Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Wagner negeert Engeland en tekent bij TSG Hoffenheim

Laatste update:

Bayern München heeft volgens de Süddeutsche Zeitung interesse in Sandro Wagner, maar als het aan de 28-jarige aanvaller zelf ligt, hoeft de regerend kampioen van Duitsland geen moeite te doen. Hij wil namelijk niet weg bij SV Darmstadt 98.

/

“Ik heb het ook gelezen, maar heb nog niets van Bayern gehoord. Maar ik ga nergens naartoe waar ik alleen maar goed geld kan verdienen, maar wel op de bank zit. Ik heb geen zin meer om op de bank te zitten. Ik weet wel dat ik verschillende opties heb lopen waarbij ik bij wijze van spreken alleen nog maar ‘ja’ hoef te zeggen”, aldus Wagner in de Duitse media.

De voormalig Duits jeugdinternational speelde eerder acht wedstrijden in het eerste van Bayern en kwam via onder meer Hertha BSC bij Darmstadt terecht, waarvoor hij dit seizoen veertien keer scoorde in de Bundesliga. Wagner stond in de zomer van 2009 nog in de nadrukkelijke belangstelling van PSV, maar bleef toen langer bij MSV Duisburg en vertrok enkele maanden later naar Werder Bremen.

Update 30 juni 18.07 uur - Wagner negeert Engeland en tekent bij TSG Hoffenheim
Sandro Wagner werd in mei in verband gebracht met Bayern München, maar de 28-jarige aanvaller keert niet terug naar de Allianz-Arena. Hij heeft zich namelijk voor de komende drie seizoenen verbonden aan TSG Hoffenheim. “Engeland was ook een optie, maar ik heb genoeg redenen om in de Bundesliga te blijven. We hebben een mooie competitie met mooie stadions. Ik ben erg blij dat het met Hoffenheim nu gelukt is”, aldus Wagner op de website van zijn nieuwe werkgever.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan Adebayor een voorbeeld aan nemen.

4 juni 2016 om 11:25

Of Bogarde in zijn tijd bij Chelsea.

4 juni 2016 om 16:42

Maar Bogarde zat aan de einde van ze carriere.
Die heb ze gewoon lekker verdiend daar.

4 juni 2016 om 11:32

Hoezo? Iedereen mag zelf bepalen wat hij doet..

Stel je eens voor, als iemand naar mij toe kwam en mij ging vertellen wat ik met mijn werk wel of niet moet doen ( buitenstaanders )

Eindelijk iemand die dan anders denkt en doet. Ik zou zelf ook natuurlijk voor Bayern kiezen, niet daarvan. Maar soms denken grote clubs dat ze iedereen kunnen aantrekken, Wagner niet dus hehe.

Bayern heeft gisteren nog gezegd dat ze geen nieuwe spelers meer gaan kopen..

Wat een aparte speler. Ik volgde hem bij jong Duitsland, toen met o.a. Özil en hij was een echt toptalent. Nu pas op 28-jarige leeftijd leeft hij op. Een beetje een Pelle achtig verhaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren