Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Roda JC zet streep door transfer en meldt zich bij Fulham’

Laatste update:

Tomi Juric speelt binnenkort mogelijk in Nederland. De 24-jarige aanvaller, een Australisch A-international met Kroatische roots, geniet belangstelling van Roda JC Kerkrade. Na zijn vertrek bij Western Sydney Wanderers beschikt de aanvaller over een transfervrije status en heeft hij de mogelijkheid om de komende jaren in Kerkrade aan de slag te gaan.

"Het klopt dat wij in gesprek zijn met Juric", bevestigt RvC-lid Hessel Meijer maandag in gesprek met 1Limburg. "Echter, van een akkoord is nog geen sprake. Dat hij voor ons de eerste keus is in de voorhoede kan ik beamen." Juric moet als niet-EU-speler een salaris van circa vier ton per annum ontvangen. "Dan moet je er als club een project van maken om zijn komst mogelijk te maken. Daar zijn we in geslaagd."

Juric speelde in het begin van zijn loopbaan voor onder meer NK Lokomotiva en NK Inter Zapresic. In februari 2013 verbond de twaalfvoudig international zich aan Western Sydney Wanderers, waar hij het zowel in de A-League als in de Aziatische Champions League goed deed.

In januari bereikte Western Sydney Wanderers een akkoord met Shanghai Shenhua over de aanvaller. Juric had destijds echter al zijn zinnen op een club in Europa gezet en sloeg een driejarig contract ter waarde van 6,6 miljoen euro af, tot ergenis van de Australiërs. In mei gingen beide partijen uit elkaar.

Update 10 augustus 20.05 uur - ‘Roda JC zet streep door transfer en meldt zich bij Fulham’
Tomi Juric gaat niet naar Roda JC Kerkrade. Nadat de vader van de 24-jarige aanvaller met aanvullende eisen kwam, zette de Eredivisionist een streep door de transfer. Voetbal International meldt dat de Limburgers zich nu richten op Adam Taggart van Fulham en volgens L1 is ook de transfervrije Cas Peters in beeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is wel een verschil in salaris. Van 6,6 miljoen in 3 jaar naar 1,2 miljoen. Evengoed veel geld hoor, maar als ik tussen china en roda moet kiezen en dan kijk naar het salaris, zou ik toch echt wel naar china gaan.

ON: denk dat dit wel een goede versterking is voor roda, maar altijd even afwachten wat hij gaat brengen

3 augustus 2015 om 08:09

Het is bij dit soort verhalen altijd maar de vraag wat er precies van waar is. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat iemand 6,6 miljoen laat lopen om bij Roda te kunnen spelen.

Maar goed, ik ken de speler niet, maar zo'n verhaal schept wel verwachtingen. Ben benieuwd of hij de verwachtingen waar kan maken (mocht Roda hem binnen weten te halen).

3 augustus 2015 om 11:31

Dat hij het contract had afgeslagen was 7 maanden geleden. Hij wou graag een tussenstap maken in Europa en misschien was er geen betere club langs gekomen

3 augustus 2015 om 08:40

Hij kiest voor z'n carrière en hoopte op een subtopper uit Europa.

Wellicht is Roda de enige die scherp is nu? Hij gokte en dit is wellicht nu voor hem z'n enige optie.

Van der Heijden speelde het ook zo door z'n contract bij Vitesse niet te verlengen.

Hij hoopte ook op een lucratief contract ergens in Europa. Nu is hij volgens mij maar wat blij dat Feyenoord nog langs kwam.

Eieren voor je geld kiezen noemen ze dat.

Desalniettemin zou dit voor Roda een toptransfer zijn als het zou lukken

Voor een club die in financieel zwaar weer zit, cat. 1, de huur al jaren niet kan betalen (50.000 p/m) vind ik dit een zeer onverstandige zet. Er zijn goedkopere oplossingen, spelers huren of goedkopere spitsen. Kijk eens bij PSV of je Locadia kunt overnemen bijvoorbeeld. Het huidige bestuur gaat gewoon verder op de oude voet wetende dat de gemeente er toch de stekker niet uittrekt, alles om maar kunstmatig op een hoger niveau te spelen dan dat de werkelijk afzet is (gebied, supporters etc.) natuurlijk zegt een grijze muis dit weer, maar er moet eens gekeken worden op de lange termijn. En dan bedoel ik niet over 1/2 jaar, maar waar gaat Roda heen achter 5/10 jaar. Kom met een plan van aanpak, probeer op andere manieren extra geld te creëren. Ik vind dit weer een financieel onverantwoorde zet en hoop dat ze toch nog een goedkopere oplossing vinden.

3 augustus 2015 om 08:43

Ik ga hier niet uitgebreid op reageren, roda heeft ook investeerders

3 augustus 2015 om 09:49

Kan wel zo zijn, maar dat verandert niets aan de situatie. Die investeerders kunnen beter investeren in de gezondheid van de club, in plaats van dit soort prestigeprojecten die uiteindelijk de problemen alleen maar groter zullen maken.

Zeer onverstandig beleid bij Roda, al jaren.

3 augustus 2015 om 09:58

Uhh, en als Roda straks degradeert door een te slecht team dan zijn we ook weer terug bij af. Roda gaat hier echt niets doen wat de club niet kan en goed meedraaien in de Eredivisie zorgt ervoor dat de financiële situatie ook verbetert.

3 augustus 2015 om 10:02

Koempels denk jij dat die jongen voor 2 ton komt voetballen?

3 augustus 2015 om 10:08

Nee, dat denk ik niet. Roda zal wel iets daarop verzinnen.

3 augustus 2015 om 10:11

Roda moet zijn salaris betalen hoor. Een club is dat verplicht, een club die dat niet doet wordt de proflicentie ingetrokken. Heb ergens onder deze reactie iets uitgebreider uitgelegd.

3 augustus 2015 om 10:39

@nec zit niet zo te trollen jongen. NEC heeft tot dusver alleen maar spelers gehaald die normaal gesproken niet betaalbaar waren. Allemaal te danken aan de 'investeerder' bij jullie.

3 augustus 2015 om 11:20

@xamsix, Wat zit je nou voor onzin te verkondigen? Voor welke spelers hebben Boekhoorn en co dan betaald? Inderdaad, helemaal niemand.

3 augustus 2015 om 14:03

Xamsix ga lekker de reglementen lezen van de KNVB in plaats van te zeggen dat ik troll. Je mag als investeerder alleen de transfersom betalen.

3 augustus 2015 om 09:00

Haha, daar is de eerste reactie weer van het fortunafront. Gewoon copypast verhaal over Roda. Zoals koempels zegt, ook wij hebben investeerders! Daarbij moeten we alle uitgaven aan de Knvb ter goedkeuring aanbieden. Zal dus wel goed zitten...

3 augustus 2015 om 09:06

Ok, dan zullen hier investeerders bij betrokken zijn, maar persoonlijk zou ik toch kijken voor een goedkopere oplossing, volgens mij heeft Roda 2 spitsen nodig en ik zou het budget wat beschikbaar is gebruiken om er 2 te halen. Daarbij als ik Roda was zou ik sowieso proberen Locadia bij PSV te huren, die jongen kennen we allemaal en je weet dat hij garant staat voor doelpunten, met Locadia zie ik Roda wel netjes rond plek 9-12 eindigen. Maar ja, ik ken de jongen niet waarmee ze bezig zijn, wie weet is hij beter dan Locadia. Hoop in ieder geval dat jullie toch nog 2 spitsen kunnen aantrekken voor de start van het seizoen.

3 augustus 2015 om 09:49

Het wordt inderdaad geregeld door investeerders wat ik meegekregen heb. Knvb vindt het blijkbaar prima. Ik snap als Roda-man wel waar jij op doelt qua financien.

Locadia wil zelf weg maar mag niet van PSV (cocu). Dat wordt op dit moment dus wat lastig. Wie weet wordt daar nog wat aan veranderd deze maand aan de zijde van Psv.

3 augustus 2015 om 09:50

Roda heeft juist door het vertrek van een aantal spelers een ruimer budget gekregen en deze man zal gehaald worden via een of andere constructie. Word je niet moe van jezelf door bij elk topic van Roda met hetzelfde verhaaltje te kopen? Lijkt net alsof je het opgeslagen hebt in een word-documentje.

3 augustus 2015 om 10:04

Waarom haal je investeerders erbij? Die mogen helemaal geen salarissen betalen, een club is dat verplicht zelf te doen.

3 augustus 2015 om 10:10

Denk dat er genoeg manieren zijn om die regel te omzeilen. Dat doen zo ontzettend veel clubs. Laten we 't eerst nog maar afwachten. Roda zal echt niet iets heel doms gaan doen. Ze letten juist ontzettend hard op de centen.

3 augustus 2015 om 10:11

in cat 1 zitten en een niet eu speler halen lijkt mij niet zo slim en dan kan hij wel betaald worden door investeerders maar die maken niet zijn buiten eu salaris over dat moet toch echt roda zelf doen en dat zal toch snel op 4,5 ton liggen.

3 augustus 2015 om 10:26

@-NEC-

Want jij denkt zeker dat NEC de salarissen van Jahanbacksch en Limbombe zelf betaalt?

3 augustus 2015 om 10:26

locadia die wil Heerenveen zelfs graag huren

3 augustus 2015 om 10:46

' Want jij denkt zeker dat NEC de salarissen van Jahanbacksch en Limbombe zelf betaalt? '

Uhh NEC moet die salarissen gewoon zelf betalen. Toegegeven, ik heb persoonlijk ook altijd gedacht dat NEC het salaris van Alireza niet helemaal zelf betaalde maar dit is dus niet zo, al is het maar omdat het moet. Schijnt in de reglementen van de Knvb te zijn opgenomen. Was ik me persoonlijk tot een tijdje geleden ook niet van bewust. Weet niet of dit reglement een relatief nieuw reglement is of niet.

Er zijn misschien wel omwegen te vinden maar dan heb je het over indirecte manieren om als investeerder een salaris te betalen. Ik noem ff iets heel simpels, bijvoorbeeld een investeerder die voor een bepaald bedrag 'rugsponsor' wordt of zoiets voor een behoorlijk bedrag, hetgeen de extra uitgaven aan salaris door de club zelf weer deels vergoedt. Maar zelfs hier zullen haken en ogen aanzitten.

Edit: Heb het even opgezocht. Knvb zelf heeft dit erover te melden:

' TPO komt voor in meerdere varianten. In Nederland is geen sprake van TPO zoals die bijvoorbeeld voorkomt in Zuid-Amerika. Hier kennen we vooral financieringsconstructies: Investeerders kopen als het ware een aandeel van de toekomstige transfervergoeding van een speler. Dat is wezenlijk anders dan dat een investeringsmaatschappij. Eén van de strikte voorwaarden waaraan een financieringsconstructie moet voldoen, is dat de arbeidsovereenkomst alléén tussen de club en speler wordt aangegaan. Hierbij mag de speler het loon ook alleen van de club ontvangen. Het is evenmin toegestaan dat derden invloed hebben op het tijdstip waarop het contract van een speler wordt afgekocht en de voorwaarden waaronder dit gebeurt. De Knvb toetst op al deze voorwaarden. '

3 augustus 2015 om 11:19

Je geeft zelf dus eigenlijk aan dat het prima mogelijk is. Investeerders bij NEC of Roda kopen dus gewoon een percentage van de transfervergoeding. Bijvoorbeeld ter waarde van de helft van het salaris, daarvoor krijgen ze 50% van de transferrechten. Dat geld wordt dan gebruikt voor het betalen van het salaris van de speler. Het komt dan direct van de club, maar indirect van de investeerders.

Allemaal prima mogelijk dus.

3 augustus 2015 om 12:11

@miln,

Vorig seizoen zou Roda ook een ruimer budget gekregen hebben door het vertrek van enkele dure spelers. En nog is er flink verlies gemaakt en wederom kon de huur niet betaald worden. Het antwoord van jou staat ook steeds klaar in een word document. En volgend seizoen is weer exact hetzelfde verhaal, Roda zal komend seizoen wederom de huur niet kunnen betalen. Daarbij moet vanaf dit seizoen de rente over de lening die de gemeente heeft afgesloten voor Roda betaald worden, ik verwacht ook dat dit niet betaald kan worden.

Ik mis gewoon de creativiteit bij Roda, waar is het Roda dat jonge onbekende talenten aantrok die ze erna voor veel winst verkochten? Natuurlijk was Nol hier veel bij betrokken, maar Roda moet terug proberen te gaan naar die situatie, zorgen voor jonge talenten, en die met flinke winst verkopen alleen zo kan Roda op het hoogte niveau blijven acteren.

3 augustus 2015 om 12:18

Zoals je inderdaad al aangeeft. Nol was de reden hiervan.

3 augustus 2015 om 13:07

het is een eu-speler. In de tekst staat notabene dat hij kroatische roots heeft, op internet kun je opzoeken of hij ook de kroatische nationaliteit heeft(en dat heeft hij) Kroatie is een eu-land. Het is allemaal niet zo moeilijk jongens

3 augustus 2015 om 13:27

Locadia mocht niet weg

3 augustus 2015 om 14:06

Xamsix kom niet praten als je er niks van weet. Een transfersom mag betaald worden door een investeerder, salaris niet. Lees even de reglementen van de KNVB daar word je wijzer van.

3 augustus 2015 om 15:32

Wij wachten nog op onze fitland om van de huur af te komen

3 augustus 2015 om 09:04

Wordt mogelijk gemaakt door investeerders. Die betalen t salaris en krijgen bij verkoop een deel van de transfersom.

Speler lijkt haast te mooi waar te zijn! Gaat om contract van vier jaar. Roda is ook nog in gesprek met te Vrede

3 augustus 2015 om 09:50

Te Vrede heeft nog contract geloof ik. Dat wordt betalen als Roda hem wil hebben. Ben benieuwd of dat erin zit.

3 augustus 2015 om 09:52

Te Vrede is te duur voor Roda. Feyenoord wil hem verkopen als ik me niet vergis en Roda kan geen transfersommen betalen.

3 augustus 2015 om 10:04

Waarom haal je investeerders erbij? Die mogen helemaal geen salarissen betalen, een club is dat verplicht zelf te doen.

3 augustus 2015 om 10:27

Jullie hebben anders ook een lieve suikeroom. Zonder hem was er ook niet veel van jullie meer over.

3 augustus 2015 om 14:07

Hoe weet jij dat nou weer. Alleen de transfersom van Alireza is betaald in de huidige selectie. NEC is op eigen kracht teruggekomen.

3 augustus 2015 om 16:39

Je ziet alles door je groengrijze bril... Alweer dezelfde reactie van je... Jammer.
Je bent lang niet genoeg geinformeerd om hier goed over mee te praten, en ook is alles sterk Shittard-getint. Nou mag dit natuurlijk gewoon, jouw mening vertellen, maar dit verkondigen als feiten is wel kwalijk. Roda heeft een goede sponsor binnen gehaald, en ook zijn er investeerders rond de club. Lees je de volgende keer even goed in wil je!

Is het toegestaan dat een externe financierder de salarissen van een speler betaald? Meen laats iets gelezen te hebben dat die externe bedrijven (Doyen bijv) niet meer mochten o.i.d.?

3 augustus 2015 om 10:09

Nee is niet toegestaan. Clubs moeten het volledig zelf betalen en anders wordt de proflicentie ingetrokken. Je mag wel de speler aannemen als tuinman bijvoorbeeld maar dan moet je ook een marktconform salaris betalen en een tuinman kost natuurlijk nooit een paar ton salaris, laat staan 40.000. Investeerders mogen alleen een transfersom betalen.

3 augustus 2015 om 10:22

Denk je bijvoorbeeld dat NEC Alireza ook helemaal zelf betaald? Die moet ook een niet EU-salaris verdienen en het lijkt me sterk dat NEC dit ook zelf kan betalen ( correct me if I'm wrong, ook niet slecht bedoeld trouwens. Slechts ter illustratie ). Er zijn veel manieren om dit alsnog te doen! Denk dat Roda alles goed zal overwegen wat betreft de financiën.

3 augustus 2015 om 10:30

Je bedoelt net zo goed overwogen als ze de laatste jaren al hun financiële besluiten hebben genomen?

Nee, ja, dan komt het zeker allemaal goed!

3 augustus 2015 om 10:33

Gast, ik ga niet ontkennen dat Roda een paar jaar geleden bijna naar de klote was, maar sindsdien wordt er wel veel beter gekeken naar de financiële situatie. Je kunt nu wel populistisch gaan doen door Roda hier af te kraken, maar denk je nu werkelijk dat Roda een investering gaat doen als ze daadwerkelijk 4 ton aan salaris kwijt zijn per jaar? Dat is niet realistisch en dat heeft Roda nooit gedaan.

3 augustus 2015 om 10:53

NEC hoeft Alireza geen volledig non-EU salaris te betalen maar 'slechts' een half non-EU salaris te betalen. Komt omdat Alireza hier net voor z'n 20e naartoe is gekomen, en dan hoef je als non-EU speler geen volledig maar een half non-EU salaris te verdienen, wat neerkomt op pak m beet 2 ton(kan iets meer zijn, 220.000 euro of zoiets). Is nog steeds veel geld en hij zal dan ook hoogstwaarschijnlijk de bestbetaalde speler in de selectie zijn, maar geheel onoverkomelijk is het niet, zeker als je naar de kwaliteiten van de speler kijkt en de mogelijkheden tot doorverkoop, want linksom of rechtsom zal NEC een goed bedrag aan Alireza overhouden.

3 augustus 2015 om 11:35

Ik kan me uit verschillende berichtgevingen herinneren dat het aanblijven van Alizera alleen mogelijk gemaakt is geworden door externe financiers. Er is altijd wel een omweg, of denk je dat bij NEC alles rooskleurig is. Bij NEC is het hosanna na het kampioenschap, maar ook bij jullie rommelt het van alle kanten. Wij als supporters kunnen er niks aan doen.

Ik hoop persoonlijk dat het snel rond komt, want het lijkt mij een groot talent!

3 augustus 2015 om 12:13

@miln,

De financiele situatie van Roda word met het jaar slechter, de schulden stapelen zich steeds meer op en de huurachterstand word ook elke maand hoger. Daarbij moeten vanaf dit seizoen leningen (rente) worden afgelost en vanaf 2017 moeten de leningen zelf worden afgelost.

3 augustus 2015 om 12:29

' Ik kan me uit verschillende berichtgevingen herinneren dat het aanblijven van Alizera alleen mogelijk gemaakt is geworden door externe financiers. '

Klopt, maar ik had het in eerste instantie over het aantrekken(!) van Alireza in 2013, en niet over het aanblijven(!) in 2014. Voor een vertrek van Alireza is Boekhoorn naar verluidt idd voor gaan liggen. Hoe dat exact in z'n werk ging weet ik niet, zal ook wel weer iets op bedacht zijn. Want voor Jupiler League-begrippen is een salaris van (dik) 2 ton inderdaad heel erg veel, zoniet teveel. Dat is dit jaar weer iets minder, salaris van Alireza zal ongeveer 10 procent van het gehele spelersbudget(2,5 miljoen) zijn. Dat valt al wat beter te overzien, want het blijft natuurlijk wel een topper voor een club als Nec.

' Bij NEC is het hosanna na het kampioenschap, maar ook bij jullie rommelt het van alle kanten.'

Onzin dat het rommelt bij Nec, het is juist vrij rustig. Financieel moeten er natuurlijk stappen gemaakt worden maar als het goed is gaat NEC werken met en constructieve, realistische begroting of zoiets. En NEC is i.i.g. niet te lang in de positiviteit blijven hangen maar heeft qua selectie meteen doorgeselecteerd. Dat er wat euforie is na een seizoen waarin zo'n beetje alle records in de Juup gebroken zijn is niet vreemd, maar de doelstelling handhaving zegt wel voldoende over de realiteitszin.

3 augustus 2015 om 15:37

Is ook niks mis mee om blij te zijn hoor. Dat zijn we in Kerkrade ook nog steeds. En ik hoop dat ook NEC de goede weg ingeslagen is. Wat ik wil zeggen, wij supporters weten de helft niet wat er in een club gebeurd. We zullen aan het eind van het seizoen zien hoe het loopt. Uit ervaring zorgen goede prestaties ervoor dat wanbeleid gecamoufleerd wordt. Maar uiteindelijk komt het toch wel weer uit. Dat is bij Roda en NEC gebeurd en dat is nu gaande bij FC Twente. Ik zie bij Zwolle en Heracles ook nog wat donkere wolkjes aankomen. Het is jammer, want het is uiteindelijk slecht voor onze Nederlandse competitie.

Denk wel dat Roda en NEC zich handhaven dit seizoen. Ik denk nou toch dat de noodklok gaat luiden voor Cambuur, Excelsior, Heracles en de Graafschap. Sorry, maar ik denk dat zij onderling gaan uitvechten wie er uiteindelijk gaan degraderen.

1. Ajax/Feyenoord/PSV
2. Ajax/Feyenoord/PSV
3. Ajax/Feyenoord/PSV
4. AZ
5. Vitesse
6. Groningen
7. Heerenveen
8. Twente
9. Utrecht
10. Willem II
11. ADO
12. PEC
13. NEC
14. Roda JC
15. Heracles
16. Excelsior
17. Cambuur
18. Graafschap

Vind wel dat Roda wat snel van de toren blaast. Torghelle zou ooit ook binnen zijn, maar die kwam op Schiphol iemand van Crystal Palace tegen en nam t volgende vliegtuig naar Londen...

Roda is echt super dom als t zo'n speler gaat binnen halen! Zoveel salaris uitgeven is niet des Roda. En al helemaal niet in deze tijd. Doen ze dit wel dan wordt de kans op instorten alleen maar groter

3 augustus 2015 om 13:00

Daar is echt wel over nagedacht, Roda zal heus niet haar bestaan als profclub op het spel zetten om in ruil daarvoor één speler te halen.

3 augustus 2015 om 13:09

Ga er maar van uit dat Roda een goed plan heeft opgesteld om deze speler zonder grote financiële risico's binnen te kunnen halen. Als het lukt, zijn ze de komende jaren voorzien van een goede spits die doorverkocht kan worden.

Als Roda aan de andere kant geen goede spits haalt en het degradeert weer, dan zullen de gevolgen niet te overzien zijn vrees ik.

3 augustus 2015 om 13:14

Er is een constructie. Roda gaat echt niet 4 ton aan eigen geld uitgeven aan een speler. Als ik het goed begrijp gaat deze speler Roda niets kosten en ook niets opleveren.

Nac zit volgens mij ook in cat 1 en die hebben bijna een heel elftal aangetrokken

Als de naam van een speler al uit komt voordat er is getekend gaat de deal heel vaak niet door. Voor investeerders is dit n interessante speler...

Ik weet het niet zeker, maar volgens mij gaat VZ hier de mist in.. Iedereen heeft het over een buiten-EU salaris, maar Juric heeft ook een kroatisch paspoort en hoeft dus helemaal geen buiten-EU salaris..

3 augustus 2015 om 14:20

Dat klopt. 4ton is gewoon wat hij zelf vraagt. Gelukkig zien de vrienden van roda ook de noodzaak van n goede spits in.

3 augustus 2015 om 14:33

Het is maar de vraag in hoeverre Juric een goede spits is.

3 augustus 2015 om 14:45

4 ton is nog vrij fors hoor. verder moet Roda dat volledig zelf betalen. dat gaat ook best, een uitzondering moet kunnen voor een goede speler.

Voor een goed geinformeerd persoon is dit allemaal heel logisch en duidelijk, voor jammergenoeg velen is het een stuk lastiger.
Roda heeft met een sponsor die in het bezit is van miljardairs en investeerders zijn aanwezig rond de club; mensen zoals Nol Hendriks, ja, opnieuw hem.
Hij heeft in het verleden al de slimme koopjed weten te maken, en is daar alleen maar rijker van geworden (kan hij het zo goed dan? Ja dat kan hij!). Met de ambitieuze Juric haal je een speler die relatief jong is en talent heeft. Ook heeft hij de wilskracht om zich hogerop

3 augustus 2015 om 16:44

Te werken*. Goede zet van Roda, deze kerel gaat komen: watch it!

10 augustus 2015 om 22:21

het is niet meer alleen hendriks die wil investeren , er blijkt nog een groep te zijn van mensen die behoorlijk wat te makken hebben . ze gaan nu op zoek naar een nieuw project , dit was niet eenmalig .

Zou het zo kunnen zijn dat diverse inversteerders de overige kosten dekken van de club, zodat Roda meer budget heeft om het salaris van spelers te betalen?

volgens mij is iedere profclub creatief met dit soort zaken.

En Roda heeft volgens mij ook een nieuwe shirtsponsor gepresenteerd. Dit zal toch ook wat opleveren.

Nou, wat jammer zeg. Zou me niets verbazen als die gozer alsnog komt. Deze soap gaat nu al dagen door. Dan tekent hij, dan weer niet. Ik wacht 't rustig af. Zou Taggart en Peeters ook geen verkeerde opties vinden, misschien nog wel beter. Komt wel goed met onze club.

10 augustus 2015 om 21:46

Juric loopt nog niet eens 1 op 2 in Australië, een competitie dat veel minder voorstelt dan onze eredivisie. Niveau ligt daar heel laag. Peters is denk ik te duur aangezien die (geen idee waarom) echt veel vraagt en daarnaast wil hij graag naar het buitenland. Taggart kan een goede zijn.

10 augustus 2015 om 21:48

Ben het wel met je eens, als we een van de drie spitsen krijgen ben ik al zeer tevreden. Ik zou het niet erg vinden als Peters en Taggart allebei komen, ik heb namelijk wel een zwak voor die Australiërs! Die Griffiths ziet uit als een jaren 70 p*rno ster trouwens!

10 augustus 2015 om 22:01

Haha, mooie opmerking over Rostyn. Wordt echt de nieuwe cultheld van Kerkrade denk ik

10 augustus 2015 om 23:17

Ik hoop het! Zie je het al voor je; Griffiths naast Rutjes op het middenveld!

Jammer, maar was te verwachten . Het duurde allemaal te lang. Ik ben benieuwd of de andere opties iets worden.

Taggart heeft betere statistieken dan deze Juric. Aussies hebben over het algemeen wel een goede mentaliteit en Griffiths is in de eerste wedstrijd goed bevallen. Bij Fulham zijn er al tig aanvallers. Peeters zou ik ook een aanwinst vinden, weet alleen niet of hij dan basisspeler wordt.

nieuw hoofdstuk : juric zou in het vliegtuig zijn gestapt naar Kerkrade . maar 1 van de !!! 8 !!! zaakwaarnemers zou gezegd hebben dat het niet doorging en de andere 7 wel .

10 augustus 2015 om 23:44

Hierop gaan nog wel wat hoofdstukken volgen ben ik bang...

11 augustus 2015 om 00:13

Wordt wel een soap zo zeg. We wachten maar af.

11 augustus 2015 om 07:56

Met 8 zaakwaarnemers zou ik ook niet meer weten wat ik moet doen. Normaal heb je er slechts eentje. Laten we maar afwachten wat eruit komt.

Denk dat papa (golddigger) er een slaatje uit wilde slaan en dat die jongen hier gewoon graag wilt voetballen.

Pffdeze soap is nog lang niet ten einde hoop dat het vandaag afgerond word goed of slecht dan is onze eigen gtst ook voorbij

11 augustus 2015 om 11:18

psv is al 3 weken bezig met een transfer , ac milan bijna een maand , dus echt raar is het eigenlijk niet . zou een mooie voorhoede zijn , juric met taggart .

Opzichte niet erg dat ze zolang bezig zijn
Maar wel zo snel naabuiten gekomen

Het is een grot Soap geworden waar de kijker van gtst jaloers op zou zijn en de maker het zou kopen.

Lees het prikbord van 2 weken terug op de fansite en je wordt gek

Zelfs mijn vrouw van voetbal houd leest mee

Opzichte niet erg dat ze zolang bezig zijn
Maar wel zo snel naabuiten gekomen

Het is een grot Soap geworden waar de kijker van gtst jaloers op zou zijn en de maker het zou kopen.

Lees het prikbord van 2 weken terug op de fansite en je wordt gek

Zelfs mijn vrouw dieniet van voetbal houd leest mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren