Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Hart verlengt contract in Etihad Stadium tot medio 2019

Laatste update:

Manchester City zal spoedig met contractnieuws over Joe Hart naar buiten treden. Manuel Pellegrini erkent dat er inmiddels een doorbraak is in de onderhandelingen tussen beide partijen over een langere overeenkomst dan 30 juni 2016. Sergio Agüero, Aleksandar Kolarov, Edin Dzeko, Samir Nasri, Vincent Kompany en David Silva ondertekenden recent ook al nieuwe verbintenissen.

/

Pellegrini sluit niet uit dat er zaterdag al witte rook zal zijn omtrent de nieuwe overeenkomst voor Hart. “Ik kan niet zeggen hoe laat, maar ik kan wel zeggen dat het wellicht morgen zal zijn”, erkende de manager van the Citizens. “Het is belangrijk voor de club om Joe te behouden. Dat heb ik altijd gezegd. Hij is een zeer goede doelman en dat niet alleen. Hij is een heel belangrijke voetballer voor de selectie. Dus wellicht is er morgen al goed nieuws.”

Hart zal waarschijnlijk de volgende speler zijn die wekelijks, en gedurende vijf jaar, een bedrag van minimaal 140.000 euro overgemaakt zal krijgen. In de nieuwe overeenkomsten voor de spelers worden aantrekkelijke basispremies opgenomen, waardoor Hart elke zeven dagen vrijwel verzekerd is van een bedrag van pakweg 190.000 euro. Kompany heeft ‘kaal’ 150.000 euro per week aan inkomsten, terwijl Silva zonder premies elke week verzekerd is van 165.000 euro.

Manchester City haalde afgelopen zomer Willy Caballero naar de Eastlands. Pellegrini kent de Argentijnse doelman nog van hun gezamenlijke periode bij Málaga. Hart heeft zich echter niet uit de basis laten verdrijven. “Joe is bezig aan een zeer sterk seizoen”, erkent Pellegrini. “De komst van Caballero was zeer goed voor de club, voor Joe, voor Willy, voor iedereen. Het is ook een zeer goede doelman. Spelers presteren top als hun concurrenten ook top zijn.”

Update 12 december 08.50 uur - Miljoenendeal bij Man City ‘vrijwel in kannen en kruiken’
Het wachten is nog altijd op witte rook, maar Joe Hart gaat ervan uit dat niets meer een nieuwe deal met Manchester City in de weg kan staan. “Voor zover ik weet is het vrijwel in kannen en kruiken. Ik wil hier zo lang mogelijk blijven”, benadrukt de 27-jarige doelman aan BBC Sport. “Ik ben hier nu al zo lang. Dit is mijn club. Ik hoop dat ik in de nabije toekomst dat contract kan ondertekenen.” Hart, die in 2006 voor 750.000 euro van Shrewsbury Town overkwam, heeft in het Etihad Stadium een contract tot medio 2017.

Update 19 december 18.58 uur - Hart verlengt contract in Etihad Stadium tot medio 2019
Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het dan echt officieel: Joe Hart heeft zijn contract bij Manchester City met twee jaar verlengd. De Engelse doelman stond tot 2017 op de loonlijst, maar heeft nu tot medio 2019 bijgetekend. Manchester City bevestigt de verlengde verbintenis via de officiële kanalen. De 27-jarige Hart stapte in de zomer van 2006 over van Shrewsbury Town naar the Citizens en keepte al 210 wedstrijden in de Premier League. Bovendien is hij 48-voudig international.

Joe Hart is de beste doelman van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ze moeten hem houden anders blijven er weinig engelsen meer over in het elftal, dan zou het een tweede newcastle of arsenal worden die met 0 engelsen een wedstrijd spelen..

6 december 2014 om 01:14

Arsenal vind ik niet echt een goed voorbeeld...
Die hebben met Ramsey, Gibbs, Chambers, Wilshere, Walcott, Welbeck & Oxlade chamberlain toch aardig wat Britten (ramsey is een Brit, geen engelsman) in het elftal momenteel!
Van dit groepje heeft er een aantal ook een basisplaats in het Engelse nationale elftal..

Voor de rest heb je gelijk. Het is sowieso zonde dat er zo weinig Britten bij topclubs in de basis staan in de PL.

6 december 2014 om 10:24

Arsenal hahahaha
Leef je nog in 2004? Rink-15 noemt ze hierboven op, een stuk of 6 Engelsen.

6 december 2014 om 17:38

"hart zal waarschijnlijk de volgende speler zijn die wekelijks, en gedurende vijf jaar, een bedrag van minimaal 140.000 euro overgemaakt zal krijgen."

Er gaat heel soms eens een week voorbij dat ik het niet haal maar het is onbegrijpelijk dat een zichzelf respecterend voetballer voor zo'n karig loontje op het veld stapt.

Joe Hart is gewoon een goeie keeper. Een keeper dat er gewoon 35 van de 38 bpl er goed bij staat. Hij maakt wel eens een slippertje maar welke keeper doet dat niet? Courtois en Neuer zijn in mijn ogen de beste keepers van dit moment. Maar ook zij maken fouten. Voor City is er geen betere keeper haalbaar dan Hart. Daarbij kan hij uitgroeien tot een City icoon. Aangezien hij al sinds 2008 of 2009 bij City zit.

6 december 2014 om 10:26

Geen betere keeper haalbaar? Hart is nu de best betaalde keeper ter wereld. Als City geld over heeft, betaal dan een serieuze som voor Cech. Chelsea zal Cech niet willen laten gaan, maar waarschijnlijk wel voor een forse transfersom.

Wie zeker haalbaar én beter is, is Lloris.

6 december 2014 om 12:05

Belgunner

Je zegt het zelf al, Cech zal Chelsea niet naar de concurrent willen laten gaan.

Lloris zal klauwen vol geld kosten, geld dat City vanwege FFP niet zomaar kan uitgeven. Nee ik denk niet dat er een betere doelman dan Hart haalbaar is.

12 december 2014 om 09:56

klopt..hart is een goede keeper, alleen man city wel top zijn en dan heb je een topkeeper nodig.

12 december 2014 om 12:10

Courtouis en Neuer die ook wel eens een foutje maken? Wanneer dan? Zeker van Bayern heb ik de meeste wedstrijden in de afgelopen 5 jaar wel gezien, maar kan ik me geen fout herinneren. Hart daarentegen hoef je niet lang na te denken wanneer zijn laatste blunder was. Prima keeper, maar verdiend niet zo'n salaris.

Niet de beste keeper van de Premier League naar mijn mening, maar alsnog is hij wel erg goed. Goede keeper voor City, zeker ook gezien zijn leeftijd. Kan nog een hele lange tijd mee.

Joe heeft veel kritiek gehad. De Engelse media is heel erg goed in het afkraken en afzeiken van Engelse spelers. Hij heeft ook echt belabberde wedstrijden gekeept. Maar de laatste maanden is hij gewoon echt top. Nee het is geen Neuer of Courtois. Maar zeker qua reflexen en duiken hoort hij bij de absolute keeper top.

6 december 2014 om 01:18

Ik vind Joe Hart overrated. Hij hoort ook niet bij de absolute top. Ik schat Neuer, Courtois, De Gea, Cech, Lloris, Casillas en Sirigu hoger in.

Joe Hart past meer in het rijtje Handovic, Diego Lopez, Weidenfeller etc. Subtop dus.

12 december 2014 om 09:07

Veelbelovende tekst, waar ik het bijna geheel mee eens ben..

Maar..
Sirigu Neem aan dat je Buffon ipv Sirigu bedoelt

6 december 2014 om 10:13

Absolute top ben ik het ook niet mee eens. Maar toch zeker een uitstekende keeper waar City veel plezier aan beleeft. Zijn houding is ook goed, hij lijkt me een goeie vent.

Waar we ook rekening mee moeten houden: Man City speelt erg offensief dus Joe Hart krijgt het ook vaker voor de kiezen dan menig andere keeper.

6 december 2014 om 10:33

@geert Vs
Dat klopt niet als je kijkt naar de statistieken van vorig seizoen. Hart had vorig seizoen 71 saves. 17 keepers hadden meer saves. Mignolet had er 107, De Gea 99 en Cech 81. Hart had 2,3 saves per wedstrijd, Cech 2,4, De Gea 2,7, Szczesny 3,0.

Hart heeft eigenlijk helemaal niet zoveel werk. Daarom zijn de fouten die hij maakt heel erg opvallend.

6 december 2014 om 11:16

Hmm ik vraag me af hoe groot deze saves dan waren? Gevoelsmatig heb ik het idee dat Hart het moeilijker had dan Cech. Mignolet en De Gea zouden best meer voor hun kiezen gehad kunnen hebben. Er zijn zeker geen gewogen statistieken? Waarbij iedere save vermenigvuldigd wordt met een zeker gewicht.

6 december 2014 om 11:49

@cr7.rm

@geert Vs

Ik vind Hart ook geen absolute top. Maar alleen qua reflexen en duiken vind ik hem niet onder doen voor de beste keepers. Als ik het hele plaatje bekijkt vind ik hem geen absolute top. Daarom zeg ik dat het geen Neuerof Courtois is.

6 december 2014 om 11:53

Ah oké, ja dat ben ik met je eens.

Gewoon smijten met miljoenen. Ben blij de dat FFP gedoe goed werkt.

12 december 2014 om 09:13

fcrsb1

Fijn om te lezen dat er nog steeds mensen zijn die FFP niet begrijpen.

12 december 2014 om 13:02

Er staat duidelijk in dat Premier League clubs in 3 jaar tijd geen schuld boven de 105m pond mogen hebben. Daar gaat City ruimschoots overheen. Daarbij hebben ze een boete gekregen van 60m. Dit jaar gaan ze zeker geen winst maken. Verklaar jij maar eens hoelang ze City verlies laten draaien ondanks de miljoenen contracten van spelers. Ik zou zeggen als je je zaakjes niet op orde hebt dat je dan spelers moet verkopen om weer gezond te worden. De FFP is 90 pagina's lang en een van de punten is dat clubs financieel gezond moeten zijn. Denk jij echt dat City dat is?

Matige doelman met een resem flaters per seizoen

12 december 2014 om 10:37

Roma - Man City niet gezien? Typisch optreden van Hart dit seizoen vind ik. Geen gekke dingen, betrouwbaar, goede reflexen.

12 december 2014 om 12:31

Pik je er even een wedstrijd uit. Kijk eens naar de flaters die hij gemaakt heeft ook dit seizoen

12 december 2014 om 13:19

Ik kijk bijna alles van Man City en vind dat Hart het prima doet. Vorig seizoen ging het wat minder.

Mooi dat hij nog langer blijft. Uitstekende keeper die bij lange na niet altijd kritisch bejegend word.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren