Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Onbegrijpelijke Real-aanwinst maakt seizoen af in Schotland

Laatste update:

Julien Faubert zal altijd bekend blijven staan als een van de meest merkwaardige ‘aanwinsten’ van Real Madrid. De Fransman maakte in het seizoen 2008/09 op huurbasis de overstap van West Ham United, maar kwam niet verder dan twee competitiewedstrijden voor de Spaanse recordkampioen. Hierna ging het flink bergafwaarts met de loopbaan van Faubert.

De enkelvoudig Frans international keerde na een halfjaar bij Real terug naar West Ham en speelde vervolgens nog voor Elazigspor in Turkije en Girondins Bordeaux in Frankrijk. Sinds de zomer zit de nu 32-jarige Faubert zonder club, maar hij wil zijn schoenen nog niet aan de wilgen hangen. Momenteel probeert hij een contract te verdienen in Schotland.

Faubert loopt volgens de Daily Mirror stage bij St. Johnstone, de huidige nummer zeven van de Schotse Premier League. De vleugelspeler heeft maandag meegedaan met een oefenwedstrijd van de beloften en hoopt een contract in de wacht te kunnen slepen.

Update 26 februari 15.45 uur - Onbegrijpelijke Real-aanwinst maakt seizoen af in Schotland
Julien Faubert is erin geslaagd om een nieuwe club te vinden. De ex-speler van Real Madrid gaat niet aan de slag bij St. Johnstone, maar bij het eveneens Schotse Kilmarnock. De 32-jarige verdediger tekende daar volgens de BBC een contract tot aan het einde van dit seizoen. Wanneer de samenwerking bevalt, kan hij in de zomer een vast contract in de wacht slepen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog maar 32 haha dacht dat hij allang al was gestopt.

16 februari 2016 om 13:38

Haha dat zelfde had ik afgelopen week met Obafemi Martins, die was ook nog maar 31 a 32 jaar oud. Ik dacht dat hij ook al lang en breed gestopt was.

Carriere verpest en dan nu toch nog ervan te profiteren (salaris)

Hij toch (later) tegen z'n kinderen zeggen dat hij bij het grote real heeft gespeeld

Heeft toch bij Real gespeeld. De man die sliep op de bank! GEWELDIG!!!

Dat heeft iedere topclub wel, zo'n aankoop waar iedereen zijn wenkbrouwen van fronst. Altintop was we ook zo één, of Bebe van United of Park van Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren