Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'PSG is Manchester United voor met bod op Portugees toptalent'

Laatste update:

Manchester United greep in de strijd om de handtekening van Renato Sanches van Benfica mis, maar heeft de zinnen nu naar verluidt gezet op een andere (aanvallende) middenvelder uit Lissabon: de 23-jarige João Mário. Tabloids melden dat de nummer vijf van de Premier League in de zomer een bod van zestig miljoen euro wil uitbrengen op de international.

/

João Mário heeft in zijn tot medio 2020 doorlopende contract een gelimiteerde transfersom van zestig miljoen staan en Manchester United zou dat bedrag dus op tafel willen leggen. Fernando Mendes, die als linksback voor onder meer Sporting Portugal en FC Porto speelde, zegt in een interview met O Jogo dat João Mário rijp is voor een stap hogerop. “Voor mij is hij zonder twijfel de beste Portugese speler op de Portugese velden.”

“João Mário heeft de kwaliteiten om voor een van de beste clubs in Europa te spelen. We moeten afwachten en zien wel wat er gebeurt, maar dergelijke transfers zijn wel positief voor het Portugese voetbal. Het is goed om Portugese spelers bij grote clubs aan het werk te zien”, besluit de 49-jarige Fernando Mendes. De kans dat João Mário in de zomer bij Sporting vertrekt, lijkt overigens niet heel groot.

De achtvoudig international tekende in augustus immers nog een nieuw contract en zou binnenkort ook nog eens meer kunnen verdienen: in plaats van vier ton een salaris van één miljoen euro per jaar. Naast Manchester United zouden overigens ook Liverpool, Internazionale, Paris Saint-Germain en Atlético Madrid serieuze interesse in João Mário hebben en laatstgenoemde club schijnt eerder een bod van vijftien miljoen te hebben uitgebracht.

Update 13 mei 22.27 uur - 'PSG is Manchester United voor met bod op Portugees toptalent'
Manchester United greep al naast Renato Sanches, die Benfica verruilt voor Bayern München, en ook João Mário dreigt door de vingers van de Engelsen te glippen. Volgens France Football heeft Paris Saint-Germain inmiddels een bod van 35 miljoen euro uitgebracht op de jongeling van Sporting Portugal. United zou volgens de tabloids tot zestig miljoen willen gaan, maar dat is ongetwijfeld inclusief allerlei bonussen; het is goed mogelijk dat PSG daar ook voor open staat. Het 'basisbod' bedraagt in ieder geval 35 miljoen euro, zo wordt althans beweerd.

Zou João Mário een goede aanwinst voor Manchester United zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

60miljoen. Ik geloof er niks van. Is dit trouwens een goede speler??

11 mei 2016 om 18:45

Wel een goede speler, maar bij lange na geen 60 miljoen waard. Al weet je het nooit met de huidige markt en de doorgeslagen transfersommen...

11 mei 2016 om 18:46

Ik zou eerder zeggen : haal William Carvalho op

11 mei 2016 om 19:02

Insane wat moeten ze met nog een controleur als het aan creativiteit ontbreekt?

11 mei 2016 om 18:47

Waarom hebben Nederlandse toppers dit niet in hun contract staan? Een Bazoer bvb..

13 mei 2016 om 23:44

Omdat bazoer 100% van ajax is en bijna alle spelers in portugal voor 90% aan investeringsmaatschappijen horen.

11 mei 2016 om 18:49

Ja, erg goede speler beter dan die Sanches, Carvalho etc.

12 mei 2016 om 07:16

Andere type spelers die vergelijkingen gaan niet op.

12 mei 2016 om 08:41

Het zijn allemaal middenvelders maat die of op centraal kunnen spelen of defensief. dus ja het vergelijking gaat er wel op.

14 mei 2016 om 07:24

Je kunt bazoer en Klaassen toch ook biet vergelijken. Sánches is box To box, Carvalho is een dmc, en joao Mario is eerder een aanvallende middenvelder. Dus nee je kunt ze niet vergelijken

11 mei 2016 om 18:57

We vonden ook allemaal Martial te duur. Maar die is elke cent tot dusver dubbel en dwars waard. V Gaal kan deze jongens heel goed op hun kracht inzetten.

14 mei 2016 om 02:26

Elke cent dubbel en dwars waard? Kom op zeg voor hij dat bedrag bewezen heeft moet hij op zijn minst wat prijzen pakken en beslissend zijn.

14 mei 2016 om 02:40

Hij begint net die jongen. Maar bewijst al wel mee te kunnen in de premier. Op zo'n leeftijd niet slecht. Tuurlijk is ie die 50 exclusief bonussen niet waard totdat ie zoals je aangeeft prijzen pakt. Maar waar men eerst schande sprak van het bedrag voor hem, zie je men nu tevreden zijn met Martial en het bedrag dat ie kostte. Bale, neymar zijn ook geen 100 mil waard. Messi en ronaldo zijn uitzonderingen.

60 miljoen voor zo'n onbekende speler??!!! Het gaat werkelijk nergens over al die bedragen!! Waar gaat dit heen?

11 mei 2016 om 18:57

Onbekend? Verdiep je dan eens i alle europese talenten?

11 mei 2016 om 22:39

Onbekend voor jou ja

14 mei 2016 om 00:51

Onbekend? Hahaha grapjas.

14 mei 2016 om 02:27

Kan toch dat hij hem niet kent. Ik kon hem ook niet tot dit seizoen... dan nog is 60 miljoen belachelijk.

14 mei 2016 om 05:32

Sommige mensen hebben ook betere dingen te doen dan het volgen van de Portugese competitie. Ik heb zelf ook nog nooit van die beste kerel gehoord, bovendien zijn naam hier nog niet eerder voorbij zien komen. Hij is trouwens ook 'al' 23, dus eigenlijk al bijna geen talent meer.

15 mei 2016 om 17:28

Zijn naam is wel vaker op VZ verschenen. Sporting staat erom bekend om haar goede talenten. Verder vind ik het toch wel jammer van je om zo over een competitie te praten die beter is dan de Eredivisie maargoed.

Hele goede speler en een waardige speler voor Utd. Als ze William Carvalho ook aantrekken dan hebben ze al twee echt goede spelers.

11 mei 2016 om 19:06

Die weggaan bij Sporting en het makkelijker maken voor Benfica?

11 mei 2016 om 19:10

Nee ze zijn allebei 23 en onbetwiste basisspelers van Sporting. Hebben beide heel veel kwaliteit. Derhalve een no brainer als je het aan mij vraagt. Sporting verslaan we met of zonder heb hopelijk ook wel. Daarnaast heeft Sporting genoeg achter de hand hoor!!! Anderen zullen die plekken echt wel invullen.

12 mei 2016 om 09:02

Dan heb je wel een prima middenveld, echter hebben ze ook nog met Schneiderlin een dure aankoop. Beide spelers halen zou wellicht kapitaalvernietiging zijn. Wellicht roulatie i.p.v. een ouder wordende Carrick en Schweinsteiger.

Off: En Zeegelaar ruilen met Depay :P ? Ik had eigenlijk wel stiekem verwacht dat Zeegelaar wel eens in de voorselectie van het Nederlands Elftal opgenomen zou worden, als je bekijkt dat Narsingh er ook vrijwel altijd bij staat.

Volg de Portugese competitie niet maar was in de Bayarena tijdens de Europa League pot tussen Leverkusen en Sporting Portugal en hij was de enige speler die voor dreiging zorgde in een verdere matige vertoning van Sporting. Is natuurlijk maar een momentopname maar vond het opvallend dat hij als enige toch een degelijk niveau haalde, paar keer een erg mooie actie

Hier gaan we weer.. 60 mil is idd veel maar voor martial werd ook veel betaald en bleek het waard te zijn. Dus nu misschien ook als hij niet weg wordt gekapt door een andere club.

14 mei 2016 om 02:28

Vertel mij eens hoe martial bewezen heeft die 80 miljoen waatd te zijn.

14 mei 2016 om 02:46

Hij is 50 exclusief bonussen. Ik ken de voorwaarden niet. Maar van wat ik begrijp zijn die niet zo simpel haalbaar. Die 80 krijgen ze pas als ie zich bewijst.

14 mei 2016 om 13:35

welke 80 miljoen? where?
Dacht te menen dat het kon lopen tot 80 mil. maar wanneer de vereiste gehaald worden zal het dan ook 80 mil waard zijn geweest.

Ze zullen wel opzoek zijn naar een alternatief voor Renato.
blijft jammer dat die jongen nu al weg is bij benfica, hij zal zeker veel minuten maken bij bayern maar als ie naar iets als Liverpool was gegaan dan zal hij bijna alles spelen indien fit.
Maarja misschien onpopt hij zich bij bayern tot een van de beste middevelders van de wereld, we gaan het zien.
OT: Mario is ook een zeer degelijke voetballer en zou zeker bij het huidige Utd aan de bak kunnen...maar dat is wat minder moeilijk dan vroeger.

Inderdaad beter dan Sanches.
Met een jong leeftijd van Porto naar Sporting gegaan.

Wie weet kan een goeie match worden bij united.

Onzin bericht. United gaat echt geen speler kopen van 60 miljoen. De nieuwe trainer volgend jaar wil toch echt zijn eigen zeggie hebben met het aantrekken van nieuwe spelers?

Ik geloof geen een gerucht meer over United, keer op keer word je als supporter toch weer teleurgesteld. Maar iemand die kan vertellen wat voor soort speler dit is? En of het een versterking zou zijn?

Het wordt zo wel een beetje sneu voor een club als Man.utd. Weet niet of al deze namen op het verlanglijstje stonden, maar Renato en Hummels zijn al naar Bayern en nu deze jongen naar Psg.

Laat toch wel een beetje zien dat de club wat afgetakeld is.

Als ik die prijzen zie dan denk ik alleen had voor depay €65
miljoen gevraagt en had voor wijnaldum €50 miljoen gevraagt niet normaal die prijzen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren