Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Newcastle United pleegt ‘echte coup’ en legt twee talenten vast

Laatste update:

Newcastle United staat op het punt om zich te versterken met twee grote talenten. The Magpies hebben een akkoord bereikt met Nottingham Forest over een transfersom voor Jamaal Lascelles en Karl Darlow, die gezamenlijk voor ruim acht miljoen euro de overstap maken. Stuart Pearce, manager van Forest, vindt dat veel te weinig en baalt als een stekker van de deal.

/

De 21-jarige Lascelles is een verdediger die door meer clubs uit de Premier League werd begeerd en de 23-jarige Darlow is een keeper. "Vorige week kreeg ik te horen dat we een bod van Newcastle binnen had gekregen", zegt Pearce. "Het bod was in mijn ogen veel te laag, ik zou dit niet geaccepteerd hebben. Ik had het gevoel dat ik ervoor kon zorgen dat de waarde van deze spelers nog verder omhoog zouden gaan."

Daar dacht de clubleiding van Forest blijkbaar anders over: "Vanmiddag kwam Jamaal naar me toe en hij vertelde me dat hij een medische keuring zou ondergaan bij Newcastle", bromt Pearce. "Ik was daar erg teleurgesteld over, ik ben het hier niet mee eens en de spelers worden tegen mijn wil in verkocht. Maar de jongens keren voor het aankomende seizoen wel terug op huurbasis, dus dat is een bonus voor mij."

Update 9 augustus 11.25 uur - Newcastle United pleegt ‘echte coup’ en legt twee talenten vast
Newcastle United heeft de transfers van de twintigjarige verdediger Jamaal Lascelles en de 23-jarige doelman Karl Darlow afgerond. Dat maken the Magpies via de officiële kanalen bekend. Het duo komt over van Nottingham Forest, maar blijft dit seizoen nog wel op huurbasis voor die club spelen. “Het is een echte coup dat we twee van de grootste jonge talenten van het Engelse voetbal, die niet in de Premier League actief waren, hebben vastgelegd”, zegt manager Alan Pardew.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Jammer als forrest deze spelers verliest .. de doelstelling is duidelijk promotie dit seizoen voor forrest en dan niet de belangrijkste spelers verkopen . En ze gaan flink invensteren van het geld wat ze verdienen hieraan volgensmij staat jordan rhodes ook nog op het lijsje . Met veldwijk en mancienne van hsv hebben ze al twee miljoen uitgeven . Hoop dat Nottingham forrest ,norwich city, fulham cardiff city .en derby county kan verassen .

4 augustus 2014 om 22:06

Ik hoop vooral dat Sheffield United promoveert of Sheffield Wednesday degradeert, als die twee tegen elkaar spelen is het altijd feest lijkt het. En ik wil Wigan, Derby County, Middlesborough, Nottingham, Leeds en Blackburn uit gaan maken wie nummer 1 tot 6 worden.

9 augustus 2014 om 19:06

Jij wilt veel , fifa14 is een optie daar kan je alles doen wat je wilt.

Goede aankopen van Newcastle met het oog op de toekomst, alleen is acht miljoen wel een beetje veel voor twee spelers die zich nog volledig moeten bewijzen op het hoogste niveau, 4 miljoen was beter geweest, maar het zijn wel grote talenten. Ik hoop dat Newcastle in de toekomst nog veel plezier van deze twee spelers gaat genieten!

4 augustus 2014 om 22:11

Wel fijn dat Forrest dit seizoen nog van de spelers gebruik kan maken, op huurbasis, want dan is eigenlijk die 8 miljoen een heel fijn extratje voor dit seizoen, om
mee te inversteren, slim onderhandelt van Forrest!

4 augustus 2014 om 22:36

Als je kijkt hoeveel er voor Britse spelers betaald wordt, dan valt die 8 milj. nog mee.

Weet iemand meer over deze twee?

5 augustus 2014 om 09:31

Alleen dat Lascelles nadrukkelijk werd gevolgd door Tottenham, tot een weekje geleden toen ze de prijs hoorden..

Edit: typo.

Welja, Newcastle haalt Engelsen. Dat mag een wonder heten.

Hopelijk kan zo'n mooie, traditievolle club als Forest promoveren dit seizoen want ze verdienen het om premier league te spelen imo

Heb ze met onlinesoccermanager gehad. Leuke spelers, hoop dat ze kunnen doorbreken

Maar Newcastle United wil volgend jaar 6-6-5 gaan spelen ofwat.. Die hebben echt zoveel spelers dat ik het niet eens meer kan bijhouden.. word echt weer helemaal niks daar dit seizoen

Bemoei jij je ff lekker met je eigen sh#t vereniging wil je en laat ons maar lekker zelf bepalen of we er dit seizoen wat van gaan maken of niet ja? merci!! nufc forever <3

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren