Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Huddersfield hoopt komst Kongolo binnen 24 uur af te ronden’

Laatste update:

Huddersfield Town en AS Monaco zullen zondag of maandag waarschijnlijk de tijdelijke overgang van Terence Kongolo naar Engeland wereldkundig maken. Volgens de laatste berichten uit Engeland zou David Wagner een belangrijke rol in de overstap van de 23-jarige Nederlander hebben gespeeld. De Duitser staat namelijk niet alleen voor de selectie van the Terriers, maar beheert ook de portefeuille technische zaken van de club.

Kongolo en Wagner zouden afgelopen week diverse gesprekken hebben gevoerd, die ertoe hebben geleid dat de ex-speler van Feyenoord voor een verhuur aan de Premier League-club heeft gekozen. Dat zijn jongere broer Rodney ook in het noorden van Engeland actief is, hij is door Manchester City tijdelijk bij Doncaster Rovers gestald, speelt ook een belangrijke rol.

Over een half jaar dient de verdediger weer terug te keren naar Monaco, daar de Ligue 1-club pertinent geen optie tot koop in het huurcontract wilde opnemen. De Monegasken betaalden afgelopen zomer een bedrag van vijftien miljoen euro aan Feyenoord, dat de verdediger zelf opleidde. De drievoudig Oranje-international kwam bij de regerend landskampioen van Frankrijk niet verder dan zes duels in de hoofdmacht.

Wagner voorziet voor Kongolo een belangrijke rol in de defensie van Huddersfield, dat elfde staat en niet één van de laatste vier competitieduels heeft verloren. In het duel met Burnley (0-0) van zaterdag speelde Scott Malone als linksback. De verwachting is dat Kongolo al spoedig zal worden ingezet. Het duel van maandag met Leicester City komt nog te vroeg, maar daarna staan duels met Bolton Wanderers (6 januari, FA Cup) en West Ham United (13 januari, Premier League) op het programma.

Update 1 januari 22.17 uur - Overstap Kongolo nog niet rond: ‘Kan bevestigen dat we dichtbij zijn’
David Wagner, de trainer van Huddersfield Town, bevestigt dat Terence Kongolo op weg is naar zijn club. "We zijn dichtbij, dat kan ik bevestigen", citeren de Engelse media na de 3-0 nederlaag tegen Huddersfield Town. "We zijn gecharmeerd van hem en we zien wel wat er gebeurt in de transferperiode. Ik kan niet aangeven wanneer het rond is, maar hopelijk gaat het ons lukken om de transfer over de streep te trekken." Aanvankelijk verwachtte de Engelse pers dat Huddersfield de transfer zondag of maandag zou afronden, maar dat neemt dus iets langer in beslag.

Update 2 januari 15.45 uur - ‘Huddersfield hoopt komst Kongolo binnen 24 uur af te ronden’
Huddersfield Town slaagde er weliswaar niet in om de huur van Terence Kongolo zondag of maandag af te ronden, maar the Terriers lijken de verdediger van AS Monaco alsnog binnen afzienbare tijd te mogen verwelkomen. De BBC meldt dinsdagmiddag dat de promovendus goede hoop heeft om Kongolo binnen 24 uur binnen te hengelen. Als de afgelopen zomer van Feyenoord overgenomen verdediger inderdaad woensdag gepresenteerd kan worden, kan hij zaterdag tegen Bolton Wanderers in de FA Cup zijn debuut maken.

Een wijze beslissing van Terence Kongolo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat hij hier minuten gaat maken. Jammer voor hem doet zijn directe concurrent het goed waardoor hij er naast is gaan staan.

In het noorden van engeland gaan voetballen vanwege je broer dat is zeker DE reden voor jezelf om weer aan voetballen te komen..

31 december 2017 om 09:05

Spelen op het hoogste niveau bij de nummer 11. Lijkt mij alleen maar beter.

Hij is aangeboden bij PSV maar die willen niet. Snap er niets van..

2 januari 2018 om 15:50

Als Kongolo zou ik bedanken daarvoor, kom je van Feyenoord waar je uit de jeugd komt en kampioen mee bent geworden om erna naar de concurrent te gaan.... Ik zou dat nooit doen in ieder geval.

2 januari 2018 om 16:06

Dat zou ook gewoon weer een niveau omlaag zijn. Eigenlijk is dit de ideale weg voor Kongolo om een hoger niveau te halen. PL heeft gewoon nog weer een hoger niveau dan de L1 . Misschien wel het beste wat hem zou kunnen overkomen dit. Half jaartje opgetraint en nu weer een half jaartje naar PL niveau toegroeien. Ik zou ook lekker bij Huddersfield gaan blijven volgend seizoen.

Hij moet weer aan het voetballen komen.
Heeft potentie en dat zou alleen maar beter zijn voor het Nederlands elftal.
Niet dat hij dan gelijk basis of zo moet zijn maar in ieder geval andere spelers op die positie scherp moet houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren