Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek verrast met nieuw kapsel; Lil Kleine ziet Promes ‘dik gaan’

Laatste update:

Voetballers zijn anno 2020 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun privé(leven). Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Donny van de Beek verraste deze week op Instagram met zijn nieuwe kapsel. Collega’s als Mitchell Dijks (‘Hahahah nieuwe coupe. Lekker hoor man.’) en Jari Schuurman (‘Lekker kapseltje bro’) waren er als de kippen bij om de nieuwe coupe van de Ajax-middenvelder te becommentariëren.

Sinds deze week loopt het sowieso weer storm bij de kappers. Ook Bruno Varela en Ronald de Boer lieten hun haar woensdag weer bijpunten.

Het artikel gaat verder onder de video
Transferadvies Van de Beek van oud-leermeester bij Ajax: 'Daar moet hij stappen maken'
Meer video's

Quincy Promes timmert behoorlijk aan de weg met zijn merk MASK QP, zo constateerde ook rapper Lil Kleine woensdag.

Luca Zidane vierde woensdag zijn 22ste verjaardag. De door Real Madrid aan Racing Santandar verhuurde doelman werd op Instagram in het zonnetje gezet door onder anderen zijn vader Zinédine Zidane, broer Enzo Zidane en oud-ploeggenoot Achraf Hakimi.

Dit bericht bekijken op Instagram

Joyeux Anniversaire mon Luca ??

Een bericht gedeeld door zidane (@zidane) op

Benjamin Mendy en Shanice van de Sanden gaan beiden tegenwoordig met een mondkapje door het leven. De twee fashioniconen opteren uiteraard voor een modieus exemplaar.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mask on ??

Een bericht gedeeld door Benjamin Mendy (@benmendy23) op

Dit bericht bekijken op Instagram

MASK ON. ?? #homemade

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

Jill Roord is de volgende bekende naam uit de voetballerij die idolaat is van de documentaire The Last Dance over de carrière van oud-topbasketbalspeler Michael Jordan.

Dit bericht bekijken op Instagram

I wanna be like Mike ?? #thelastdance

Een bericht gedeeld door Jill Roord (@jillroord) op

Lionel Messi kwam woensdag op de bank tot rust met zijn familie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Nuestros momentos ??

Een bericht gedeeld door Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) op

Francesco Totti zette woensdag zijn jarige dochter Chanel in het zonnetje. FC Utrecht-spits Adrián Dalmau vierde de verjaardag van zijn partner Carmen.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren