Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia morst voor het eerst in eigen huis en blijft achter Barça staan

Laatste update:

Valencia is er niet in geslaagd om Barcelona in te halen op de ranglijst van de Primera División. De ploeg van Nuno was bij een overwinning op Athletic Bilbao naar de tweede plek gestegen, met een achterstand van een punt op koploper Real Madrid, maar kwam zondagavond niet verder dan een gelijkspel: 0-0. Het was voor het eerst dit seizoen dat Valencia in eigen huis punten liet liggen.

/

Los Che haalden uit vijf eerdere thuiswedstrijden in dit voetbaljaar vijftien punten, maar zondag kon er dus geen doorbraak geforceerd worden tegen Bilbao. Valencia kreeg in de eerste helft wel de beste kansen, maar Rodrigo, Paco Alcácer en Pablo Piatti hadden geen geluk in de afronding. De supporters hoopten dat Valencia de druk in de tweede helft zou opvoeren.

Bilbao bleek echter een stugge tegenstander te zijn en na rust waren de beste kansen voor de bezoekers. Een kwartier voor tijd werd Oscar de Marcos gevaarlijk met het hoofd, maar hij knikte de bal net naast, en kort voor het eindsignaal kreeg Xabier Etxeita uit een indraaiende vrije trap nog een enorme kans. Hij schoot van dichtbij echter op Diego Alves, waardoor het bij 0-0 bleef.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik volg la Liga niet meer zo. Kan iemand mij vertellen hoe Rodrigo het doet bij Valencia?

9 november 2014 om 20:52

Valt tot nog toe nogal tegen, was vandaag ook met afstand de slechtste man op het veld.

9 november 2014 om 20:54

Goed

Spannend was het zeker niet maar ik ben toch zeer blij met dit puntje! We klimmen elke week weer wat omhoog. Alleen zo'n zonde dat het niet in Europa lukt.

Jammer, had gewilde dat valencia weer boven barcelona zou staan..

9 november 2014 om 21:03

Ik ook.. Hopen dat Atletico wel wint

9 november 2014 om 21:09

Een Madridista die hoopt dat Atletico wint, dat zie je ook niet elke dag

9 november 2014 om 21:27

Haha wauw . Echte trieste fan ben jij .

9 november 2014 om 23:10

Haha moet jij nodig zeggen

9 november 2014 om 23:22

Lekker, barca moet 2e blijven tot real verliest of gelijkspeelt

Trieste rm fans zijn het zou je bedoelen hahah meer met barca bezig dan hun eigen clubje

Jammer van Valencia kan gebeuren he.. Zie Valencia wel in de top 4 eindigen. Kampioenschap acht ik niet haalbaar vrij logisch als je Kijkt naar Real Madrid en de rest in la liga

Nuno doet het goed en we mogen vooralsnog niet klagen. Toch mis ik het voetbal wat Valencia onder Pizzi speelde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren