Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van Gaal neemt toch nog afscheid van zondebok Cleverley

Laatste update:
/

De transferperiode is ten einde en Tom Cleverley is nog altijd contractspeler van Manchester United. De overbodige middenvelder leek op weg naar Aston Villa, maar beide partijen kregen het papierwerk aanvankelijk niet op tijd in orde. Volgens diverse Engelse media is het goed mogelijk dat de man die door de fans wordt aangewezen als zondebok alsnog gaat vertrekken: de papieren zijn mogelijk toch op tijd ingeleverd.

Manchester United accepteerde een bod van Aston Villa (9,5 miljoen euro) op Cleverley, maar de speler in kwestie wilde liever naar Everton. Omdat Manchester United geen overeenstemming bereikte met Everton (dat niet verder ging dan zeven miljoen euro), viel die transfer in het water. Vlak voor het sluiten van de transfermarkt meldde Aston Villa zich opnieuw en Cleverley besloot de voorwaarden van the Villans toch maar te accepteren.

Omdat er voor een overgang op huurbasis een uur langer de tijd was, probeerden beide partijen op die manier alsnog een transfer te voltooien. Het papierwerk werd in orde gemaakt en in allerijl naar de burelen van de Engelse voetbalbond (FA) gestuurd, maar het is de vraag of het op tijd is gebeurd. Mogelijk waren Manchester United en Aston Villa net op tijd en een transfer van Cleverley is dus nog niet helemaal uitgesloten. Er wordt momenteel onderzocht of de documenten tijdig zijn gearriveerd op het bondsbureau.

Update 16.55 uur - Van Gaal neemt toch nog afscheid van zondebok Cleverley
De Premier League heeft de overgang van Tom Cleverley van Manchester United naar Aston Villa toch nog goedgekeurd. Aanvankelijk leek het erop dat de overgangspapieren te laat waren ingeleverd, maar na onderzoek is gebleken dat de documenten toch tijdig naar de juiste instanties waren verstuurd. Cleverley wordt door Manchester United verhuurd aan Aston Villa. Manager Louis van Gaal van the Red Devils neemt zo tijdelijk afscheid van Cleverley, die vorig seizoen door de supporters werd aangewezen als een van de hoofdredenen van de dramatische prestaties van de club. Aston Villa heeft de komst van Cleverley inmiddels bevestigd.

Tom Cleverley is wél goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oe, ik dacht het over Fellaini ging. Hoeveel koppen van Jut hebben ze daar eigenlijk? Het zou voor Cleverley toch wel beter zijn als hij bij een ploeg terecht zou komen waar men in hem geloofde.

2 september 2014 om 17:30

moyes fellaini deze jongen en nog een dacht ik

Ik weet nog goed dat Sir Alex een tijdje geleden zei dat deze jongen de toekomst is, maar uhmmm ik dacht het effe niet.

2 september 2014 om 14:22

Hij heeft ook een hele sterke periode gekend, maar na zijn blessure is hij echt enorm diep weggezakt. Het gaat snel tegenwoordig.

2 september 2014 om 20:14

Idd jensor mensen denken altijd dat hij bagger is geweest maar hij was wel degelijk een toptalent voor zijn blessure. Zo zie je maar weer wat er kan gebeuren met een zware blessure op die leeftijd

Wat een amateuritisch gedoe zeg. Hij had gewoon gelijk naar Aston villa moeten gaan. Wel veel geld zeg, 9,5 miljoen voor zo matige speler.

2 september 2014 om 13:52

het zegt genoeg over de makrt in Engeland van de Premier League. ongelofelijk!

2 september 2014 om 13:56

Inderdaad veel geld voor een beperkte speler maar de markt in Engeland is heel anders dan hier. Een speler als Cleverly zou in Nederland voor een miljoen of 6 tussen Nederlandse clubs verhandeld worden.

2 september 2014 om 14:12

Miljoen of 6? Max 4/5 denk ik. Deze jongen zou de topclubs in Nederland echt niet naar een hoger niveau brengen. Iets wat je voor dat geld wel echt verwacht.

2 september 2014 om 16:51

Hou toch op. Cleverly niet goed genoeg voor de nederlandse top clubs? Ze mochten willen dat er een cleverly in de eredivisie rondliep. Ben er van overtuigd dat hij het toch gewoon gaat maken.

3 september 2014 om 15:47

Je hebt duidelijk moeite met begrijpend lezen. Hij is misschien wel goed genoeg, maar voor een bedrag van 7 miljoen wil je als Nederlandse club zeker zijn dat hij je naar een hoger niveau brengt. Deze jongen heeft niks laten zien waarom hij veel waarde zou toevoegen. Als hij niet Engels was, was hij al lang weggeweest voor een lager bedrag en dat weet je zelf ook.

2 september 2014 om 14:08

Amateuristisch is ook dat uurtje verschil. Laat die man alsnog lekker gaan...

2 september 2014 om 14:28

Hij is Engels, en voor Engelse spelers betaal je gewoon meer, zo simpel is dat. Als Chambers een Nederlander was geweest had Arsenal hem voor een miljoen of 8 gehaald, maar aangezien hij Engels is werd het 20.5 miljoen. Zelfde voor Wellbeck, en voor eigenlijk alle andere Engelse spelers.

2 september 2014 om 17:49

Hij is verhuurd jongens niet verkocht

Laten we het hopen. Zit genoeg potentie in hem, maar komt momenteel net wat te kort voor United. Hopelijk kan hij zich bij Vlaar en consorten verder ontwikkelen tot een solide middenvelder

2 september 2014 om 13:56

Als je op 25-jarige leeftijd je nog moet ontwikkelen tot "solide", dan kom je natuurlijk gewoon zwaar tekort voor een topclub.

2 september 2014 om 14:34

Als hij in topvorm raakt is het een hele goede middenvelder hoor, alleen hij moet vertrouwen hebben.

2 september 2014 om 14:45

Perfect voor de middenmoot dus.

2 september 2014 om 17:39

Hier sluit ik me volledig bij aan.

Heeft dan waarschijnlijk meer kans op speelminuten

Dan leef je in 2014, bedrijf je de grootste sport ter wereld, gaan er miljarden om en dan is het zo moeilijk om dit nog allemaal goed te regelen? Ik vind het ongelofelijk dat iedereen op Deadline Day nog in paniek raakt en al helemaal dat ze zo lopen te schutteren dat er straks ruzie is of het nou op tijd was of één minuut te laat met de speler in kwestie als grootste verliezer.

Snappen doe ik het overigens niet, want Louis heeft nu vijf man voor die positie (herrera, Blind, Carrick, Flechter en Cleverley) en dat terwijl zowel Carrick als Fletcher echt een twijfelgevalletje zijn qua fysiek en leeftijd. Buiten dat naar de fans luisteren als het gaat om een bankspeler ook wel een beetje te simpel is.

2 september 2014 om 14:08

Cleverly zelf heeft gegokt en verloren. Wilde zelf graag naar Everton en blies Aston Villa af (te hoge looneisen). Helaas voor hem kwamen de clubs er niet uit en is hij nooit in gesprek geweest met Everton.

van Gaal heeft de spelers die weg mochten zelf de keus gegeven. Of je blijft en zult weinig tot niet spelen of je vertrekt.

En hopelijk voor die jongen gaat de deal naar Aston Villa alsnog door. Misschien verdient hij niet zoveel nu als gewenst, maar dan moet die zichzelf maar omhoog voetballen als die echt zo goed is.

''omdat Manchester United geen overeenstemming bereikte met Everton (dat niet verder ging dan zeven miljoen euro), viel die transfer in het water.''

United bereikte wel een overeenstemming. De clubs (everton en Aston Villa) kwamen beide niet tot een overeenstemming met Cleverley, vanwege zijn salariseisen. Uiteindelijk heeft hij toch eieren voor z'n geld gekozen.

2 september 2014 om 13:57

Nee United bereikte geen overeenstemming met Everton waar dat in een eerder stadium wel gelukt was met Aston Villa. Helaas waren zijn looneisen te hoog en wilde hij liever naar Everton die ook interesse toonden.

Cleverly is nooit met Everton in gesprek geweest omdat de clubs er niet uitkwamen.

Snapte al niet dat hij zijn eisen niet verlaagde. Ben je in de bloei van je carriere ga je lekker op de bank zitten wegrotten. Beter lagere eisen stellen en jezelf via een middenmotor weer omhoog werken (als je echt zo goed bent als je denkt).

2 september 2014 om 14:16

Maar ik kan me ook echt wel voorstellen dat Cleverly liever bij Everton dan bij Aston Villa speelt. Alhoewel hij trouwens ook bij Everton geen basisspeler zou zijn, ik schat Mccarthy toch echt hoger in.

2 september 2014 om 14:22

Hij heeft natuurlijk al eens eerder onder Martinez gespeeld (is al eens uitgeleend aan Wigan) en zal daar een goed gevoel bij hebben.

Ja daar ben ik het mee eens. Laten we hopen dat het doorgang vind, dan zijn we bij United van hem af en kan hij misschien weer elke week spelen.

Goed bezig van Gaal. De zwakke schakels eruit gooien en supersterren binnen halen. Mensen die zich afvragen waarom van Gaal de voorhoede versterkt en niet de verdediging. Heel simpel: zolang je meer scoort dan de tegen stander win je. Swansea heeft tegen dit verdediging 2 doelpunten gescoord daar staat nu tegenover dat ze met dit aanval er 5 tegen krijgen. Unitef wint dan met 5-2 ipv verliezen met 1-2.

2 september 2014 om 14:05

Ja en als je er meer tegen krijgt dan je scoort verlies je... Wat een onzin stuk zeg en je brengt het ook nog als een feit (met deze aanval 5 tegengoals voor Swansea). Voor een goed elftal heb je gewoon elke linie nodig, met alleen goede aanvallers kom je er niet. Je scoort niet elke wedstrijd veel goals, ook niet met Falcao. Je doet net of ze God zelf hebben gekocht ofzo.

2 september 2014 om 14:15

Bovendien kunnen ze ook niet iedereen tegelijk opstellen, Rooney, Falcao en Van Persie tegelijk opstellen is gewoon onmogelijk.

De spitsen in Engeland zijn echt niet normaal trouwens, alleen word het nogal pijnlijk als jet het met Arsenal vergelijkt.
Liverpool: Sturridge, Balotelli, Lambert
Chelsea: Diego Costa, Remy, Drogba
City: Aguero, Dzeko, Jovetic
United: Rooney, Van Persie, Falcao
Arsenal: Giroud, Wellbeck, Sanogo...

2 september 2014 om 14:23

Rooney naar de AM, maar dan offer je Mata op.

2 september 2014 om 17:11

Mata is vorig jaar nog gehaald voor 40 miljoen als ik me niet vergis? Dat kan je niet zomaar opofferen voor iemand die eigenlijk gewoon een spits is.

Ik vind Rooney sowieso een betere spits dan 10, hij had gewoon nummer 1 moeten blijven zo lang hij er speelt. Het team er omheen is gewoon echt af en toe niet om aan te zien.

2 september 2014 om 14:18


Soccer

Als je er 1 minder tegen krijgt win je ook....

Ik hoop dat hij United kan blijven, zou geweldig zijn!

Dit maakt allemaal bepaald geen professionele indruk, om het maar eens aardig te verwoorden. Hoe is het mogelijk dat dit allemaal in de laatste minuten geregeld moet worden. En als je dan ziet met wat voor bedragen dat gepaard gaat. Ik heb er zo mijn eigen gedachten bij...

2 september 2014 om 14:26

Het feit dat alle transfers nog doorgefaxt moeten worden vind ik ook wat ouderwets to be honnest. Wie gebruikt er nu nog zo'n ding?

2 september 2014 om 15:03

Tsja 'voetbalwereld' en 'conservatief' zijn niet los van elkaar te zien he

2 september 2014 om 15:18

Ze schijnen de telex daar net te hebben ingeruild voor een fax. Inderdaad, je gelooft je oren en ogen niet als je dit gepruts leest.

Mooi, de rotte appels eruit. Afgelopen zomer al afscheid genomen van Vidic, Ferdinand, Evra die niet meer het niveau aan konden. Kagawa en Wellbeck die niet vaak genoeg konden spelen, ik gun ze het allerbeste. Nu in de winter een goede cv binnen halen en de komende 2 jaar worden er wel weer wat prijzen gewonnen.

Wat een gestuntel als ze moeten gaan kijken hoe laat hij verkocht is... Beetje te pietje precies als je het mij vraagt.

Ik dacht dat die coach van Villa het bod weer had ingetrokken vanwege een dubbele agenda?

Ik vind Cleverly geen slechte speler, misschien nog niet rijp genoeg voor een topclub, maar zal je maar zien dat het weer prima zal gaan bij Villa.

clereverly vind ik te matig voor united, maar voor aston villa een goede voetballer! ik hoop dat hij zich kan ontwikkelen! soms moet je een stapje achteruit om 2 stappen vooruit te gaan

2 september 2014 om 18:54

lijkt mij wel ja haha :'

Is beter voor beide partijen. Zou niet veel gespeeld hebben wanneer iedereen weer fit is.

Matige voetballer, zeker te slecht voor Manchester United. Ben een Nufc fan, maar kijk ook veel Mufc. Cleverley, latahhh!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren