Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Maaskant blokkeert transfer basisklant naar Saudi-Arabië

Laatste update:

Gill Swerts stond zaterdag nog in de basis tegen Vitesse en het is mogelijk dat dit zijn laatste wedstrijd voor NAC Breda was. De verdediger annex middenvelder staat in de belangstelling van een club uit Saudi-Arabië en vertrekt mogelijk nog deze zondag uit het Rat Verlegh Stadion.

/

Clubs uit Saudi-Arabië hebben tot 00.00 uur de tijd om nog nieuwe spelers te halen. Het is niet bekend welke vereniging denkt aan de komst van Swerts; de Belg bevestigt de interesse uit het Midden-Oosten, maar zegt dat er nog niets concreet is. Een transfer sluit hij niet uit. "Dat is de voetballerij”, zegt Swerts tegen Omroep Brabant. Hij zou openstaan voor een avontuur.

De 32-jarige Swerts is bezig aan zijn tweede seizoen bij NAC en kreeg in de eerste seizoenshelft weinig speelminuten, maar sinds de komst van Robert Maaskant is hij basisspeler. Tegen Vitesse deed hij ruim een uur mee, maar Swerts kon een 0-1 nederlaag niet voorkomen.

Update 13 februari 13.38 uur - Maaskant blokkeert transfer basisklant naar Saudi-Arabië
Trainer Robert Maaskant van NAC Breda heeft een vertrek van Gill Swerts naar het Midden-Oosten tegengehouden. Swerts kon naar Saudi-Arabië, maar de coach gaf het advies om de middenvelder niet te laten gaan. “Omdat we voor die positie maar twee mensen hebben. Gill en Joeri de Kamps. Maar Joeri staat op scherp en is bij iedere nieuwe gele kaart geschorst”, aldus Maaskant tegen BN/De Stem.

NAC Breda moet Gill Swerts niet laten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou hem niet missen in de Eredivisie. Mooi verkopen dus Nac.

Hahaha die poll! Strik erom en heel snel op het vliegtuig zetten!

8 februari 2015 om 15:07

Eens, anders hebben ze niet iemand om rode kaarten aan te naaien

Laat gaan, laat gaan. Is zijn laatste kans om flink geld binnen te halen en hij is geen speler waar NAC zonder kan.

13 februari 2015 om 14:02

Flink geld binnen halen haha. NAC krijgt moeite 50k voor deze speler. Het financieel belang zit hem er in dat ze geen salaris meer hoeven te betalen.

13 februari 2015 om 14:40

Hij heeft het over Gill zelf. Die kan vet binnen lopen voor zijn doen.

Van mij mag hij weg, ik schat de Zeeuw net iets hoger in haha

Indien je er een paar cent voor kunt krijgen zou ik het doen!
Dan kan Maaskant zijn Luijckx halen...(niet dat je daar veel vrolijker van wordt)

8 februari 2015 om 15:07

Zelfs als je er geen paar cent voor krijgt meteen doen. Voegt helemaal niks toe, al een hele tijd over zijn 'top' heen.

Zelfs NAC zou dit niet erg vinden.

Wat zou je hier nog voor kunnen krijgen? Hoewel hij qua spirit een goede is, direct laten gaan als het wat oplevert. Zeker nu De Zeeuw naar NAC komt.

Jelle
Ligeon
Marcellis
Koch
Drost
De Kamps
De Zeeuw
Falkenburg
Matic
Zschussch
Fernandez
8 februari 2015 om 18:29

Ik kijk ff naar jouw opstelling... Als NAC met dit elftal degradeert kunnen ze de club wel opdoeken.

Ten Rouwelaar is normaal gesproken goed genoeg voor de middenmoot. Ligeon, Marcellis en Koch hebben al wedstrijden in de top meegedraaid en zijn zeker wel subtop.
Voor het gehele middenveld geldt hetzelfde, qua namen niet de minsten, minstens subtop waardig.
Zschussch ken ik niet goed genoeg, maar ook Fernandez zou op papier in de middenmoot mee kunnen draaien.

Maaskant zou schandalig slecht presteren als hij met dit materiaal degradeert!

13 februari 2015 om 13:45

Ten Rouwelaar is normaal gesproken goed genoeg voor de middenmoot

Correctie, was normaal gesproken.... Met de nadruk op was....

13 februari 2015 om 13:46

Toch is er 1 belangrijk ding wat je vergeet, en wat bij NAC ontbreekt. Of misschien zelfs wel meerdere dingen. Ik zal ze even opsommen, en je hoeft het niet met me eens te zijn maar het lijkt er voor mij op dat die belangrijk zijn:

- Strijd & passie, willen vechten voor elke bal
- Leiderschap binnen en buiten de lijnen
- Overzicht! NAC heeft al een aantal kansen omo zeep geholpen door de verkeerde keuze te maken.
- And last but not least, NAC moet niet zo onzeker zijn en uitgaan van eigen kwaliteiten in plaats van anticiperen op de tegenstander.

Geloof me, als een Willem Ii'er aangeeft dat NAC niet thuishoort in de degradatiezone, dan is dat ook zo.

13 februari 2015 om 13:56

"geloof me, als een Willem Ii'er aangeeft dat NAC niet thuishoort in de degradatiezone, dan is dat ook zo. "

Dat een Willem II 'er dat zegt vind ik nou niet direct een goede reden omdat dan te geloven. NAC heeft een matig elftal waarmee je nu eenmaal in degradatienood terecht kan komen.

13 februari 2015 om 15:49

NAC wordt 18e, Maaskant is een tactisch onbenul.... plus straks de puntenmindering voor de uitermate slechte administratie van Nac. plus ze raken in paniek als het er echt op aan komt.

Ik weet bijna zeker dat ze peentjes zweten omdat Dordrecht nog mar 3 punten achter staat..

Het wordt spannend onderin.

13 februari 2015 om 23:19

Ach Fcdordrecht2, dromen is wat anders dan werkelijkheid. Snap dat je dat allemaal graag ziet gebeuren, maar vrees toch dat Brandts de grootste 'tactisch onbenul' is (of eigenlijk gewoon de ploeg heeft met de minste kwaliteiten). Maar we gaan het zien!

13 februari 2015 om 23:20

Henkyr, daarom zeg ik is normaal gesproken, met de nadruk op normaal gesproken
Vind hem dit jaar tegenvallen, maar afgelopen jaren niet. Was hij vaak nog juist erg belangrijk voor Nac. Even een jaartje minder hoeft niet te betekenen dat het meteen klaar is natuurlijk.

lekker verkopen deze walgelijke matennaaier, acteur...

Zowel het middenveld als de verdediging staat erg goed. Met Zschuschen heb je ook een gevaarlijke speler erbij. Althans, als ik hem gisteren zag spelen. Mocht NAC er met deze selectie niet in kunnen blijven dan zou dat eigenlijk wel heel bizar zijn. Als je als trainer hier een team van kan maken dan komt het nog helemaal goed.

Het theater is ook nog op zoek naar toneelspelers, zou een grote kunnen worden daar.
On: is geen gemis voor NAC lijkt me, het enige wat goed is is zijn energie die hij in een wedstrijd stopt. Nog even cashen in de woestijn in de winter van zijn carriere zou verstandig zijn.

Strik eromheen en weg! Ik heb hem veel te vaak zien stuntelen en ernstige fouten zien maken! Laatste keren was het niet zo dramatisch maar het is geen speler die nac beter laat spelen.

Ik snap nooit zo goed hoe dat kan. De transfermarkt is toch dicht in NL? Dan zou je denken: geen spelers erin of eruit...

Ooh ik dacht duiken in Curaçao...

In België is er geen enkele club waar hij zou terecht kunnen als basisspeler, dus wordt het kiezen voor hem blijven bij NAC of Saudi Arabië.

Hoe komt een club uit Saudi Arabië nou weer uit op Swerts, die kunnen hun jeugdopleiding ook beter opdoeken!

Er gaat er weer een weg, hebben ze in Breda weer een excuus om 3 of 4 nieuwe spelers aan te trekken, mischien Messi en Ronaldo polsen? Die komen vast ook wel gratis en voor niks bij de fabel uit het zuiden spelen

Ik begin er nu wel moe van te worden, NAC is veranderd in een handelshuis waarbij ik mezelf er gisteren op betrapte dat ik diverse spelers niet eens meer bij naam weet. Maar dat betekent niet dat we er niet achter blijven staan, natuurlijk.

Ik vind Swerts een modelprof, een man die zich altijd wegcijfert voor het teambelang. Als hij op de bank zit, zul je hem nooit horen klagen. Als hij ergens moet staan, staat hij er. Krijgt regelmatig hoon over zich heen, maar vaak ook ten onrechte. Hij werd misbruikt op posities die hij niet goed beheerst. Tegen Vitesse vond ik hem zeker voldoende spelen. Ik zou het wel jammer vinden als hij nog vertrekt.

Knettergek. Financieel al jaren in enorm zwaar weer en dan nu (na iets van 7 nieuwe spelers gehaald te hebben) een speler waar je nog wel wat centen voor kan krijgen niet willen laten gaan omdat iemand anders binnenkort misschien wel een wedstrijdje geschorst wordt...

13 februari 2015 om 15:34

Swerts die speelt al wekenlang in de basis. En is nu hij op het middenveld speelt een van de meest constante spelers die altijd wel een voldoende scoort (bij mij tenminste). Hij maakt echt wel wat fouten, maar dat compenseert hij door hard te werken.

13 februari 2015 om 15:44

Ahahhaha Als Swerts in jouw ogen constant speelt en altijd een voldoende scoort dan moet de rest wel heel slecht zijn.

nog maar 3 puntjes!!! Dordrecht komt eraan :-)

Hebben ze geen jeugd spelers bij nac. Swerts is gwn heel zwak en jeugd speler verdien minder geld en kan doorgroeien. Plus je krijg geld voor swerts

Wanneer krijgt NAC de punten in mindering? Het is verdacht stil rond deze zaak.

ON: Swerts gewoon verkopen, in de jeugd loopt vast iemand rond die net zo slecht is :-)

14 februari 2015 om 16:07

Volgende week schijnt er meer bekend te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren