Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Olic keert terug: 'Verheug me op samenspelen met Van der Vaart'

Laatste update:

Ivica Olic staat op het punt om terug te keren bij Hamburger SV. Dat heeft de 35-jarige aanvaller donderdag in gesprek met het sporttijdschrift Kicker gezegd. De Kroaat speelde tussen januari 2007 en de zomer van 2009 ook al voor die Rothosen en komt sinds medio 2012 voor VfL Wolfsburg uit.

/

HSV betaalt naar alle waarschijnlijkheid een bedrag van anderhalf tot twee miljoen euro en er ligt voor Olic een contract tot medio 2016 klaar in de Imtech Arena. “Ik ben blij dat er een oplossing is gevonden. Ik denk dat alle partijen tevreden zijn. Ik verheug mij nu op HSV, een mooi avontuur”, aldus Olic.

Ola, die zaterdag in het duel met FC Köln mogelijk al mee kan doen, kwam eerder uit voor onder meer CSKA Moskou en Dinamo Zagreb. Hij wordt bij Wolfsburg overigens vervangen door André Schürrle, die al een persoonlijk akkoord met die Wölfe zou hebben bereikt. De Duits international moet voor 27 tot 30 miljoen euro worden overgenomen van Chelsea.

Update 30 januari 14.23 uur - Olic keert terug: 'Verheug me op samenspelen met Van der Vaart'
Ivica Olic is vrijdag officieel teruggekeerd bij Hamburger SV. De aanvaller is overgenomen van VfL Wolfsburg en heeft een contract voor anderhalf jaar, met een optie voor een extra seizoen, getekend. "Mijn gezin heeft altijd gezegd dat het op een dag terug wilde keren naar Hamburg. Dat was de droom en ik heb hier dan ook niet lang over hoeven na te denken. Ik verheug me op het samenspelen met Rafael van der Vaart en de rest van het team." Olic gaat met rugnummer 8 spelen.

Een goede zet van Hamburger SV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

HSV heeft zeker versterkingen in de voorste linie nodig. Of Olic de juiste man is, blijft de grote vraag. Hij beschikt over een flinke dosis ervaring, maar zijn snelheid en scorend vermogen zijn de afgelopen jaren wel afgenomen. Overigens bouwt Wolfsburg aan een mooi team dat eventueel Bayern München in de toekomst kan uitdagen.

29 januari 2015 om 23:34

Haha olic scoort nog steeds veel

30 januari 2015 om 00:05

5 doelpunten in 15 wedstrijden lijken me best goede stats te zijn. Hij was toch ook de 2de spits bij Wolfsburs?

Betekent dit trouwens dat Dost nu een plekje omhoog gaat?

30 januari 2015 om 00:50

Schurrle komt toch? Ook al is dat nuet echt een centrumspits!

Nu nog Kuzmanovic halen en je hebt gewoon een selectie wat zich makkelijk moet handhaven. Alleen achterin blijft het lachwekkend vooral dat centrum Djourou Westermann is bedroevend.

29 januari 2015 om 23:25

Kuzmanovic? Die man is echt bedroefd slecht. Wat hij nu laat zien bij Inter is gewoon een schande.

30 januari 2015 om 06:05

Wat hij liet zien bij Stuttgart was zeker heel goed. Past meer bij het Duitse spel dan die van Italië. Dus zeker een versterking!

Hier heb je niks aan. Te oud, en kan nog een half jaartje mee. Paniekaankopen.

Iedereen stemt goede aankoop? Je weet dat het erg slecht gaat als je een spits van 35 terug moet halen om het tij te keren.

Niet echt een versterking voor Hsv. Ze hebben gewoon een lachwekkend slecht achterhoede met clown Djourou en de overschatte Westermann. Middenveld is redelijk met spelers als Holtby Behrami en Rafael.

Met zulke spelers kom je er niet bovenop.

1,5 Mil is wel erg veel voor iemand van 35 jaar

30 januari 2015 om 08:36

Het is misschien veel maar olic is nog steeds wen sterke aanvaller en kan nog zeker wel 2 jaar mee op hoog niveau. Die jongen leeft echt voor zijn sport

Off: hij lijkt echt op die gast van 22 jump street, my name is jeff haha! Kom ff niet op zn naam. On: mooie transfer, maakt ook ruimte voor schurrle die ook gewoon speeltijd verdient.

30 januari 2015 om 16:57

Channing Tatum is de naam.

Ik volg de Bundesliga niet goed, waar hoe kan het dat Wolfsburg 30 miljoen kan betalen voor Schurrle? Dat zijn bedragen voor de absolute topclubs.

30 januari 2015 om 15:45

de lokale club in Wolfsburg, de Vfl, is 100% eigendom van de grootste Autoproducent vam Europa, Vw
Zonder de cash van deze megasponsor waren ze nu net als voor 1994 een simpele 2e ligaclub

30 januari 2015 om 16:37

Binnen 2 jaar hoort Wolfsburg daar ook bij.

Nog steeds n prima speler. Ik ben m nog altijd dankbaar voor zijn bijdrage aan het bereiken van de CL finale destijds met Bayern. Misschien niet zo flitsend als Robben maar maakt minstens zo belangrijke goals.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren