Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Streppel aast op oude bekende en ontkent interesse in Sleegers

Laatste update:

Willem II haalde voor dit seizoen al drie huurlingen op bij Ajax en denkt ook nog aan Lucas Andersen. De Tricolores hopen nu ook nog zaken te kunnen doen met Feyenoord: technisch directeur Carlos Aalbers van Willem II heeft al contact gehad met Martin van Geel van Feyenoord.

/

Deze week kwam naar buiten dat Elvis Manu verkocht kan worden. “Feyenoord is op zoek naar oplossingen voor de eigen spelers en wij vinden vooral aanvallende versterkingen interessant”, zei Aalbers bij De Tafel van Kees. "We hebben naar Manu gevraagd, maar Van Geel wil hem liever verkopen dan verhuren." Mogelijk is er aan het einde van de transferperiode, wanneer Manu er niet in slaagt om een nieuwe club te vinden, toch iets mogelijk.

Aalbers bevestigt dat ook de namen van verdediger Lucas Woudenberg en middenvelder Joey Sleegers zijn gevallen, maar zij lijken op het moment geen serieuze opties te zijn. "Gezien ons budget ligt onze prioriteit in de aanval”, maakte Aalbers duidelijk. “We hebben een beperkt budget en daarin moeten we keuzes maken."

Update 17 augustus 00.16 uur - Streppel aast op oude bekende en ontkent interesse in Sleegers
Joey Sleegers gaat niet bij Willem II aan de slag. Jurgen Streppel ontkende zondagavond bij Studio Voetbal dat de club uit Tilburg zich wil versterken met de middenvelder van Feyenoord. De prioriteit ligt bij het aantrekken van een of meerdere aanvallers. De oefenmeester hoopt in dat kader op de komst van Samuel Armenteros van Anderlecht. De aanvaller speelde vorig seizoen op huurbasis in Tilburg. De media in België schrijven dat Armenteros ook in beeld is bij Mouscron-Péruwelz. Elvis Manu van Feyenoord wil niet naar Willem II, dat ook niet in staat is om zijn salaris op te hoesten.

Feyenoord moet Elvis Manu niet verkopen, maar verhuren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manu zou wel perfect bij Willem2 passen. Lekker countervoetbal spelen past goed bij zijn snelheid.

16 augustus 2015 om 11:11

Willem II is toch niet echt een counterploeg te noemen? Vorig seizoen speelden ze prima verzorgd voetbal en nog aardig aanvallend ook. Tegen Ajax probeerden ze gisteren ook redelijk mee te spelen. Had in ieder geval niet het gevoel dat ze 90 minuten voor de eigen goal hebben liggen loeren op de counter.

16 augustus 2015 om 11:16

Gulio. Klopt inderdaad. Willem 2 is juist 1 van de ploegen die zelf ook altijd wil meevoetballen van achteruit. Wat ze vorig jaar wel hadden was snelle voorhoedespelers, maar ook daarmee speelden ze vooral gewoon vanuit balbezit aanvallend voetbal.

16 augustus 2015 om 11:14

counterploeg??

16 augustus 2015 om 11:28

Sleegers zal juist de ideale versterking zijn voor Willem II. Creatievere voetballer dan de opportunist Manu. Manu past beter bij een ploeg die speelt vanuit de counter

16 augustus 2015 om 12:12

Willem 2 counterploeg, haha! Daarom worden ze ook het Ajax van het zuiden genoemd ;-).

Willem 2 is juist een ploeg die zelf wil voetballen. Met buitenspelers speelt en wil opbouwen van achteruit. Wat, getuige de 1-0 gister, niet altijd even goed gaat.

16 augustus 2015 om 12:34

Nee ik weet dat willem2 geen counterploeg is, maar ik bedoel voor als ze achter staan of als ze tegen een ploeg spelen waar het niet lukt om voetballend kansen te creëren, dan heb je veel aan een speler als Manu!

17 augustus 2015 om 01:17

Ik denk dat je altijd wat aan Manu hebt. Klasse beter dan Bilal en prima backup voor Elia. Elia heeft afgelopen jaren geen pepernoot geraakt (maandje bij Koeman goed) dus denk ik dat Feyenoord spijt gaat krijgen als ze Manu weg doen.

17 augustus 2015 om 10:40

En Ondaan dan? Als je Manu haalt speelt Ondaan weinig tot niet want De Sa krijgt ook al de voorkeur. En Terrell was goed bezig vorig seizoen.

Als er een speler het goed zou doen is het Manu! In de counter, met zn snelheid

16 augustus 2015 om 11:16

Willem 2 is niet echt een counterploeg. Willen vooral uit balbezit vooruit voetballen. Maar een speler als Manu is voor Willem 2 sowieso altijd goed.

17 augustus 2015 om 04:33

Elke ploeg countert wel eens. Daar wordt het niet meteen een counterploeg van...?

Jammer dat hij weggaat, was toch wel de held van Feyenoord.. na de goals tegen Zorya en Luik.

16 augustus 2015 om 12:34

Maarja, een held met een schrijnend tekort aan kwaliteit om in Feyenoird-1 te spelen.

16 augustus 2015 om 12:42

Heb je gelijk in helaas, als hij een goed overzicht had en koel was in de 16.. had een topper kunnen zijn!

Het verrast me dat hij weg moet. Zo ruim zit Feyenoord na het vertrek van Boetius toch niet in de buitenspelers? Manu is een prima stand-in en geeft je zo mogelijk ook nog een heel ander type speler voor de spitspositie als je snelheid nodig hebt. Vond hem daarnaast vorig jaar prima spelen eigenlijk, veel dreiging en maakt zijn doelpunten.

Zou voor Willem II dan wel weer een hele mooie versterking zijn. Snelheid en dreiging en ervaring op Europees niveau.

16 augustus 2015 om 11:23

Nou ja kuyt elia kazim bilal toornstra kunnen allemaal aan de zijkant

16 augustus 2015 om 11:24

Idd vind het ook beetje raar dat ze hem weg zouden doen. Ze hebben natuurlijk elia en bilal nog maar toch. Is maar afwachten of die wel gaan presteren dit seizoen en bovendien is Manu als invaller wel vaak gevaarlijk.

Manu kan echt wel een betere club dan Willem 2 krijgen wat moet hij bij Willem 2 die kunnen hem amper betalen. Verhuren is inderdaad geen optie hoop op een buitenlandse club die 2 miljoen ofso voor hem over heeft.

16 augustus 2015 om 11:56

Wat manu bij Willem II moet? Beter worden en weer terug naar feyenoord.

@ Titaantje Feyenoord heeft genoeg buitenspelers met Elia Bilal en eventueel Kuyt Kazim en Achabar die daar ook kunnen spelen. Manu vind ik persoonlijk een blind paard kan alleen maar rennen wil je verder moet je afscheid nemen van dit soort spelers. Zelfde geld voor Kazim en Immers waar ik ook niet gecharmeerd van ben.

Opvallend dat Streppel klaagt over de leeftijd van zijn aanval, om vervolgens de pijlen op wederom een jonge speler te richten. Manu lijkt me een prima speler voor Willem II, maar het rijmt niet echt met de uitspraken van de trainer.

16 augustus 2015 om 12:18

Waar klaagt ie over de leeftijd? Hij klaagt over het aantal. We hebben 4 aanvallers in de selectie waar er nu 2 langdurig van geblesseerd zijn. We hebben nu alleen Zivkovic en De Sa die eredivisie waardig zijn Mathieu speelt nu zn eerste eredivisie wedstrijden. Er moet heel rap 2a3 aanvallers op eredivisie niveau bij anders gaan we het niet redden in wedstrijden. Manu en Jozephzoon zijn nu in beeld alleen kunnen we die waarschijnlijk pas huren tegen de 31ste

Ik snap wel dat van Geel hem weg wil doen. Wil je een stap omhoog maken met dit team dan heb je niet veel aan zo'n speler. Hij deed het prima als invaller om iets te forceren met zijn doorzettingsvermogen en fysiek maar voetballend inzicht heeft ie dan weer wat minder. Eerder een blind paard die zich blijft vastlopen in de verdediging. Heb wel van hem genoten, helemaal toen hij zo belangrijk was in Europa vorig seizoen maar Feyenoord moet verder!

Heel weg goed beleid van w2 uitvallers bij de topploegen binnenhalen is wen garantie voor kwaliteit en handhaving.

Feyenoord kan beter Manu wegdoen dan Achahbar, denk da Achahbara meer potentie heeft en kan uitgroeien tot een echte topper. Manu was bij vlagen goed, maar niet consistent genoeg. Logisch dat ze van hem af willen, maar het blijft een nuttige speler. Daarom toch wel jammer.

Zou het een goed idee vinden om Lucas Andersen van Ajax te huren. Echt een prima speler met heel veel creativiteit. Komt naar mijn mening wel het beste tot zijn recht op het middenveld, maar kan ook spelen op de buiten positie, want kan door zijn techniek en creativiteit ook een mannetje passeren.

Ideale situatie voor Andersen, die echt een groot talent is, Willem II en Ajax zelf!

Ben benieuwd waarmee Streppel en Aalbers komen aanzetten.
Armenteros zou geweldig zijn, hij is bal vast en maakt goals. Maar ik schat die kans klein in dat hij terug komt.
Er moet snel wat bijkomen voorin want nu is het erg dun bezet, zeker met de blessures van Andrade en Ondaan.
Als er niks meer bij komt voorin dan zie ik het somber in, dan gaan we het erg zwaar krijgen.

dan wordt het willem II ipv mouscron denk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren