Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Guardiola bevestigt wegvallen Ribéry: 'Maar ik blijf optimistisch'

Laatste update:

Franck Ribéry is het zorgenkindje van Bayern München. De aanvaller staat al maandenlang buitenspel door blessureleed en kan hierdoor ook niet mee op tournee naar China. Vorige week zei algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge nog dat er 'licht aan het einde van de tunnel' was, maar Ribéry laat donderdag weten dat hij de start van het nieuwe seizoen niet zal gaan halen.

/

Bayern speelt op 1 augustus tegen VfL Wolfsburg om de Duitse Supercup en op 14 augustus in de competitie tegen Hamburger SV. "De start van het nieuwe seizoen komt te vroeg voor mij", zegt Ribéry tegen Sport1. De Fransman heeft al sinds 11 maart geen wedstrijden meer gespeeld door Bayern; hij heeft last van een enkelblessure.

Naast Ribéry gaat ook Arjen Robben niet mee naar China; hij herstelt van een spierblessure in zijn linkerkuit. Robben hoopt de start van het nieuwe seizoen wél te gaan halen. Mede door het blessureleed van 'Robbery' besloot Bayern zich deze zomer te versterken met Douglas Costa, die werd overgenomen van Shakhtar Donetsk. Op de foto is hij in een duel met Ribéry te zien.

Update 17 juli 13.50 uur - Guardiola bevestigt wegvallen Ribéry: 'Maar ik blijf optimistisch'
Josep Guardiola heeft vrijdag bevestigd dat hij Franck Ribéry niet tot zijn beschikking zal hebben gedurende de opening van het seizoen 2015/16. De Fransman kan er niet bij zijn wanneer Bayern München op 1 augustus de strijd om de Duitse Super Cup afwerkt tegen VfL Wolfsburg. Ook op 14 augustus, wanneer Bayern weer begint aan de Bundesliga en tegen Hamburger SV speelt, is Ribéry nog absent. "Hij zal er de eerste paar keer niet bij zijn, maar het gaat wel beter met hem. Ik blijf optimistisch", zegt Guardiola, die Ribéry vorig seizoen ook al veelvuldig moest missen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wederom een teleurstelling voor Ribéry en Bayern. Misschien moet deze veteraan er maar een eind aan gaan breien, het ziet er allemaal slecht voor hem uit, en de kans dat hij op zijn oude topniveau terug zal komen is zeer klein.

17 juli 2015 om 14:28

Ik denk dat Di Maria nu zeker komt

Die 40 miljoen voor Vidal hadden ze beter aan een flank speler kunnen uitgeven.

16 juli 2015 om 17:33

El casa, maak je geen zorgen als Bayern dat nodig acht halen ze die we. Wellicht dat ze Pedro wel ophalen bij Barcelona.

16 juli 2015 om 17:37

Moeten ze vooral doen Pedro halen als ze weer met 5-0 en 5-2 willen verliezen van Real en Barca.

16 juli 2015 om 17:43

Ze hebben douglas costa al gehaald. Die kan robery vervangen

16 juli 2015 om 18:05

Dat is 1 speler die er dan 2 moet gaan vervangen. Dat kan natuurlijk niet. Bayern heeft gewoon nog een flankspeler nodig. En Pedro zou een goeie zijn.

Niet getreurd! Zo kan Douglas Costa meteen laten zien waar hij voor gehaald is! Ik lijk er naar uit

Ach, wat maakt het uit. Pep wil toch alleen maar met middenvelders spelen.

Ongewijfeld zal Guardiola er wel weer staan met een goed geoliede machine de 2e seizoenshelft. Alleen snap ik de aankopen niet zo goed. Vidal vind ik daar totaal niet passen, zal wel in het spelletje passen maar niet bij Bayern, ook hebben ze al zat goeie middenvelders. Ten tweede snap ik de aankoop van Douglas Costa niet. Bayern hoort bij de beste 3 clubs ter wereld, zij kunnen toch wel een absolute topspeler halen om Ribery op te volgen. Bijvoorbeeld Lucas Moura. En aangezien ze Dortmund toch aan het leegkopen zijn, koop dan Reus. Daarnaast heb je nog Hazard, Di Maria, Pedro, Aubameyang, Alexis, en dan vergeet ik er nog genoeg denk ik. Die schat ik allemaal hoger in dan Douglas Costa. Iemand een idee wat Guardiola nu eigenlijk wil

16 juli 2015 om 19:08

Jij onderschat Douglas Costa zwaar merk ik. Het is zeker een grote speler en na een geweldige jeugdtoernooi wilden Man u en Barca hem halen. Echter besloot shaktar veel geld neer te leggen voor deze grote talent. Bij shaktar speelde hij ook altijd goed in de cl. Je noemt Lucas Moura als absolute topspeler terwijl beide spelers evenver zijn in hun carriere en ontwikkeling.

Een opstelling met Reus op links en Robben rechts, Gotze op 10, Muller en Lewandowski als spitsen. Lahm en Alonso op het middenveld en een 3 mans verdediging, en Neuer op doel. Dan heb je toch een geweldige ploeg die voor de treble kan gaan en ook lekker aanvallend zoals Guardiola wil. Waarom dan bijvoorbeeld een Vidal, voor de breedte lijkt hij me iets te goed. Vind het jammer dat hij Juventus verlaat. Juventus minder en Bayern is zichzelf niet meer vind ik.

Neuer
Boateng
Benatia
Alaba
Robben
Lahm
Alonso
Reus
Gotze
Muller
Lewa
16 juli 2015 om 19:37

Dat zou nooit goedkomen omdat je Robben en Reus niet mee kan laten verdedigen heel de wedstrijd. Wanneer je met drie verdedigers speelt in het centrum moet je wel spelers heb en die de hele flanken bestrijken. Dat zijn Robben en Reus niet. Te aanvallend dus!

17 juli 2015 om 14:01

Jij denkt zeker dat je Fifa aan het spelen bent? Of hoeft er tegenwoordig niet meer verdedigd te worden en is balans in een elftal maar een mode term?

De flanken zijn bij Bayern nu het kwetsbare punt nu zowel Robben als Ribery al een hele tijd sukkelen met blessures en ook niet op korte termijn terug lijken te zijn. Verder staat de selectie als een huis en hebben ze enorm veel mogelijkheden om verschillende systemen te spelen.

Denk dat dit de opstelling voor het begin van het seizoen wordt.

Neuer
Lahm
Boateng
Benatia
Alaba
Alonso
Vidal
Muller
Thiago
Costa
Lewandowski

Excuses voor opstelling die door de war is

Ik ben ook wel benieuwd naar Thaigo. Hij is er al zolang uit, maar hij was goed bezig, leuke speler

gelukkig hebben ze genoeg geld om uit te geven.. Ribéry zien we niet/nauwelijks terug dit seizoen.. Er zal echt geïnvesteerd dienen te worden om op Europees niveau iets te bewerkstelligen dit seizoen.. Een Finale Champions League zal wel moeten dit jaar, minimaal halve.. ziet er somber uit voor Munchen FC dit seizoen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren