Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Heracles Almelo legt jongste Vitesse-debutant aller tijden vast

Laatste update:
/

Heracles Almelo is geïnteresseerd in het huren van Vitessenaar Brahim Darri. In Arnhem komt de aanvaller, twintig jaar oud, niet aan bod. Vorig seizoen liet de club Darri halverwege de rit op huurbasis naar De Graafschap gaan en daar deed hij toen, tot de zomer, dertien keer mee.

De flankspeler uit Amersfoort wordt gezien als een talentvolle speler, maar tot nu toe is het er nog niet echt uitgekomen. In het shirt van Vitesse kreeg hij onder John van den Brom en Peter Bosz pas drie keer de kans in de Eredivisie. De concurrentie bij Vitesse voorin was en is hevig voor Darri, die in augustus 2011 als jongste Vitessenaar ooit debuteerde in de competitie. Hij was toen bijna zeventien jaar.

TC Tubantia weet dat Heracles het nu wel met hem wil proberen. Darri heeft nog een contract tot volgend jaar zomer en dus hoopt men in Almelo, dat hij gehuurd kan worden. Heracles staat vijftiende in de competitie, met evenveel punten als Go Ahead Eagles. Vrijdagavond neemt de club het op tegen ‘buurman’ FC Twente.

Update 29 januari 16.10 uur - Heracles Almelo legt jongste Vitesse-debutant aller tijden vast
Brahim Darri tekent, mits hij een medische keuring doorstaat, een contract tot medio 2017 bij Heracles Almelo. Dat meldt die club via de officiële kanalen. De nu twintigjarige Darri was toen hij zestien jaar oud was de jongste debutant ooit in een competitiewedstrijd van Vitesse. Vorig seizoen speelde Darri op huurbasis bij De Graafschap, maar in Arnhem kan hij niet rekenen op speelminuten. “Hij is jong, getalenteerd en gedreven en krijgt bij ons de kans zich door te ontwikkelen”, zegt directeur Nico-Jan Hoogma over Darri.

Naar Heracles Almelo gaan zou een oplossing zijn voor Brahim Darri

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deed het bij De Graafschap ook niet echt geweldig volgens mij. Staat ook bij Jong Vitesse lang niet altijd in de basis, ik weet niet of Heracles hier nou echt iets aan heeft, in ieder geval niet als huurspeler.

Laat ons bestuur is aankopen halen die er meteen staan, te beginnen met een nieuwe keeper en een goede verdediger. Altijd maar vertrouwen op de eigen selectie. Er wordt op dit moment gebouwd aan het nieuwe stadion. Doe wat voor het te laat is.

22 januari 2015 om 13:53

Eens. Alleen denk ik dat een centrumspits (die wel een bal rechtuit kan schieten) en een rechtsbuiten prio hebben.

22 januari 2015 om 13:59

Avdic is inderdaad waardeloos (pas 1 goal gescoord in de competitie, nota bene door een fout van de verdediger). Weghorst kan het ook niet maken in mijn ogen.

Daarnaast staat er een niet al te beste keeper en een echte rechtsbuiten, zoals een type Rosheuvel ontbreekt nu. En het middenveld wordt vaak overlopen!

29 januari 2015 om 16:12

Waarom krijgt navratil geen kansen?

29 januari 2015 om 16:17

Acolatse/Menig van Ajax huren en bijvoorbeeld De Winter halen.

Deze jongen is helemaal niet met voetbal bezig, hij is meer bezig met zijn status naast het voetbal. Pure levensgenieter. Daar is absoluut niets mis mee maar hij vergeet soms wel eens dat je geen levenscontract hebt bij professioneel voetbal

22 januari 2015 om 15:01

Je heb duidelijk geen weet van hoe darri met ze vak bezig is je heb blijkbaar afgunst op iemand die je niet kent. En voor de rest die hier negatief commentaar heeft jullie zullen verbaasd zijn als die ze minuten maakt bij Heracles.

Geen versterking voor Heracles. Kon vorig jaar bij de Graafschap al geen potten breken. Is daar echt zwaar door de mand gevallen.

De poll moet natuurlijk andersom weergegeven worden. Is Darra de oplossing voor Heracles?

was de grootste talent ooit van vitesse, waar is het misgegaan..?

29 januari 2015 om 16:41

Hij ontwikkeld zich vanaf zijn 16e niet echt door. Daarnaast heeft hij jongens als kakuta, labyad voor zich gehad. En tja, huurlingen moeten spelen he.
Zelfde als vd streek die nu bij Cambuur speelt.
Allemaal worden ze maar weggedaan en huurlingen mogen blijven komen.

29 januari 2015 om 16:47

*het

29 januari 2015 om 17:33

4.000.000 koopje toch!

29 januari 2015 om 18:28

Gast 4 miljoen, Heracles wat denk jij hiervan?

Zal mij benieuwen wat we in Almelo gaan beleven met deze jongen.

De reacties van mensen die hem kennen bij Vitesse en De Graafschap zijn op voetballend gebied niet louter positief.

Wel goed om wat extra bezetting te hebben op de vleugels, met het verkopen van Gyasi. Tannane en Linssen hebben soms echt een schop onder hun hol nodig. Navratil krijgt ook nooit eens fatsoenlijk de kans. Ben benieuwd wanneer Stegeman Darri en/of Navratil durft in te brengen.

Heracles draait uit op een schertsvertoning. Ik weet niet waar de heren Smit en Hoogma mee bezig zijn, maar de oogkleppen hebben ze nog steeds niet afgedaan. Ze spelen Russisch roulette door niet op de juiste wijze te investeren en de juiste versterkingen aan te trekken (doelman, centrale verdediger, spelverdeler en spits). En dat met het oog op een groter stadion straks in augustus met 13.000 plaatsen. Denken ze nu echt dat het stadion vol komt als de club zich met de hakken over de sloot weet te handhaven! En het drama wordt nog groter als Heracles eventueel degradeerd. Als dat gebeurd moeten Smit en Hoogma hun conclussies trekken en direct opstappen! Ze hebben in 2 jaar tijd gewoon de club naar de kloten geholpen. Blijkbaar is beton en steen belangrijker dan flink investeren in de selectie. De gedachtengang van de heren is gewoon niet te volgen. Je gaat het stadion groter maken en investeert niet op de juiste wijze in de selectie. Terwijl je juist de afgelopen 2 jaar flink had moeten investeren en de "wachtlijst" (die in het verleden bestond) juist had moeten laten groeien doordat je bij Heracles waar voor je geld krijgt. Fris en dwingend aanvallend voetbal, zoals Peter Bosz het ooit op de rails had gezet. Is niets meer van over.

Wens darri veel succes"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren