Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel is meer dan tevreden en bindt Nederlander ‘gratis’ langer aan zich

Laatste update:

Gyrano Kerk speelt ook komend seizoen in het shirt van Royal Antwerp, zo verzekert Het Nieuwsblad. De aanvaller van Lokomotiv Moskou werd afgelopen seizoen op huurbasis overgenomen door de Belgische landskampioen en zal ook komende jaargang actief zijn op de Bosuil. Kerk heeft gebruikgemaakt van de mogelijkheid om zich vrij te laten geven door zijn eigenlijke werkgever.

Door de Russische invasie in Oekraïne hebben spelers die onder contract staan in Rusland de mogelijkheid om elders uit te komen. Kerk maakte afgelopen jaar van die gelegenheid gebruik en zal ook komend seizoen in het shirt van Antwerp te bewonderen zijn. The Great Old hoeft geen huur- of transfersom te betalen, maar enkel het salaris.

Kerk kwam afgelopen seizoen tot 18 wedstrijden in de Belgische Pro League, waarvan 11 keer als basisspeler. Daarin wist hij 6 keer te scoren en nam hij 2 assists voor zijn rekening. De buitenspeler ligt nog twee jaar vast bij Lokomotiv Moskou. Het is echter de vraag of hij ooit terugkeert in Rusland. Naast het aanblijven van Kerk heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars ook zijn zinnen gezet op een langer verblijf van Calvin Stengs.

Kapitaalinjectie 'on hold
Een beloofde kapitaalinjectie van 45,7 miljoen euro gaat er voorlopig niet komen bij Antwerp. Eigenaar Paul Gheysens, die al garant stond voor 150 miljoen euro aan privé geld, was voornemens om opnieuw flink te investeren in de club, maar dat blijft nog even uit. De Tijd schrijft dat het te maken heeft met 'technische bankissues'. Overleeft Antwerp in augustus de voorronde van de Champions League, dan is het verzekerd van minimaal dertig miljoen euro aan startpremie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een grote meerwaarde vind ik hem niet, dus een speciale transfer is het niet. Ik dacht even dat het over Stengs ging, dat zou wel echt een geweldige versterking zijn.

6 juli 2023 om 11:12

Stengs valt toch ook wel tegen? Is creatief maar zijn cijfers zijn eigenlijk vrij beperkt voor een aanvallende middenvelder in een middelgrote competitie.

6 juli 2023 om 11:19

Hij speelt ook niet echt als zuivere 10. Het middenveld Keita-Vermeeren-Stengs draaide gewoon goed.

Je kan er wel 10 goals en 10 assists van verwachten, maar dat heeft Antwerp momenteel niet per se nodig.

6 juli 2023 om 11:14

De namen die ik goed ken van Antwerp zijn Alderweireld, Janssen, Kerk, Ekkelenkamp en Stengs. Alderweireld is natuurlijk een topper maar de overige spelers waren subtop in Nederland.

Zijn dit de betere spelers van Antwerp? Of zitten er een paar andere bij die het niveau verder omhoog stuwen waardoor ze kampioen zijn geworden

6 juli 2023 om 11:21

Er zitten gewoon veel goede spelers tussen. Butez is een uitstekende keeper, Pacho is een heel goede verdediger (gaat nu naar Duitsland), Bataille speelde een opvallend goed seizoen, Avilla ook, Keita was een grote meevaller en Vermeeren toch echt een revelatie.

Alderweireld en Janssens zijn wel gewoon de belangrijkste vind ik zelf.

6 juli 2023 om 12:16

Keita is terug naar Leuven als ik me niet vergis. De optie wordt niet gelicht wegens te prijzig.

6 juli 2023 om 12:27

Tien miljoen is inderdaad te gortig. Maar wie weet komt dat nog wel rond. Vind het wel een leuke speler.

6 juli 2023 om 14:13

Die Balikwisha schijnt ook aardig goed te kunnen ballen toch?

6 juli 2023 om 14:17

Ik krijg het warm noch koud van hem. Duidelijk veel talent maar het komt er nog veel te weinig uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren