Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Of ik een goed duo zou vormen met Cocu? Ik denk het wel'

Laatste update:

Marcel Brands is druk op zoek naar een opvolger voor Fred Rutten en wil niet nu al bepaalde deuren sluiten. De technisch directeur van PSV sluit zelfs de komst van Louis van Gaal niet uit, maar erg realistisch is de komst van de Amsterdammer niet. Ernest Faber lijkt een belangrijke kandidaat om volgend seizoen, samen met Philip Cocu, leiding te geven aan de club uit Brabant.

/

Faber is nu nog werkzaam bij FC Eindhoven, maar ziet een terugkeer naar PSV zeker zitten. “Ik ben een PSV’er, dus een terugkeer ambieer ik zeker”, zegt de voormalig verdediger tegen de NOS. “Ik zie het als een compliment dat ik nu word genoemd. Ik ben daar weggegaan om mijn eigen weg te vinden in mijn ontwikkeling en als je dan eventueel wordt teruggevraagd, dan bewijst dat dat ik goed bezig ben.”

Faber heeft nog niets gehoord van PSV: “Ik wacht ook even op Eindhoven, kunnen we er uit komen wat betreft een nieuw contract ja of nee”, vervolgt de coach, die ook assistent is van Bert van Marwijk bij het Nederlands elftal. “Ik vind dat ze die kans ook verdienen. Maar als we er niet uitkomen, dan sta ik wel open voor andere teams.”

Update 7 januari 18:00 uur - 'Of ik een goede combinatie zou vormen met Cocu? Ik denk het wel'
Ernest Faber hoopt na dit seizoen terug te kunnen keren naar PSV. "Ik zal niet zeggen dat ik meteen hoofdtrainer zou moeten worden, maar ik ben wel zo ambitieus dat ik nieuwsgierig ben naar mijn plafond", zegt de huidige coach van FC Eindhoven in het Algemeen Dagblad. "Of ik een goede combinatie zou vormen met Cocu? Ik denk het wel. We hebben met elkaar gevoetbald en daarna met elkaar gewerkt bij de A1 van PSV en later bij Oranje. Onze samenwerking verloopt heel goed. Uiteindelijk gaat het om wat PSV wil en uitspreekt."

Ernest Faber zou een goede coach zijn voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Faber en Cocu komen,

Faber presteert utizonderlijk goed bij Eindhoven, Cocu heeft de respect van de spelers al.

Tuurlijk is het anders om bij een topclub te werken dan bij Fc Eindhoven, maar ik denk dat beiden het aankunnen.

8 januari 2012 om 12:33

Met ons 100jarig bestaan moeten we de beste PSV coach van de afgelopen 100jaar ervoor zetten.

Met dit basis elftal

Tyton
Manolev
Macelo
Zanka
Willems
v. Bommel
Strootman
Wijnaldum
Labyad
Mertens
Matavz

Faber hoofdtrainer van Psv?? Lijkt me geen goede zaak. Wel om hem bijvoorbeeld onder Cocu te laten meelopen, zodat hij tzt Cocu weer kan opvolgen.

6 januari 2012 om 09:55

Ik denk dat Cocu beter met Faber mee kan lopen! Faber heeft al enkele jaren ervaring als hoofdtrainer en Cocu niet! Maar ik denk dat ze allebei niet assistent willen worden!

6 januari 2012 om 10:57

Andersom juist. Faber is iets ouder en heeft al ervaring als hoofdcoach, Cocu alleen als assistent. Tzt kan Cocu hem dan juist opvolgen ;

6 januari 2012 om 12:56

Faber ouder dan Cocu? Helaas Psvfan dat klopt niet. En ervaring als hoofdcoach bij Fc Eindhoven is wel ff iets anders dan de ervaring welke Cocu in zijn baggage heeft.
Maar goed, we zullen zien.

6 januari 2012 om 16:34

Welke ervaring heeft Cocu dan? Assistent bij van Marwijk? Dat heeft Faber ook. En verder alleen assistent bij PSV volgens mij, en Faber is zelf hoofdtrainer geweest en staat nu 2e in de JL met een team dat de laagste begroting van alle profclubs heeft..

6 januari 2012 om 16:40

Ik neem aan dat jij zijn ervaring als speler bedoelt? In dat geval wil ik er even op wijzen dat de topspelers van '88 hebben laten zien dat zij als trainer geen garantie voor succes zijn...

Nou brands kop ff snel in deze voorzet van ernest.en philip in .
Een betere solicitatie ga je niet krijgen.
Het zijn twee jongens die perfect bij deze groep passen en niet (zoals brands aangaf) het beleid willen bepalen maar gewoon lekker met die groep spelers willen werken.
Gewoon nog deze maand afronden die handel dan weet iedereen waar hij aan toe is.
O ja nog even dit: werp ook eens een visje uit naar ome guus als hoofdverantwoordelijke is hij de ideale man en niet geschoten is altijd mis.

6 januari 2012 om 11:12

precies

je ziet ook bij fc eindhoven dat faber gewoon een hele goede trainer is.
Daarbij hoor ik altijd alleen maar lovende woorden over cocu dus ik zou ze graag eens samen aan het roer zien. Twee echte clubmensen die ook aan de toekomst denken

Cocu/Faber of Faber/Cocu lijkt me wel wat. Liever geen oude namen weer opduikelen. Daarnaast vind ik Maaskant ook nog een optie.

zal me niets verbazen als dit de nieuwe man bij heerenveen gaat worden.

krijg steeds meer het gevoel dat Robert Maaskant wel eens naar PSv zou kunnen gaan.

6 januari 2012 om 10:55

Ik denk juist eerder andersom. Maaskant naar Heerenveen en Faber naar Psv. Faber heeft toch totaal geen binding met Heerenveen, en juist ontzettend veel met Psv.

6 januari 2012 om 14:43

wat is de binding van maaskant bij heerenveen dan ?

6 januari 2012 om 14:58

Ook geen, maar ik doelde op zijn scenario. Dat er 2 clubs waren, en 2 trainers. Faber gaat eerder naar PSV dan naar Heerenveen, gewoon omdat hij daar veel gespeeld heeft en zelf uit de buurt van Eindhoven komt.

6 januari 2012 om 20:05

denk dat faber nog niet genoeg ervaring heeft voor psv 1 een tussen stap voor een of twee jaar was beter denk ik , bij psv word verwacht dat je mee doet om de titel .
in dat opzicht zou jans prima passen voor de tussen pauze , hij speelde met groningen een soort gelijk spel wat groningen speelt .
voordeel is dat zijn maatje libregts al bij psv is en met cocu een mooi trio hebt dan .
faber laat je dan mooi door groeien en pakje over twee of drie jaar .

7 januari 2012 om 15:57

Bij Ajax gaat het met de Boer toch ook (redelijk) goed? Ajacieden beweren altijd dat Ajax een grotere club is dan Psv, waar meer druk e.d. ligt.. Volgens mij heeft Faber nu al meer ervaring op trainersgebied dan de Boer toendertijd toen hij begon, dus waarom niet ..? ;

7 januari 2012 om 18:16

@martynkruis

Ik vind Robert Maaskant absoluut geen trainer voor Psv. Ik vind hem een zwaar overschatte trainer die het gemiddeld niet langer dan een seizoen bij een club volhoudt. Rbc, Go Ahead, Willem II, Mvv, NAC zijn nou niet echt topclubs. Bij Wisla heeft hij het vorig seizoen goed gedaan. Maar een trainer voor Psv? Nee, liever niet.

7 januari 2012 om 19:08

ik vind het wel goed bedacht
maaskant
dat is wel een goeie trainer voor psv

Faber-cocu! 2 mannen die jeugd een kans geven, is goed voor Depay, Locadia, Marzo, Verkoelen, Willems, etc.
Dus Brands, kop deze voorzet maar even in. Makkelijker kun je ze niet krijgen.

Ik hoop zo dat hij onze nieuwe trainer wordt samen met Cocu.
Twee Brabantse Mannen met PSV in hun hart. En Faber doet het zowiezo uitstekend bij FC Eindhoven.
Als dit m wordt, mijn steun hebben ze 200.. Ik heb er alle vertrouwen in

ik kom niet op zijn voornaam maar die brands die in het verleden bij nac zat als trainer is dat niks samen met cocu ? is ook oud speler en heeft zeker als speler mooie ervarings lijst

7 januari 2012 om 18:09

Ernie Brandts! in het seizoen 2007/2008 werd hij zelfs 3e met nac. Een jaar die ze niet snel zullen vergeten. Moest om 1 of andere stomme en vage reden weg bij nac na dat seizoen. Volgens het bestuur stelde hij te veel oude spelers op. Terwijl maaskant ook niet echt de jeugd de kans gaf.

Nu moeten ze wel omdat mensen steeds ouder worden, lurling wordt ouder en Penders is al gestopt. Vernieuwing zou er dan toch wel zijn geweest. Helaas heeft het bestuurd Brandts niet gehouden.

Laat Psv maar vlug een paar jongens nu naar ons fce komen dan kunnen we via nacompetitie promoveren! Faber volgend jaar naar psv en dan stuurd psv een beloftetrainer naar fce,ik zie het helemaal zitten........

7 januari 2012 om 18:07

We hebben nog een heel goede trainer voor jullie in de aanbieding! Ik ken hem niet zo heel goed, maar hij schijnt Fred Rutten te heten ; interesse?

Nou als Faber dit aangeeft dan is de kans toch wel groot dat hij en Cocu er volgend seizoen zitten. Met dan v Bommel er nog bij als speler/coach heb je 3 echte clubmannen aan het roer!

Zou echt geweldig zijn als Faber en Cocu PSV samen gaan trainen, iets beters is er op dit moment op Hiddink na.

eerst ff afwachten of die voorzitter een vergelijking kan vinden met iemand bij Ajax want dan gaat het niet door !

Ja, ik vind dit wel het toekomstige duo van Psv.
Faber doet het prima bij zijn huidige club, Cocu is altijd een gerespecteerd assistent manager geweest, maar ik denk dat hij wel rijp is voor de stap ''hoofdtrainer''. In combinatie met Ernest Faber?

Ze hebben allebei potentie

7 januari 2012 om 18:26

Het is gewoon lastig bij deze 2 mannen, ze zitten beide vol potentie maar hebben ook hun nadelen. Zo heeft Cocu nog nooit op eigen benen gestaan.faber doet het uitstekend enig verschil is wel dat er bij FC Eindhoven geen druk en de stap naar PSV erg groot is.

Daarom hoop ik dat er een trainer die veel ervaring heeft en vele prijzen gepakt heeft naar Eindhoven komt met Faber en Cocu als assistenten. Iemand die de jeugd de kans geeft, maar wie dat is wordt lastig.

Persoonlijk zou ik gaan voor Cocu, die is iets meer onervaren maar heeft ook nog een stukje internationale uitstraling. Een duo lijkt mij niks, omdat je het dan altijd met elkaar eens moet zijn. De een is hoofdtrainer en de ander assistent. Hoeveel invloed de assistent op de hoofdtrainer heeft ligt aan hun zelf.

Ik denk het ook en ik denk dat ze het nu al kunnen. Al die mensen die zeuren over ervaring moeten eens terugdenken aan bijv. de begin jaren van Hiddink bij PSV en Mourinho bij Porto. Cocu is een persoonlijkheid die alle wetten van het topvoetbal kent. Samen hebben ze de A1 van PSV gedaan en ook Oranje. Faber heeft daarnaast ook als hoofdcoach van Eindhoven laten zien een team te kunnen smeden dat voor de winst gaat, ondanks dat het materiaal meer voor de subtop is, erg knap!

Faber en Cocu, ik zeg doen!

Kom op Psv toon lef en visie, stel Faber en Cocu nu al aan.
Dat getuigt van vertrouwen en schept duidelijkheid naar de selectie.
Beiden hebben een Psv-hart en kennen de club goed , beter kan je het niet krijgen.

denk niet dat faber dat aankan is nog onervaren maar doet het wel uitstekend met fc eindhoven.

Wat gaat er eigenlijk met Ten Hag gebeuren...?

8 januari 2012 om 05:13

Ten Hag gaat of met Rutten mee of hij wordt ergens hoofdtrainer.

Als trouwe PSV supporter hoop ik dat Faber komt als hoofdtrainer en Cocu als assistent. Lijkt me een goede combinatie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren