Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Twente troeft Serie A-club af en presenteert spits woensdag

Laatste update:

Tom Boere wordt vrijwel zeker de nieuwe spits van FC Twente. Volgens Voetbal International heeft FC Oss inmiddels een eerste bod uit Enschede ontvangen. Boere wordt door de Tukkers gezien als de opvolger van Turks international Enes Ünal, die vorig seizoen door Manchester City aan FC Twente werd verhuurd en inmiddels aan Villarreal is verkocht.

Boere en FC Twente hebben reeds een gesprek achter de rug, zo stelt het weekblad. Tijdens het onderhoud raakte de 24-jarige aanvaller overtuigd van een eventuele overstap naar De Grolsch Veste en kwam de transfer in een stroomversnelling. FC Twente hoopt de komst van Boere nog voor volgende week donderdag, wanneer de voorbereiding van start gaat, af te ronden.

Boere was afgelopen seizoen een heuse doelpuntensensatie in de Jupiler League. Na 38 wedstrijden stond de teller op liefst 33 doelpunten. De aanvaller kwam eerder uit voor Ajax, AA Gent, Hoogstraten VV en FC Eindhoven, maar tot vorig seizoen profileerde hij zich nimmer als een spits met een ongekende scoringsdrift.

Update dinsdag 20 juni 15.48 uur – Twente troeft Serie A-club af en presenteert spits woensdag
Tom Boere wordt woensdag gepresenteerd bij FC Twente, zo meldt TC/Tubantia. Alleen als de 24-jarige spits van FC Oss niet door de medische keuring komt, kan de transfer nog afketsen. Dinsdagmiddag reist Boere vanaf zijn vakantie-adres terug naar Nederland om de deal af te ronden. Daarmee troeft Twente naar verluidt Anderlecht en het Italiaanse SPAL af. Volgens Corriere dello Sport hadden de twee clubs ook interesse in Boere.

Een goede spits voor FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker een goede spits voor Twente! Met paar goeie aankopen in de Jupiler League zullen ze het wel weer redden in de Eredivisie 🤔

16 juni 2017 om 11:25

Laten we het hopen.
Afgelopen seizoen ging het verrassend goed. Maar ik denk niet dat we dit jaar te hoge verwachtingen moeten hebben. Unal heeft het erg goed gedaan en dat is natuurlijk wel wat lekkerder voetballen als je er een spits in hebt staan die ze ook weet te scoren. Dit jaar is het weer afwachten. De spoeling is dun, kwalitatief goede spelers staan niet echt te springen om bij Twente te voetballen en het geld is op.
Als we maar in de eredivisie blijven, dan ben ik al tevreden. En dan de komende jaren langzaam proberen om weer de nummer 4 van Nederland te worden. En met deze fans, club, achterban, bedrijfsleven en stadion heb ik daar goede hoop op.

Is een leuke speler waar ik hoge verwachtingen van had in de Ajax jeugd (en ja, dat had ik van meerdere voetballers... Zeker niet altijd iets geworden). Wel superleuk om te zien hoe hij zich heeft bewezen op zijn eigen pad. Niet iedereen is een Messi, of in mindere mate een Klaassen. Twente is een hartstikke mooie club voor hem, ik hoop dat hij het daar ook laat zien!

Goed nieuws! En nu doorpakken en nog twee vleugelspelers + een keeper halen en ik heb er weer vertrouwen in.

16 juni 2017 om 08:47

Twente heeft Brondeel van NAC al gehaald dus een extra keeper lijkt me niet echt nodig?

16 juni 2017 om 08:56

Stevens en Marsman weg, drommel word (denk ik) wel verhuurd. Dan wordt de spoeling toch wel dun.

16 juni 2017 om 09:01

Ik was even vergeten dat ze ook nog dat talent van Ajax overgenomen hadden, dus dan is een keeper inderdaad niet echt een prioriteit meer.

16 juni 2017 om 09:26

Die jongen van Ajax belooft nog wel wat te worden.

16 juni 2017 om 10:17

Als ik ook de geluiden van veel Ajacieden hoor, is De Lange wel een goed keeperstalent. Laten we hopen dat het een schot in de roos is. Over deze Boere ben ik net als Holla minder enthousiast. Ik vind deze Boere niet zoveel beter dan bijvoorbeeld een Cas Peters, die er ook behoorlijk wat in schoot in de JL.

16 juni 2017 om 10:47

Brondeel is een geweldige keeper. Zeer jammer dat ie weg is bij Nac. Denk dat ie er zelf ook wel een klein beetje spijt van heeft nu NAC ook in de eredivisie gaat spelen.

16 juni 2017 om 12:19

Sirius

Ik heb hetzelfde wat betreft Holla. Deze Boere ken ik simpelweg niet goed genoeg om er wat van te vinden. Geen idee wat voor soort spits het is.

Ik hoop vooral dat Klich blijft, maar ben bang van niet. Misschien is een Gustafson van Feyenoord te halen, met Holla erachter op het middenveld kan dat wel aardig zijn. Maar betwijfel of Gustafson haalbaar is.

Verder liggen de prioriteiten wat mij betreft voorin, wat dat betreft ben ik blij dat ze een spits hebben gehaald die in ieder geval bewezen heeft te kunnen scoren, welliswaar in de JL. als buitenspelers hebben we nu Assaidi en George, wat me voor een heel seizoen te licht lijkt. Misschien is Derk Boerrigter nog fit te krijgen of Furdjel Narsingh? Ik vrees dat we het van dit kaliber spelers moeten hebben.

19 juni 2017 om 09:52

Hij heeft geen spijt hoor , hij voetbalt toch in een groter stadion , en als hij spijt had gehad zou hij wel hebben gewacht tot na de play offs met tekenen bij Twente . Dus beetje kansloze opmerking dit

Mag Twente alweer kopen van de KNVB dan? Dacht dat ze nog steeds in de laagste categorie stonden

16 juni 2017 om 09:50

Wat denk jezelf? Als je de moeite neemt om hier te reageren had je dit net zo goed zelf even op kunnen zoeken.

Ja Twente mag weer kopen, want ze zitten al meer dan een half jaar weer in categorie 2.

16 juni 2017 om 10:22

Dit soort reacties blijf je de komende 3 jaar nog wel houden, niets aan te doen. OT: lijkt me een prima aankoop voor het niveau van Twente nu, een middenmoter. Andere spelers uit de JL bevielen in het verleden wel goed bij Twente, maar betwijfel of hij het zo ver zal schollen als bijv. Chadli en Promes haha.

16 juni 2017 om 11:07

Mijn excuses voor mijn achterlijke vraag hoor. Man man man..

16 juni 2017 om 11:30

Ik vond de reactie xigerawrr ook een beetje overdreven op een gewone vraag.

16 juni 2017 om 11:45

En ik vind van niet. Dat is hetzelfde als vragen hoe oud bijvoorbeeld Ronaldo nou is? Dit kun je gewoon googelen.

16 juni 2017 om 13:29

Tuurlijk kan je het googlen.
Maar het is toch prima om dit soort vragen hier te stellen? Je krijgt meestal een beknopt antwoord zonder vaak eerst allerlei pagina's op Google te hoeven openen en lappen tekst te lezen.

16 juni 2017 om 09:52

Nee, zitten alweer in categorie 2. Dat houdt overigens niet in dat ze schuldenvrij zijn. Houdt alleen in dat ze de schulden die ze hebben elke maand netjes kunnen aflossen.

16 juni 2017 om 11:07

Dankjewel voor je antwoord. Was hier niet van op de hoogte.

Zou een enorme stap zijn voor Boere. Hij heeft het goed gedaan bij Oss dus waarom niet.

ben benieuwd wat FC Oss gaat krijgen voor Boere, heeft nog een contract voor 1 jaar. Twente kan niet heel veel betalen, zal het een paar ton zijn? dan is dit volgens mij het hoogste wat FC Oss ooit heeft ontvangen

Was Pec hier ook niet mee bezig?

van veen ging voor 3ton naar Scunthorpe (en heeft nu gokschulden van het driedubbele maar dat terzijde)

Dus het zou zo maar eens de hoogste som ooit zijn van Fc Oss

Geen verkeerde spits, maar wel een stuk minder dan Unal denk ik.. Maar goed, je weet nooit hoe iemand zich ontwikkelt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren