Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV verhuurt De Wijs: ‘Excelsior is een ideale tussenstap voor mij’

Laatste update:

Mitchell van der Gaag rekent op de komst van Jordy de Wijs. De verdediger van PSV lijkt op huurbasis over te komen, al wilde Phillip Cocu daar woensdag nog geen uitsluitsel over geven. Cocu houdt een slag om de arm vanwege een mogelijk vertrek van Simon Poulsen, maar afgaande op de woorden van Van der Gaag is een akkoord over De Wijs een kwestie van tijd.

/

De 22-jarige linkspoot maakt een goede indruk in de Jupiler League en lijkt rijp voor de Eredivisie. Van der Gaag vermoedt dat PSV bewust geen haast maakt. Zaterdag hervatten de Eindhovenaren de competitie in eigen huis tegen Excelsior. Volgens Van der Gaag probeert PSV het akkoord over die wedstrijd heen te tillen.

"We spelen in de eerste wedstrijd natuurlijk tegen PSV dus dat zal er ook wel mee te maken hebben", stelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Ze zullen vast niet wakker liggen van Excelsior, maar het speelt altijd wel mee. Je moet er een beetje doorheen prikken. Maandag wordt hij waarschijnlijk gepresenteerd."

Update zondag 15 januari 11.38 uur – PSV verhuurt De Wijs: 'Excelsior is een ideale tussenstap voor mij'
Jordy de Wijs maakt het seizoen op huurbasis af bij Excelsior. De 22-jarige verdediger hoefde onder trainer Phillip Cocu niet te rekenen op een basisplaats en kan bij de Kralingers ervaring opdoen op het hoogste niveau. "Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière”, zegt hij op de clubsite van Excelsior. “Ik merkte dat het in de Jupiler League steeds beter en makkelijker ging. De stap om basisspeler te worden bij PSV is groot en daarom is Excelsior denk ik een ideale tussenstap voor mij. Ik verwacht dat ik door deze stap als speler en persoon verder kan groeien.”

Is Excelsior de ideale club voor Jordy de Wijs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch gewoon een Nederlander? Ben benieuwd of hij indruk kan maken bij Excelsior.

Excelsior is een mooie ploeg voor deze jongen. Hij moet minuten gaan maken. Ik denk dat hij over 1,5 à 2 seizoenen wel klaar is voor de basis bij Psv, hij heeft alle kernkwaliteiten die een moderne centrale verdediger hoort te bezitten.

11 januari 2017 om 17:56

Hij is al 22, het werd eens tijd.

Een mega talent is het niet want ondanks drama vorm Willems en Poulsen blessures nog niet veel gespeeld.. en ja brenet is er ook nog maar is meer rb

11 januari 2017 om 18:33

De Wijs is een centrale verdediger, heeft alleen uit armoede op de backs bij PSV daar wel eens gespeeld.

11 januari 2017 om 18:51

Ik heb niet gezegd dat het een megatalent is. En hij hoort inderdaad gewoon centraal achterin.

Klink ergens logisch.. Zou toch wat zijn als hij binnen een aantal dagen PSV van de 3 punten af zou houden! hehe.

Kijk uit naar zijn komst bij Exelsior. Goals maken is goed gelukt in de 1e seizoenshelft, maar we krijgen er teveel tegen.

Als Excel er een aantal minder tegen krijgt met de komst van Hahn en de Wijs, kunnen ze strijden voor plek 11-12.

Slim zet van Psv, ondanks dat het een centrale verdediger is hij wel een vrijetrappen specialist hij zou maar ala Kees Luijck de gelijkmaker binnen schieten in de slotminuten.

11 januari 2017 om 18:34

Of de eventuele nieuwe tactiek (433, 442?) en speelwijzen doorspelen

wat een ongelofelijke trieste handelswijze van Psv. De transfer zo lang mogelijk rekken met allerlei redenen. Om vervolgens direct na de onderlinge wedstrijd de transfer af te ronden

15 januari 2017 om 11:54

De transfer is gerekt met de reden dat Excelsior tegen PSV speelde, dat was PSV duidelijk, dat was De Wijs duidelijk, en dat was Excelsior duidelijk. Dit is gewoon een rationele keuze van Psv. Waarom zou je je tegenstander versterken als je ook nog 3 dagen kan wachten. Je zou maar zo'n Vertonghen situatie krijgen, waardoor Ajax destijds de titel misliep. Dan baal je. De Knvb maakt dit mogelijk door te spelen tijdens transferperiodes. Nooit voorstander van geweest.

15 januari 2017 om 12:12

Ja want de Wijs had wel het verschil gemaakt gisteren...... Man, hij komt niet eens in het plaatje voor.
Goede stap voor hem. Uiteindelijk wordt het een speler voor Heerenveen, AZ etc.

15 januari 2017 om 12:18

Dat is dus mijn hele punt. Het is geen messi die naar een directe concurrent overstapt. Had die jongen op maandag al z'n transfer gegund. Toen was namelijk al duidelijk dat alle 3 de partijen het eens waren over de transfer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren