Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Willem II legt spits met verleden bij Real Madrid vast

Laatste update:

Het lijkt erop dat Willem II de selectie gaat versterken met Francisco Sol. Dat is een 24-jarige spits uit Spanje; hij doorliep de jeugdopleiding van Real Madrid. Op dit moment staat Sol nog onder contract bij Villarreal, waar hij niet in aanmerking komt voor een plek in de hoofdmacht.

Bij Villarreal is Sol actief in het tweede team, Villarreal B. Het tweede elftal van Villarreal is actief op het derde niveau van Spanje en promotie naar het tweede niveau liep het team mis in de play-offs. Bij Villarreal B is Sol behoorlijk productief: in 69 wedstrijden maakte hij 24 treffers.

Het is de verwachting dat Sol vrijdagavond in Nederland arriveert voor een medische keuring, meldt het Brabants Dagblad. De transfervrije aanvaller kan een driejarig contract ondertekenen in Tilburg.

Update 24 juni 20.50 uur - Willem II legt spits met verleden bij Real Madrid vast
Willem II heeft vrijdagavond de komst van Francisco Fran Sol naar Tilburg bevestigd. Het Brabants Dagblad berichtte in de middag al dat de Eredivisieclub zich met de Spanjaard zou versterken en nu is de deal officieel. Van 2002 tot 2012 kwam Sol uit in de academie van Real Madrid, maar hij debuteerde nooit in het eerste. Via Lugo, Real Oviedo, Villarreal B en Villarreal is hij nu terechtgekomen in Tilburg.

Denk je dat Fran Sol het goed gaat doen in Tilburg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is het nou Francisco of Fran?

24 juni 2016 om 13:12

Denk dat Fran een afkorting is van Francisco.

24 juni 2016 om 13:16

Francisco 'fran' Sol Ortiz.

24 juni 2016 om 13:19

Doopnaam Francisco, roepnaam Fran.

24 juni 2016 om 13:24

In Tilburg is het gewoon Fráánskuh

24 juni 2016 om 14:08

Of dun Sis.

24 juni 2016 om 15:39

Ik dacht dat het san was

24 juni 2016 om 21:56

Zijn roep naam Fran als is FRANcisco, zoals bij Isco zijn roep naam is isco als in FrancIsco

Klinkt als een goede speler, ben benieuwd wat hij in Nederland kan gaan bewerkstelligen

De man die tegen Jong PSV in de finale van een Europese Cup (weet de naam even niet meer) het beslissende doelpunt scoorde en zo won Villareal de Cup. Hij kwam zwaar te kort voor Villareal maar voor Willem II kan het een bruikbare spits zinn!

Apart. Ze hebben net Ogbeche gekocht. Uit eigen ervaring kan ik natuurlijk vertellen dat die ook behoorlijk productief kan zijn. Twee spitsen systeem?

24 juni 2016 om 14:19

Ogbeche is al 48 dus prima om zon spits er bij te halen

24 juni 2016 om 14:27

Hahahaha, heb je gelijk in. Wordt een mooie concurrentiestrijd. Verwacht van beiden veel.

24 juni 2016 om 14:42

Ik heb ook het idee dat ze spelers aan het halen zijn voor 4-4-2. Waar we voorgaande jaren toch voornamelijk 4-3-3 speelden.

27 juni 2016 om 11:05

Denk dat we toch 433 blijven spelen. Is volgens mij ook een eis van het bestuur. Maar we hebben ook ee reserve spits nodig. deze jongen komt uit de 3e divisie van spanje en die zal vermoedelijk toch wel iets lager zijn dan de eredivsie welke meer met de 2e divisie daar te vergelijken is. Dus verwacht dat hij 2de spits wordt achter Ogbeche.

Bienvenida Francisco Sol.

25 juni 2016 om 09:51

Bienvenido*

Of heeft Willem II ook een damesteam?

Zijn moyenne vind ik nou niet bijster goed als spits bij een b elftal van Villareal

24 juni 2016 om 21:15

Villarreal.

Mooi! Ik kocht hem altijd in de eerste transferperiode van FIFA😂 Dat Willem 2..heeft stiekem toch een aardig elftal!

24 juni 2016 om 23:11

Willem II is idd goed bezig op de transfermarkt. Al leuke spelers gehaald. Ze beginnen nu al vroeg met aankopen zodat ze er straks staan als de competitie begint.

@ Redwatcher Je doet net of je hem kent.

De dames zijn er in ieder geval al blij mee zie ik op social media...nu maar hopen dat ie ook een beetje kan ballen.

@gochme: Inderdaad Bienvenido.

Serieus,alsge via Lugo,real Oviedo,...komt en nog geen contract daar of elders in europa kunt krijgen,betwijfel ik dat hij potten gaat breken.nu,ik hoop voor de locale supporters van wel, en gun jullie het beste.maar ik heb mijn twijfels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren