Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Sar niet in voorselectie Oranje

Laatste update:

Edwin van der Sar is de grote afwezige in de voorselectie van bondscoach Marco van Basten voor het oefenduel met Engeland, dat gespeeld zal worden op 15 november in de Amsterdam ArenA. Twente-goalie Sander Boschker vervangt hem, terwijl ook Evander Sno, Ibrahim Afellay, David Mendes da Silva en Danny Koevermans opvallende namen zijn in de lijst van 28.

Van Basten geeft aan dat er achter de afwezigheid van Van der Sar niet teveel gezocht moet worden. "Toen Edwin afgelopen zomer aangaf nog door te willen gaan bij het Nederlands elftal, hebben we afgesproken dat we in het geval van oefenwedstrijden per duel zouden kijken of hij er wel of niet bij is. Deze keer heeft hij aangegeven geen gebruik te maken van de uitnodiging", zo legt hij uit.

Evander Sno speelt wekelijks bij Celtic en maakt dit seizoen veel indruk. Koevermans moet het bij AZ nog vaak doen met een invalbeurt, maar is desondanks toch clubtopscorer met zes doelpunten. Ook Mendes da Silva speelt momenteel bij AZ, waar hij de afgelopen weken een zeer sterke indruk maakt aan de rechterkant.

Afellay heeft zijn debuut voor Oranje nog niet gemaakt en het is nog altijd de vraag of hij daadwerkelijk voor het Nederlands elftal zal kiezen, omdat ook het nationale team van Marokko nog tot de mogelijkheden behoort. Omdat dit slechts een oefeninterland betreft, zal dat echter geen invloed hebben op zijn besluit.

Voorlopige selectie

Doel: Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord) en Sander Boschker (FC Twente)
Verdediging: Urby Emanuelson en John Heitinga (beiden Ajax), Tim de Cler, Kew Jaliens en Barry Opdam (allen AZ), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), André Ooijer (Blackburn Rovers), Khalid Boulahrouz (Chelsea) en Joris Mathijsen (HSV)
Middenveld: Hedwiges Maduro en Wesley Sneijder (beiden Ajax), David Mendes da Silva, Stijn Schaars en Demy de Zeeuw (allen AZ), Evander Sno (Celtic), Ibrahim Afellay (PSV), Rafael van der Vaart (HSV) en Denny Landzaat (Wigan Athletic)
Aanval: Ryan Babel en Klaas Jan Huntelaar (beiden Ajax), Robin van Persie (Arsenal), Danny Koevermans (AZ), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic), Arjen Robben (Chelsea) en Dirk Kuyt (Liverpool).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren