Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Twente ziet Mokotjo na reisproblemen maandag terug

Laatste update:

Kamohelo Mokotjo zou in eerste instantie aan gaan sluiten bij het trainingskamp van FC Twente in Spanje, maar er is een kink in de kabel gekomen. De Zuid-Afrikaan zit vast in zijn vaderland nadat hij zijn reisdocumenten is verloren en lijkt zich voorlopig niet bij zijn ploeg te kunnen voegen.

/

Trainer René Hake gelooft niet dat er op de achtergrond meer speelt dan in eerste instantie lijkt: “Ik heb een dusdanige band met hem dat ik ervan overtuigd ben, dat hij een vertrek niet op deze manier gaat forceren. Er heeft ons geen enkel signaal bereikt dat er iets gaande zou zijn”, vertelt hij in gesprek met TC TubantiaKamo is een van onze belangrijkste spelers en je wilt in deze week zo snel mogelijk het goede gevoel met z'n allen weer oppakken. En daarin speelt hij een belangrijke rol.”

Het is nog niet duidelijk wanneer Mokotjo wel in staat is om terug te keren naar Enschede. De middenvelder, die in Nederland verder voor Feyenoord, Excelsior en PEC Zwolle speelde, draagt sinds 2014 het shirt van de Tukkers.

Updaet 7 januari 14.30 uur - FC Twente ziet Mokotjo na reisproblemen maandag terug
Kamohelo Mokotjo heeft alle problemen rondom zijn reisdocumenten opgelost en keert maandag terug naar Nederland, zo weet RTV Oost te melden. De middenvelder uit Zuid-Afrika komt zaterdag echter dus niet in actie tegen Erzgebirge Aue.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mokotjo heeft vorig jaar wel aangegeven dat hij graag hoger op wilde maar dat er ook serieuse belangstelling moest zijn. Anders zou hij gewoon alles geven voor Twente. En ik geloof hem. Want hij laat het tot nu toe elke wedstrijd weer zien dat hij er niet met de pet er naar gooit. Sterker nog: Hij is nog nooit zo aanwezig en belangrijk voor Twente geweest als wat hij nu is.
Alleen slordig van hem om al zijn papieren te verliezen.

6 januari 2017 om 07:37

Hij mocht toen ook weg. Club uit Engeland. Maar kreeg het niet voor elkaar als non-eu speler. Hij gebruikt dit niet om weg gaan. Twente zal altijd nog akkoord moeten gaan met een transfersom

Het kan aan mij liggen, maar VZ, ontbreekt in dit artikel niet compleet de link tussen reisdocumenten verliezen en een vertrek forceren. Hoe heeft dit met elkaar te maken?

6 januari 2017 om 13:26

Het zou niet de eerste speler zijn die weigert terug te komen om een vertrek te forceren. In dat geval zou het ook een smoes zijn dat hij zijn papieren verloren is. Al met al geloof ik niet dat Mokotjo daar mee bezig is.

7 januari 2017 om 20:29

Het zou dom zijn als hij dat wel op deze wijze zou doen. Welke respectabele europese club zou nu een speler willen die zijn werkgever op deze wijze de rug toekeerd. Met andere woorden graaft hij daarmee zijn eigen graf.

Maar ik geloof dat het lulkoek is van iemand die het nodig vindt om gelezen te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren