Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Twente-middenvelder na operatie drie maanden uit roulatie

Laatste update:

Shadrach Eghan doet maandagavond nog mee met Jong FC Twente tegen Jong Roda JC Kerkrade, maar zal vervolgens maandenlang moeten toekijken. De middenvelder heeft al een tijdje last van zijn schouder, die regelmatig uit de kom schiet. Om het probleem te verhelpen gaat Eghan woensdag onder het mes, zo meldt Voetbal International. Hij zal pas in 2015 zijn rentree kunnen maken.

/

Het is niet precies bekend hoelang Eghan buitenspel zal staan, maar dit kalenderjaar komt hij (na de wedstrijd van maandagavond dus) niet meer in actie. De middenvelder ging door zijn schouderproblemen anders lopen en liep daardoor regelmatig spierblessures op. Zodoende is nu gekozen voor een operatie, zodat Eghan straks weer normaal kan lopen.

Eghan ontbrak door zijn schouderblessure in de wedstrijdselectie van Twente tegen Ajax en kwam dit seizoen sowieso nog niet verder dan vier invalbeurten in het eerste elftal. Vorig seizoen deed hij nog in 24 competitiewedstrijden mee en mocht hij 17 keer vanaf de aftrap meedoen.

Update 22 oktober 12.20 uur - Twente-middenvelder na operatie drie maanden uit roulatie
Shadrach Eghan komt dit kalenderjaar niet meer in actie en hoopt eind januari zijn rentree te kunnen maken voor FC Twente. De middenvelder laat zich woensdag opereren aan zijn schouder en zal vervolgens drie maanden uit de roulatie zijn, zo heeft TC Tubantia te horen gekregen. Eghan deed maandag nog met Jong FC Twente mee tegen Roda JC Kerkrade.

Een fitte Shadrach Eghan hoort in de basis te staan bij FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler. Jammer dat we hem zo weinig in actie zien. Concurrentie is dan ook niet poep natuurlijk.

Jammer voor Twente als ik de trainer was zal ik Eghan de voorkeur geven boven Ebecillio ik vind hem dreigende en verdidigend sterker en meer toevoegen in aanvalijke opzicht

20 oktober 2014 om 19:31

Je onderschat Ebecilio. Je ziet hem dan wel niet altijd even veel, maar hij doet altijd nuttig werk.

20 oktober 2014 om 19:38

Aanvallend is Eghan zeker beter.. Maar verdedigend???

20 oktober 2014 om 19:53

Ebecilio is echt een hele goede speler hoor, hij is erg belangrijk voor dit Twente. Zorgt voor veel controle en ik vind hem een beetje een verbeterde versie van Leroy Fer. Hij is groot en sterk maar speelt wat verdedigender dan Fer en daarbij komt dat Ebecilio nog jong is.

22 oktober 2014 om 12:41

eghan is veel aanvallender ingesteld als kyle, dat klopt. Verdedigend is kyle sterker, al vind ik het ook jammer dat eghan geen basis staat. Twente had wellicht gewoon eghan op 10 moeten zetten.

Jammer voor de ontwikkeling van die jongen. Het lijkt me trouwens wel een apart idee als je een wedstrijd in gaat en weet dat je daarna onder het mes gaat. Ben benieuwd of hij daarna wat vaker de kans krijgt van Schreuder, alhoewel de vooruitzichten niet gunstig zijn met een tegen die tijd terugkerende Guttierez.

20 oktober 2014 om 19:05

Gutti komt dit seizoen niet meer in actie.

20 oktober 2014 om 19:27

Onzin, Gutierrez is na de winterstop weer terug bij Twente.

20 oktober 2014 om 19:32

Ze rekenen dit seizoen niet meer op Gutiérrez hoor.

21 oktober 2014 om 03:31

In eerste instantie dachten ze dat Gutierrez in januari zijn rentree zou maken. Dat achten ze nu onwaarschijnlijk en zal maanden later zijn. April misschien. Een verloren seizoen waarin alleen de loonkosten vergoed worden.

Leuke poll natuurlijk, maar Eghan hoort natuurlijk niet in de basis bij Twente. Ze hebben ook nog Mokotjo, Gutierrez, Ziyech, Ebicilio rondlopen, die ik allemaal beter vind dan Eghan. Het is wel een groot talent.

20 oktober 2014 om 20:40

Van die spelers staat alleen Ziyech op zijn positie dus wat dat betreft heb je gewoon een goede backup in huis dan.

Wat een talent heeft dit mannetje! Eigenlijk zonde dat hij op het tweede plan terecht komt doordat je Ziyech haalt, maar je kan natuurlijk niet alleen met Eghan de competitie ingaan. Jammer dat we hem maanden moeten missen.. Hoe vol het ook is op het middenveld, volgend seizoen zal hij toch veel speeltijd moeten pakken!

Echt jammer, deze jonge is een geweldenaar in de kleine ruimte, is echt heel gevaarlijk in de 16, kan verdedigers op een postzegel passeren.
Zeker bij een wedstrijd tegen mindere tegenstanders, die op slot zit kun je hem goed gebruiken.

Maar hij heeft ook nog wel eens een momentje waarvan ik denk, nou Eghan dat was niet zo slim.
Hoop dat het vanaf januari fysiek dan wat beter zal gaan, want hij heeft behoorlijk vaak last van zijn spieren, zo vaak dat ik zelfs dacht dat zijn fysiek niet geschikt was voor het betaalde voetbal

Vervelend voor die jongen. Maar duidelijk noodzakelijk. Ik vroeg me al af waarom hij zo weinig speelde, al staat er al een goed trio daar op t middenveld.

Succes!

Top speler voor Heerenveen AZ wisselspeler voor Feyenoord Twente wisselvallig

Zeer goeie en talentvolle speler. Ebecilio, Ziyech, Mokotjo en normaal ook Gutiérrez zijn wel beter maar Eghan heeft de potentie om een mooie toekomst bij Twente tegemoet te gaan, hij is immers nog altijd een jonkie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren