Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Seedorf kan wensspeler vergeten, geen akkoord Milan-Parma

Laatste update:
/

AC Milan versterkte zich de afgelopen weken officieel met Adil Rami, Keisuke Honda, Michael Essien en Adel Taarabt. Het lijkt erop dat Clarence Seedorf op de laatste dag van de winterse transfermarkt nog een voetballer aan zijn selectie kan toevoegen; de derde nieuweling sinds zijn aanstelling als hoofdtrainer van i Rossoneri. Het gaat om Jonathan Biabiany van Parma.

Biabiany, een 25-jarige buitenspeler annex aanvaller, leek op weg naar Guangzhou Evergrande in China, maar Parma sloeg een formeel bod van 5,5 miljoen euro af. Met minder dan 7 miljoen euro neemt de club uit de kaasstad namelijk geen genoegen. De ex-speler van onder meer Internazionale is daardoor tot een serieuze optie voor AC Milan uitgegroeid. De club van Seedorf zal echter tot hooguit vijf à zes miljoen euro gaan en biedt daarnaast de diensten van Cristian Zaccardo aan. Bovendien zal Riccardo Saponara naar Parma gaan, zonder de verdeling van de transferrechten te veranderen.

“Of Biabiany naar AC Milan zal gaan?”, vroeg Pietro Leonardi, algemeen directeur van Parma, zich donderdagavond openlijk af. “Ik zeg niet direct ‘nee’, ik ben daar niet pessimistisch over.” Leonardi sprak donderdagavond met collega Adriano Galliani van AC Milan in Giannino, een bekend restaurant in Milaan. Daar was eerder op de avond ook kersverse versterking Taarabt, zoals de traditie bij i Rossoneri betaamt. “Biabiany is een speler waar Seedorf weg van is”, verzekerde Galliani bij het verlaten van Giannino. “Als hij komt, kunnen we wellicht onze tactiek wijzigen.”

Update 31 januari 14.55 uur - Seedorf kan wensspeler vergeten, geen akkoord Milan-Parma
Jonathan Biabiany gaat niet bij AC Milan aan de slag. De club van trainer Clarence Seedorf wilde de buitenspeler alleen huren, maar daar zag Parma geen heil in. De club uit de kaasstad sloeg afgelopen week nog een bod van 5,5 miljoen euro van Guangzhou Evergrande op de Fransman af. Riccardo Saponara was bovendien niet bereid om van AC Milan naar Parma te gaan.

Jonathan Biabiany zou AC Milan sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 januari 2014 om 08:13

Hij is echt bezig met een soort project, hij haalt een aantal spelers die zich bij Milan tot wereldspelers zouden kunnen ontwikkelen ( taarabt, Essien, Honda) en niet meteen al wereldspelers. Hij is echt heel goed bezig!

31 januari 2014 om 10:07

Helemaal goed gezien, spelers die net onder de top zitten, maar de kwaliteiten hebben om de top gaan halen.
Aan Honda en Taarabt zal hij zich geen breuk vallen, Essien is een top verdedigende middenvelder.
Hij zal wel als volgt gaan spelen met 3 creatieve mannen in ondersteuning van Mario, waar hij kan rouleren vandaar Biabianym ,met opkomende backs, maar 2 controleurs voor de verdediging.
Kun je de bijgaande opstelling voorstellen en dan een bank met Constant, Zapata, Muntari, Montolivo, Biabiany

Abbiati
De Sciglio
Rami
Bonera
Emanuelson
Essien
De Jong
Taarabt
Kaka
E Sharawy
Balloteli
31 januari 2014 om 10:57

ik zou zeggen El Shaarawy eruit, die zal pas later in het seizoen zijn rentree maken, dan Taarabt naar links, en Honda naar rechts, als Stephan weer fit is denk ik eerder dan Honda blijft staan.

31 januari 2014 om 15:24

Montolivo natuurlijk ipv Essien en Honda ipv Taarabt.

Ze hebben genoeg aanvallende middenvelders / wingers, Ze moeten een keeper en een CV ala Astori aantrekken, een goede centrale middenvelder zou ook nog kunnen maar aanvallers hebben ze wel genoeg in mij ogen. Spelers als Muntari Mexes horen dat prachtige tricot simpelweg nooit meer aan te trekken, Milan heeft veel potentie en talent rondlopen maar ze moeten wel goed inkopen en niet teveel van hetzelfde.

Seedorf word wel verwent met topspelers, ik gun deze legende het allerbeste toe... Ik hoop dat hij alles op de rit gaat krijgen, maar je ziet wel dat Hij Milan aanvallend laat spelen!

31 januari 2014 om 02:09

Geen van alle spelers die ze hebben aangetrokken zijn echte toppers hoor. In ieder geval niet de top wat Milan als club zijnde moet willen halen.

31 januari 2014 om 04:03

Als die Taarabt ook maar 70% van zijn potentie benut zal je anders praten. Kaka en Honda in vorm zijn ook gewoon top. Deze Biabany komt er niet helemaal uit, maar hij heeft ook potentie

31 januari 2014 om 07:17

Als Taarabt in vorm raakt dan is hij niet meer te stoppen beter dan die anderen!

31 januari 2014 om 10:05

Dat is het juist, die Taarabt heeft nog nooit ook maar 50% van zijn kunnen gehaald.

Honda is een leuke speler, maar geen topper. Het is geen Seedorf, Gatusso o een Pirlo. En die Biabiany is een leuke speler in Fifa ja, maar in het echte voetbal is het niet veel soeps.

Het zijn in ieder geval geen spelers waar Milan het van moet hebben. Zo'n grote club is kwa spelers heel wat gewend en dan stelt dit zwaar teleur.

31 januari 2014 om 10:43

Dat is wel vaker het probleem bij Marokkaanse spelers. De verwachting en potentie is telkens wereldtop.

31 januari 2014 om 11:46

Keisuke Honda is gewoon een heuse topper.

Ok Seedorf hoeveel aanvallende spelers wil je wel hebben. Had je niet beter voor een goede CV kunnen gaan?

Taarabt, Honda, Kaka, El Sharaawy, Robinho, Biabiany, Birsa.... Dat wordt vechten om een plek.

31 januari 2014 om 02:29

robinho en birsa zijn niet goed genoeg voor Milan en El S is meer geblesseerd in de tribune dan op het veld, dan hou je nog maar 3 spelers over voor 3 plekken. Ik zou het een goeie aankoop vinden, met zijn snelheid kan je hele verdediging stukspelen.

31 januari 2014 om 02:32

Ik ben het met je eens dat je de verdediging de eerste prioriteit is, maar als je Biabiany voor een goed prijsje kan oppikken moet je dat altijd doen.
Zeer goede speler die duidelijk toe is aan een stap hoger op.
Op deze manier speelt hij zichzelf ook in de kijker voor het Franse elftal denk ik.

31 januari 2014 om 08:16

Hij is 25. Waarom zou hij nu opeens trager zijn? Hij traint gewoon iedere dag. Misschien wel vaker, lijkt me sterk dat hij dan opeens trager is.

31 januari 2014 om 14:11

Voetbal belast je spieren op een heel andere manier dan een 100 meter lopen. Hij zal waarschijnijk wel wat trager zijn geworden.

31 januari 2014 om 14:17

Op de een of andere manier kan hij ook gewoon sneller zijn geworden. Wellicht traint hij daar wel op? Het maakt allemaal voor mij niet meer uit. Hij komt toch niet naar Milan.

31 januari 2014 om 09:30

10.03?? Dan hoort hij bij de beste 5 sprinters ter wereld!! Kan me niet voorstellen eigenlijk, dan was hij toch allang naar de olympische spelen gegaan?

31 januari 2014 om 10:15

Hij kan als sprinter naar de Spelen. Maar als hij voetballen leuker vind dan 5 x 100 m sprinten bij de Spelen, dan hoeft hij niet perse naar de Spelen!

Zou een centrale verdediger naast rami niet beter zijn?

31 januari 2014 om 07:27

Hele goeie speler.. Maar meneer Seedorf.. Koop toch een CV of een linksback... Het middenveld en de aanval is wel klaar zo... Ik heb liever bijvoorbeeld buttner bij ac..

de aankopen van Milan moeten toch wel ervoor zorgen dat top 3 volgend jaar haalbaar is. vóór de aankopen waren alleen Kaka, Balotelli, de Jong en (veel geblesseerd) El Sharaawy van het niveau dat bij Milan past. Wellicht dat een Montolivo in vorm daar nog bij gerekend kan worden. Honda kan het niveau makkelijk aan. Essien is veel beter als Muntari en Taraabt is multifunctioneel en heeft zijn potentie al laten zien als seedorf hem kan beteugelen laat hij nog veel moois zien. Ik vergeet bijna Rami die de verdediging echt wel een goede impuls geeft. Hopen dat er volgend jaar verdedigend wat bij komt. Wellicht dat Alderweireld open staat voor die stap?

Biabiany en Taarabt zijn geen verdedigers, maar dat wilt niet zeggen dat ze niet nodig waren. Als Robinho gewisseld werd, Kwam Birsa erin. Als Honda gewisseld werd.. kwam Birsa erin. Birsa is best een prima jongen en hij heeft een mooie trap maar hij kan het niveau gewoon niet aan. Dit zijn versterkingen waar je ook echt wat mee kan.

Ik hoop dat we toch echt ook nog een verdediger strikken. We hebben Rami al, maar we moeten nog één centrale verdediger halen. Iemand met zekerheid en waar de keeper op kan vertrouwen.

31 januari 2014 om 10:17

En hoe denken jullie over een nieuwe jonge doelman?

31 januari 2014 om 12:13

We hebben nu Gabriel. Ik verwacht eerlijk gezegd dat hij vandaag nog uitgeleend gaat worden. Volgend jaar gaan we voor Perin. Wij hebben de beste papieren om hem te halen en hij heeft al een keer aangegeven graag naar Milan te willen komen. Abbiati doet het op deze leeftijd meer dan prima. Daarom is ook zijn contract met een jaar verlengt.

Nuttige speler, maar net als vele anderen ben ik het eens dat een LB en CV een wat hoger prioriteit heeft.

Ik hoop dat Seedorf zal slagen!

De transfer is zojuist afgeketst, aldus @milanello op Twitter. Reden is dat Saponara niet naar Parma wilt.

lol, essien is allang over zijn top heen!

Zo heel goed is Taraabt nou ook weer niet, hij gaat vaak voor eigen succes. Milan heeft al genoeg van dat soort spelers, schieten van afstand werkt nu niet. Gaat straks ook niet werken, ze moeten combinerende spelers halen. Misschien dat Taraabt zich nog wel gaat ontwikkelen op dit vlak, ik laat me verassen. Milan heeft altijd mijn sympathie gehad. Wat Biabiany betreft: deed het in het begin van zijn carrière aardig, net als Taraabt, laat ik het er op houden dat ik hoop dat zij allebei goed genoeg voor Milan kunnen worden.

Het lijkt net of Seedorf real life fifa speelt. 2 5star skillers op links (Robinho en Taarabt) 3 goede afstand schutters voor het centrum Honda, kaka en montolivo. 2 ervaren brekers op cdm. Complete spits Balotelli. En dan een vliege vlugge Rm in Biabiany.

Echt waar fifalogic skillers shooters en pacewhores.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren