Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia in mineur kiest waarschijnlijk voor clubicoon als trainer

Laatste update:
/

Ernesto Valverde keert volgend seizoen niet terug als trainer van Valencia. Spaanse media claimden voor aanvang van het slotduel met Sevilla (4-3 verlies) al dat de oefenmeester in de voorbespreking had aangekondigd dat hij voor de laatste keer op de bank zat. Daags na het mislopen van deelname aan de Champions League is het vertrek van de 49-jarige Valverde inmiddels officieel.

Valverde werd in december aangesteld als opvolger van Mauricio Pellegrino. Hij koos voor een contract tot aan het einde van het seizoen, naar verluidt omdat hij komend seizoen bij Athletic Bilbao aan de slag gaat. Valverde maakte zaterdag bekend dat hij het besluit om te stoppen al enige tijd geleden had genomen, maar dat hij het niet aan de grote klok had willen hangen 'om de strijdlust van het team te handhaven'.

Miroslav Djukic is de meest waarschijnlijke opvolger van Valverde. De Servische oud-verdediger, 47 jaar, tekende op 31-jarige leeftijd een contract in Mestalla en maakte het begin van de succesvolle periode van los Che mee. Als coach was hij werkzaam voor onder meer Servië Onder-21 en Excelsior Moeskroen. Djukic maakte afgelopen week bekend dat hij bij Real Valladolid vertrekt, ondanks een nog een jaar doorlopende verbintenis. Hij was twee seizoenen in Valladolid werkzaam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel raar dat Valencia het niet met Bielsa heeft geprobeerd.

Het schijnt zo te zijn dat de vrouw van Valverde heeft gedreigd met scheiden als ze niet maar Bilbao zouden gaan

2 juni 2013 om 12:55

Serieus? Sowieso is het zo dat de Baskische clubs toch altijd een speciale aantrekkingskracht blijven houden voor mensen met een Baskische connectie, dus ik kan me best voorstellen dat hij er zelf ook naar toe wil. Hij heeft er lang gespeeld. Ook een Beñat schijnt zijn contract bij een subtopper als Betis zo in te willen leveren als hij weer bij - het momenteel veel mindere - Athletic Bilbao aan de slag kan. En zelf zat ik te fantaseren hoe briljant het zou zijn als Xabi Alonso zou terugkeren bij Sociedad nu ze in de Champions League kunnen spelen.

Ben je een clubicoon als je op 31 jarige leeftijd word aangetrokken en nog 6 jaar blijft? Hij heeft langer bij Deportivo gespeeld.

Ach, ik ken hem als coach niet, aangezien ik de 'kleinere' clubs in het buitenland niet zo volg. Dus daar kan ik weinig over zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren