Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ribéry direct weer bij wedstrijdselectie, Robben ontbreekt

Laatste update:

Douglas Costa speelt de sterren van de hemel bij Bayern München en voor Franck Ribéry zal het nog een flink karwei worden om zijn plek in de basis terug te krijgen. De Fransman is in ieder geval weer bijna inzetbaar: hij mikt op het laatste competitieduel voor de winterstop, op 12 december. “Waarom niet?”, vraagt de 32-jarige vleugelspeler zich af.

/

“Het gaat goed, ik herstel goed. Ik ben sinds twee weken weer actief op het veld. Ik kan alles doen met de bal, ik kan sprinten. Het is fantastisch, ik voel me zeer goed”, zegt de man die op 11 maart voor het laatst een wedstrijd speelde tegen TZ.

Het heeft langer dan verwacht geduurd, zo geeft Ribéry te kennen. “Het is altijd lastig. De blessure was apart. Je denkt veel na, je bent treurig, het is lastig. Je moet je kin omhoog houden en Bayern München heeft mij altijd gesteund”, klinkt het.

Update 2 december 13.28 uur - Ribéry na bijna negen maanden terug bij groepstraining Bayern
Franck Ribéry heeft weer eens meegedaan aan de groepstraining bij Bayern München, zo meldt de Duitse kampioen via de officiële kanalen. De Fransman stond liefst 264 dagen buitenspel, maar kon woensdag weer met zijn ploeggenoten trainen. "Dit is een superdag voor mij, ik ben zeer emotioneel", zei Ribéry. "Het was zo'n zware blessure, een lastige situatie voor mij. Nu ben ik terug bij de groep en dat geeft een zeer goed gevoel."

Update 4 december 17.36 uur - Ribéry direct weer bij wedstrijdselectie, Robben ontbreekt
Franck Ribéry sloot woensdag aan bij de groepstraining van Bayern München en is direct bij de wedstrijdselectie gehaald voor de uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Josep Guardiola kan de teruggekeerde Fransman goed gebruiken, want Arjen Robben (kuit) en Douglas Costa (spierproblemen) zijn vanwege blessures niet van de partij. Ribéry kwam op 11 maart voor het laatst in actie, bijna negen maanden geleden dus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd wie er plaats moet maken voor Ribery? Tot voor dit seizoen had ik nog nooit van Costa gehoord maar wat een speler is dat.. die gaat er niet uit lijkt me.

26 november 2015 om 11:53

In de opstelling waarmee Bayern aantrad tegen Olympiacos, zou hij Kingsley Coman kunnen vervangen. Denk dat het gewoon een roulatiesysteem gaat worden met Ribery en Coman. Costa is een basisspeler, net als Müller en Robben. Natuurlijk blijft niet iedereen fit dit seizoen, dus als Ribery dat wel blijft moet hij wel zijn minuten kunnen maken.

Lekker naar een andere nog 2 jaar spelen en je acties kunnen maken die costa ga je het niet van winnen wat een speler is dat

26 november 2015 om 10:43

Andere club bedoel ik

Grappig om te zien, dat de spelers als Robben, Ribery en Ronaldo al de 30 zijn gepasseerd maar toch nog zo snel zijn. Meestal verliest een buiten speler namelijk na zijn 30e zijn snelheid wel een beetje

26 november 2015 om 11:47

Ik denk dat het huidige niveau van de medische staf ook gewoon meegroeit met het voetbal. De afgelopen jaren wordt er zoveel geld in het voetbal gestopt en zie je dat een Messi en Aguero zelfs nog relatief veel winst konden behalen door simpelweg hun voeding aan te passen (hun eigen woorden!). Aan de andere kant denk ik dat er ook steeds meer gevraagd wordt, dus kun je niet verwachten dat iedereen straks tot hun 45e doorspeelt (plus de mentale moeheid). Ik denk alleen wel dat spelers hun hogere niveau langer vast kunnen houden.

Costa speelt hij toch nooit eruit

Robben zal door zijn blessuregevoeligheid en leeftihd verkocht gaan worden. Costa en Griezmann moeten de nieuwe flankspelers worden met als backup Ribery en Coman.

26 november 2015 om 17:03

Nou, dat zie ik nog niet zo snel gebeuren hoor. Ribery moet zich meer bewijzen dan Robben op dit moment. Bovendien is de noodzaak om Robben en Ribery te verkopen toch ontzettend laag? Zij kunnen beide (al is het natuurlijk afwachten hoe Ribery terugkomt van zijn blessure) nog sowieso 1 vol seizoen op topniveau knallen. Als Bayern zijnde ga je natuurlijk nu niet Robben en Ribery verkopen waardoor je met hetzelfde probleem komt als vorig jaar: blessures waardoor je geen vleugelspelers meer hebt en je met de opstelling moet gaan klooien. Nu heb je met Robben, Costa, Ribery, Coman en ook Muller de flanken mooi dubbel bezet, dat ga je dan toch niet verpesten door Robben en Ribery te verkopen terwijl zij nog van grote waarde zijn?

2 december 2015 om 15:33

Inderdaad zonder Robben en Ribéry is Bayern gewoon een stuk zwakker. Douglas Costa is dan wel eens waar een revelatie, maar je hebt gewoon 2 goede buitenspelers nodig aan allebei de kanten om je te kunnen meten met Barcelona in de cl. Vorig jaar waren ze doordat robbery ontbrak kansloos , maar dit jaar zal het met die dubbele bezetting weer een gelijke strijd worden mits blessures uitblijven.

Ik denk dat hij het kan vergeten, tenzij Arjen weer gaat sukkelen met blessures. Douglas Costa is na Neymar denk ik de beste winger ter wereld at the moment. Die man speelt met zoveel samba en vertrouwen. Ribery zal nog wel even nodig hebben om weer aanspraak te maken op een belangrijke rol binnen het Bayern van Pep.

5 december 2015 om 10:18

Hahaha... Meer heb ik niet te zeggen. Alhoewel de beste winger speelt bij Madrid..

5 december 2015 om 15:31

? Argumenten zijn dus ook teveel gevraagd. Momenteel kunnen Neymar en Douglas Costa de beste statistieken afleggen als wingers. En als we naar meer kijken dan slechts statistieken is er al helemaal geen discussie. Wekelijks dribbelen beide spelers verdedigingen dol en worden ze gezien als de beste van hun competitie momenteel (neymar weliswaar in afwezigheid van Messi). Daarnaast heeft Neymar bijvoorbeeld de meeste goals dus, assists, dribbles en key-passes in La Liga. Hoe bedoel je de beste winger speelt bij Madrid?

Douglas Costa speelt de sterren van de hemel bij Bayern München en voor Franck,
Ribéry, zal het nog een flink karwei worden om zijn plek in de basis terug te krijgen.
Graag te horen dat Ribéry op de weg terug is en dat hij misschien zijn niveau kan halen.
Zal een heel karwei worden om Costa uit de basis te houden, maar Ribéry zal wel,
een reserve rol krijgen lijk me logisch om daar mee te leven.

Denk alleen dat het lastig word voor hem om zijn oude positie weer te veroveren. Costa is erg goed bezig.

2 december 2015 om 13:58

Ik denk het ook. Maar Ribery in topvorm vind ik beter dan Costa. Is ook omdat Ribery altijd een plekje heeft voor mij. Maar met Ribery en Costa op de flanken gaan Muller en Lewandowski vlammen, dan met een Robben en Costa.

2 december 2015 om 17:56

Ja dat denk ik ook. Robben is erg goed. Maar te egoïstisch. En coman, op welke positie speelt die meestal ?

2 december 2015 om 18:12

Beide maar heeft, ik heb het niet echt bijgehouden maar heeft vaker op links gestaan denk ik. Maar de wedstrijden die hij speelde ging hij vaak van links naar rechts of andersom

2 december 2015 om 18:48

Ben in ieder geval blij voor hem dat hij een mooie club heeft. Paste totaal niet bij Juve zijn speelstijl, maar wel bij Bayern.

Het is en blijft Ribéry. We hebben Costa nog niet tegen over barca of Bayern zien spelen dus de conclusies dat hij direct een van de beste wingers is is een beetje overdreven. Spelers als Robben en Ribéry vind je ook niet snel meer

Franck Ribéry heeft weer eens meegedaan aan de groepstraining bij Bayern München.
Het herstel vordert gestaag hopen dat hij weer gouw bij de selectie zit.
Denk dat als hij terug keer nog lang zal duren voor dat hij zijn niveau weer heb.
Want hij is al geblesseerd liefst 264 dagen buitenspel lang hoor.ik wens Ribéry ,
veel succes toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren