Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ook Feyenoord-beul krijgt nieuw contract bij FC Utrecht

Laatste update:

FC Utrecht heeft Issa Kallon voor vier seizoenen vastgelegd. Dat meldt de club uit de Domstad via de officiële kanalen. De achttienjarige aanvaller maakt tevens per direct de overstap van Onder-19 naar de hoofdmacht. Kallon maakt op trainingen en in wedstrijden indruk op trainer Rob Alflen en daardoor heeft de club hem een vast contract gegeven.

/

Volgens manager spelerszaken Edwin de Kruijff heeft Kallon zijn kans met beide handen aangegrepen. “Wij hebben veel vertrouwen in Issa en denken dat hij de komende jaren een mooie ontwikkeling kan doormaken in Utrecht.” Kallon zelf, die de jeugdopleiding van Vitesse doorliep, is vooral trots.

“Ik ben bij FC Utrecht begonnen met de hoop ooit in dat mooie Stadion Galgenwaard te mogen spelen. Dat ik na een paar maanden al van FC Utrecht Onder-19 naar het eerste elftal zou worden overgeheveld, had ik vooraf bijna niet durven dromen. Ik ben er erg blij mee, maar weet tegelijkertijd dat het nu eigenlijk pas écht begint voor mij en dat ik hard moet blijven werken en mezelf moet blijven ontwikkelen.”

Update 3 september 13.01 uur - Ook Feyenoord-beul krijgt nieuw contract bij FC Utrecht
FC Utrecht gaf Issa Kallon dinsdag een nieuw contract en ook Rodney Antwi zal langer in de Domstad blijven. De linksbuiten staat volgens het Algemeen Dagblad op het punt om zich voor langere tijd te binden aan Utrecht, de club waar hij sinds de C2 voor speelt. Antwi maakte onlangs nog het winnende doelpunt voor Utrecht in de uitwedstrijd bij Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoppa, weer een oud-klas/schoolgenoot die doorbreekt. Vorige week ook al Kevin Diks bij Vitesse. Mooi!

2 september 2014 om 17:15

Doorbreekt? Een wedstrijd spelen is niet hetzelfde als doorbreken.

2 september 2014 om 17:25

En hoezo is dat niet hetzelfde?

3 september 2014 om 13:18

Dat is niet hetzelfde omdat mijn oude baas 25 jaar terug ook 1 wedstrijd in het eerste van AZ gespeeld heeft, maar toch nog nooit iemand van hem heeft gehoord. Als hij doorgebroken was, dan was hij niet mijn oude baas geweest.

In dat mooie stadion? Begrijp me niet verkeerd, Utrecht is ook mijn club, maar mooi stadion? Hoeken dicht!

2 september 2014 om 17:26

Voor een provincieclub hebben ze een prima stadion hoor, capaciteit is ruim 20.000

2 september 2014 om 17:30

@Bestille
Ik zou ook graag de hoeken dicht willen zien, maar om dan meteen te spreken van een stadion niet mooi is? En dat als supporter? Jammer van je

2 september 2014 om 17:52

Was daar met het jeugd wk in ik geloof 2004.. finale Argentinië-Brazilië met een piepjonge Messi.. Vond t stadion wel ok..beter dan menig andere in de ED

2 september 2014 om 18:11

Nergens in mijn tekst staat dat ik hem niet mooi vind. Bedoel, de buitenkant vind ik echt mooi zo met dat glas. De korte en lange zijdes vind ik ook prima, qua stoeltjes en tekst. Alleen die hoeken 'stoor' ik me aan. Neem bijvoorbeeld de Euroborg, weliswaar net iets minder capaciteit, maar vind het een mooi rond stadion, lekker kort op het veld. Buitenkant weet ik niet, ben nooit naar Groningen geweest.

2 september 2014 om 18:42

Galgenwaard (utrecht dus) was als 1 van de eerste stadions met een gracht tussen het veld en de tribune. Helpt natuurlijk tegen veld bestormers en na de wedstrijd is het veel makkelijker weg komen uit het stadion.

Hoeken zijn open door de bedrijfs panden die daar zitten, gaan ze natuurlijk niet zomaar weg slopen om de hoeken dicht te gooien. Vind het een mooi stadion voor een Eredivisie club.

Groningen vind ik persoonlijk niet echt wat.

2 september 2014 om 20:50

Die open hoeken horen bij onze FC. Zou het echt jammer vinden als die dicht gaan, o.a. dit maakt ons juist anders dan de rest.

2 september 2014 om 20:53

Daar heb je ook een punt moet ik zeggen.

3 september 2014 om 08:43

Stadion ziet er toch ook niet uit, van buiten af dan! En hoeken dicht gooien heeft totaal geen zin, we krijgen het stadion niet eens vol...met hoeken dicht lijkt het nog leger.

3 september 2014 om 13:13

De finale was Argentinie - Nigiria....

3 september 2014 om 13:46

Hoeken dicht kan zonder stoeltjes. En het is meer voor de kou dat ze dicht gaan.

2 september 2014 om 18:58

Roep maar niet te hard, voordat je het weet bouwen ze net zulke lelijke hoeken als bij ons

Overigens vind ik het wel een leuk stadion, prima uitvak ook, alleen minder dat je zo hoog moet klimmen.

On: Leuk voor Kallon dat hij het vertrouwen krijgt. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen, blijft toch een product van de Vitesse-academie, dus ik ga hem zeker volgen.

3 september 2014 om 09:36

Helemaal gelijk in HOEKEN DICHT!

Inderdaat Hoeken dicht of een alternatief.!!

2 september 2014 om 17:51

Ben het wel zat om op zon kut flat te kijken als ik in het stadion zit!

Zonde dat Vitesse deze jongen heeft laten gaan, had dan Olinyk niet gehaald en had hem bij de selectie gehaald.. dom weer Vitesse

Maakte een degelijke indruk tot dusver. Ik denk dat hij op termijn wel een basisspeler voor ons zou kunnen worden. Goede zet van Utrecht

2 september 2014 om 21:02

Zeker we hebben een aantal (veel)belovende jonge spelers, hopen dat ze wat moois laten zien dit jaar. En strijd want dat mis ik nog wel eens. Blij dat we Kali weer hebben, vond het echt zonde toen die naar Roda ging.

mooi voor Kallon dat hij nu al beloont wordt maar ik denk dat hij volgend seizoen al verhuurd gaat worden want buitenspelers hebben we meer dan genoeg op dit moment. maar het contract is wel voor 4 jaar dus hopen dat hij doorbreekt en nog veel kan beteken voor ons

Lekker bezig buurjongen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren