangrijpen. v.d Vaart gaat toch enkel in op de voetballende kwaliteiten van de speler? Het lelijk waar v.d. Vaart naar refereert zegt niets over het uiterlijk van de speler maar over het spel, lijkt met toch duidelijk.

5 september 2022 om 12:40

Rochus, volgens mij til je hier te zwaar aan. Lijkt me gewoon een grap van Wesley om de quotes van Van der Vaart te kopieren en op Rafael zelf toe te passen. Ik krijg niet de indruk dat hij Rafael nou echt op zijn uiterlijk aan het beoordelen is hoor..

5 september 2022 om 19:46

Inderdaad DVC. Dat was mijn intentie. Fijn dat het meerendeel het wel snapt haha.

5 september 2022 om 09:19

Helemaal eens! Heeft weinig toe te voegen, weinig inzicht en is gek op zichzelf en alle ( zgn. geniale) linkspoten. Behalve Bjorkan dan….

5 september 2022 om 10:03

Ik vind Van der Vaart, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Sneijder, nog best wel nuttige dingen zeggen als analist. Samen met Van Hooijdonk best vermakelijk om naar te kijken, maar je moet hun analyses niet al te serieus nemen.

Eerste helft had Bjørkan het inderdaad heel lastig maar hij heeft volgens mij al 2 maanden geen wedstrijd gespeeld. Tweede helft had hij zich prima hersteld maar op basis van dit artikel heeft vd Vaart het daar niet over. Vind het daarom heel goedkoop scoren, net als Senesi tegen Emmen destijds.

5 september 2022 om 08:28

Tweede helft stond thuisbezorgd aan de deur, daar heeft Rafael een groot stuk van gemist.

5 september 2022 om 09:19

Toch snap ik niet dat hij met bjorkan begon. Is net binnen amper meegetraind en dat was echt wel te zien. Had gewoon lekker met Hartman begonnen en als de wedstrijd het toe laat ga je hem brengen.
Feyenoord begon zaterdag met 1 man in de laatste linie die elke week speelt de andere 3 alle 3 andere positie.
Ik vond het geen slimme keuze in deze .
Of het wat wordt is afwachten

5 september 2022 om 10:31

Ik denk dat Slot Björkan wilde zien, liever proberen tegen GAE dan Lazio. Of Hartman wordt gespaard voor donderdag? We hebben drie linksbacks, twee zijn nog niet gewend en twee zijn nog niet topfit en eentje niet wedstrijdfit, dan maak je nooit ideale keuzes.

Je zou denken dat al deze analisten wel hun les hebben geleerd na Sinisterra, Senesi en zo kan ik nog wel honderd miljoen spelers opnoemen. Ongelooflijk. 1 wedstrijd en gelijk afschrijven. Kijkt er iemand nog naar deze lukoek?

5 september 2022 om 08:41

Wat dacht je van Malacia? Zelfs Telstar zou niet op zo'n jongen zitten te wachten, zoals van der Gijp 3 jaar geleden lacherig bracht. Toegeven dat ze fout zitten doen ze ook amper.

5 september 2022 om 09:25

Kan mij herinneren dat hij ook heel lacherig over Geertruida zat te doen. En zijn zoon kan er ook wel wat van met z'n takes over Rasmussen laatst, lol.

Hij complimenteert Feyenoord "als Ajacied" tot en met, waarbij hij ook eerlijk zijn werk doet en kritisch is, omdat hij Feyenoord in tegenstelling tot de hedendaagse realiteit aan PSV of Ajax als topclub spiegelt, en dan reacties als plumpudding enz. Hij had ook kunnen zeggen "zag er goed uit, dit past lekker in Rotterdam. Ga zo door". Ik waardeer hem.

5 september 2022 om 10:30

Nee, dat zou inderdaad nog een dommere opmerking geweest zijn. Echter maakt het feit dat je nog een dommere opmerking kan maken, de initiële opmerking van VdV niet minder dom. Een speler afschrijven op basis van 45 minuten voetbal? Komop zeg.. Deze speler is meervoudig international en heeft het goed gedaan in Europa. Verder is hij pas een week hier. Geef hem gewoon eens de tijd en oordeel een keer over een paar maanden nadat je hem een paar keer hebt zien spelen. Van der Vaart is gewoon een compleet niveau-loos als commentator. Hij spiegelt alles aan zichzelf en 'zijn type spelers' en is zo opportunistisch als de pest. Van mij mag er wel iemand anders op zijn plek gaan zitten. Kan Theo Janssen niet terugkomen naar de NOS?

5 september 2022 om 12:45

Ik vraag me af hoe realistisch het is om Feyenoord níet als Nederlandse topclub te beschouwen. Feyenoord heeft de weg naar boven al een aantal jaren te pakken en nu zeker. Ze speelden een prima Europees toernooi afgelopen seizoen en eindigden niet op een straatlengte afstand van Ajax en PSV. Laat ik duidelijk zijn, Feyenoord is de nummer 3 van Nederland. En tegen Ajax hebben ze gewoonlijk niet veel in te brengen. Maar als je kijkt naar het verschil in begroting mag je van Ajax en zeker PSV toch meer dominantie verwachten t.o.v. Feyenoord en de rest? Onderling wint Feyenoord vaker van PSV dan andersom en ik zie echt geen enorm kwaliteitsverschil tussen die 2 clubs.

Altijd lekker makkelijk op basis van 1 wedstrijd.. zo zouden Martinez en Alvarez er bij ons niks van kunnen en konden die gezamenlijk voor 120 miljoen vertrekken..

Feyenoord heeft gewoon een prachtige selectie staan.
Overigens lijkt Dilrosun echt een wereld aankoop te zijn, schiet ze van alle hoeken en standen binnen is zo verschrikkelijk snel, echt een plaag voor elke verdediging.

5 september 2022 om 09:22

De selectie is zeker niet verkeerd hoor.
Echt je zie nog wel dat het zoekende is.
Zaterdag werd er met 1 vaste man in de laatste linie gespeeld de andere 3 alle op andere posities of nieuw.

Middenveld en aanval begint aardig te vormen al baal ik nog wel dat hij steeds janhakabaks brengt. Of moet brengen. Maar ook daar gaan we meer opties krijgen als een pix… fit begint te worden.

Ben wel zeer benieuwd of we elkaar zijn voor lazio dat is wel een echte test

5 september 2022 om 09:54

Vooralsnog ben ik niet heel erg onder de indruk, maar in tegenstelling tot de afgelopen jaren zie je nu dat individuele kwaliteit vaak de doorslag kan geven. Vorig jaar liep het team als een tierelier, dat moet nu echt nog ingeslepen worden. Overigens baal ik steeds een stuk meer als Idrissi in mag vallen, die brengt echt helemaal niets. Van Jahanbaksh is mijn verwachtingspatroon inmiddels zo laag dat hij me eerlijk gezegd positief verrast dit seizoen.

Dit is waarom ik van der vaart echt slecht ben gaan vinden. Hij was eerst echt goed, maar doet de laatste tijd zo popijopie. Gaat hij weer andere na doen, met zijn ow deze en deze kunnen er helemaal niks van. Kansloos zeg, doe eff normaal.

Sjonge zeg, het is die man zijn eerste pot voor Feyenoord.

Oogt ook als een redelijk ingetogen persoonlijkheid, laat 'm ff wennen, kijken we in de winterstop wel weer.

Die jongen is nog geen week bij Feyenoord en moet gelijk een hele wedstrijd aan de bak. Natuurlijk is dat dan onwennig en lijkt het dan allemaal wat ongemakkelijk. Gelijk afschrijven en afmaken, lekker makkelijk gezwets van Van der Vaart. Die van zichzelf vind dat hij vroeger een absolute wereldtopper was. Dat had hij kunnen worden, maar is ook niks geworden.

Ik vind dit echt stemmingmakerij, een artikel op basis van een negatieve uitspraak. Het was namelijk verassend hoe van der Vaart over Feijenoord sprak en je merkte echt dat hij blij werd van het spel dat Feijenoord speelt. Deze uitspraak had misschien iets genuanceerder gekund, negativiteit scoort beter dan zijn positieve houding jegens Feijenoord.

Senesi begon ook zwak geef iemand even de tijd om te wennen hij heeft net twee keer meegetraind. Bjorkan was inderdaad slecht. Het in natuurlijk niet zo dat van der Vaart (matige analist uitstekende voetballer) alleen maar goede wedstrijden heeft gespeeld.

Gelukkig zit vd Vaart er regelmatig naast als analist dus de hoop dat het toch nog wat wordt met Bjorkan is nadat van der Vaart deze speler heeft afgeschreven een stuk gestegen.

Ach, Senesi en Sangare konden er in het begin ook geen flikker van volgens alle analisten. Dat is toch net wat anders uitgepakt. Het afschrijven zo snel is wel echt een zielig analisten trendjes geworden. Eerst Perez en nu uiteraard weer van der Vaart die daar overheen moet klappen. Die vent lult ook maar wat in de rondte.

Bjorkan was onderdeel van de Bodo Glimt selecties die vrij sterk speelde in Europa en dominant waren in de competitie. Helaas voor hem kreeg hij bij Hertha amper kansen (hertha is ook een club met een slecht beleid en maakt in het algemeen veel spelers kapot). Wel een buitenkansje voor Feyenoord om zo'n roestige speler te halen, want als je de roest weghaalt, is het een best een goeie linksback met power en drive. Niet heel slim van Slot om hem gelijk erin te gooien, want hij was er gewoon nog niet klaar voor. Hem moet je nog even twee weken aan de kant zetten voordat hij de automatismes kan vinden met de verdedigingslinie en linksbuiten. Dus redelijke BS van Rafael, Bjorkan heeft gewoon tijd nodig.

Wat een stroeve lul is die Van der Vaart aan t worden zeg. Net als zijn maatje Sneijder overigens. Met de nodige dedain op iedereen neerkijken die in zijn eerste wedstrijd niet presteert, geen linkspoot is, geen splijtende steekpass of fluwelen balaanname heeft of niet tientallen interlands heeft gespeeld. Wat een eikels blijken het dan toch te zijn na hun carrière. Bravo jongens, lekker trainer worden bij Esjberg of zonder inspanning je diploma kopen in Turkije, dan gaan jullie fijn wat verandering brengen in die niveauloze Eredivisie! 👍🏻

5 september 2022 om 09:44

Het schijnt dat VDV leeft volgens de wijze van Yolo. You only lul onzin. Wat een tenenkrommende arrogante zuurpruim is dat als analist zeg.

5 september 2022 om 13:38

Mannetjes zijn zo gewend aan wind mee en verheerlijking, dat ze zelfs tonnetje rond in hun nadagen menen iedereen de maat te kunnen nemen die het niet met ze eens is.

Ik snap Vd Vaart zijn opmerkingen wel. Als je nieuw bent bij een club en je mag je eerste wedstrijd spelen, dan wil je het toch heel erg graag laten zien? Dat was bij hem absoluut niet het geval. Maar laten we aan het eind van het seizoen pas kijken of het een succes was of niet. We zijn al zo goed in het afbranden van spelers.

Je kunt zeggen wat je wilt, maar Rafael is in ieder geval nooit bang om een statement te maken!

Aan de commentaren te lezen heeft niemand gekeken, maar wel zijn mening klaar gebasseerd op 1 zin die VZ er uit haalt. Rafael begon met te zeggen dat je op 1 wedstrijd spelers niet moet afbranden, maar wat hij in deze wedstrijd gezien had.... En vervolgens komt de text die VZ quote.
Verder was Rafael onder de indruk van Feyenoord en bedankte ze voor deze prachtige wedstrijd, onder een coach die wat magisch had. Hij was erg positief over Feyenoord, behalve over deze linksback in deze eedstrijd. Echt niet al die drama hierboven waard.

Hij speelde inderdaad als een natte krant, maar het is een beetje te vroeg om meteen te gaan verkondigen dat hij er niks van kan.

Wat ik trouwens veel sappiger nieuws vindt is dat Van der Vaart Tadic afschrijft. Na het obligate "hij heeft veel voor ze betekend blablabla", zei Van der Vaart vrij duidelijk dat het klaar is met Tadic.

edit: haha ik schrijf ik vindt met dt, ik ben af.

Raffie de Pipo 🤡 als analist dat word nog smullen
Zal er heel vaak naast zitten met zijn domme gelul

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren