Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Twente bekend met Spaanse belangstelling voor Gutiérrez

Laatste update:

Christian Santos en Felipe Gutiérrez waren afgelopen seizoen allebei actief in de Eredivisie, bij NEC en FC Twente. De Venezolaan en Chileen trekken deze zomer mogelijk samen naar een nieuwe club, te weten Real Betis. Los Béticos hopen Santos transfervrij te strikken en Gutiérrez voor drie miljoen euro op te halen.

/

Santos is over vijf weken transfervrij en wil graag een nieuw avontuur aangaan. Een club in Spanje ziet hij wel zitten, zoals hij eerder ook aangaf een goede club in Duitsland een prettige gedachte te vinden. De 28-jarige aanvaller maakte vorig seizoen 23 doelpunten in de Jupiler League en na de promotie 16 in de Eredivisie namens NEC. Bijtekenen wil hij niet en Revista Venezolana weet dat Betis serieus is.

De 25-jarige Gutiérrez heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in Enschede, maar algemeen wordt aangenomen dat de Chileen weggaat. Het moment is daar om hem te verkopen, wil FC Twente nog iets aan hem verdienen. Een bod van drie miljoen euro van Betis zou mogelijk voldoende zijn om Ted van Leeuwen zover te krijgen dat hij ‘ja’ zegt en de middenvelder laat weggaan. El Desmarque stelt dat Betis zich erg graag met de Copa América-winnaar van 2015 versterkt.

Bij Real Betis liepen afgelopen seizoen al twee oude bekenden uit de Eredivisie rond; Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel. Van der Vaart kwam echter nauwelijks meer aan bod nadat coach Pepe Mel plaatsmaakte voor Juan Merino. De routinier drukt met zijn salaris flink op de begroting en mogelijk loost Betis hem deze zomer alweer. Van Wolfswinkel wordt gehuurd van Norwich City en scoorde maar eenmaal in zestien duels.

Update 1 juni 20.24 uur - FC Twente bekend met Spaanse belangstelling voor Gutiérrez
FC Twente heeft begrepen dat Real Betis interesse heeft in Felipe Gutiérrez, maar heeft nog geen bod ontvangen van de Spanjaarden. Dat meldt FOX Sports woensdagavond. Mogelijk wacht Betis daar ook nog wel even mee, omdat Gutiérrez momenteel herstelt van een knieblessure. Verwacht wordt dat Betis even wil afwachten hoe de revalidatie zal verlopen.

Denk je dat Real Betis veel zal hebben aan Christian Santos en Felipe Gutiérrez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 mei 2016 om 13:54

leuke aanwinsten voor Real Betis, maar wel jammer dat ze niet in Nederland blijven.

Twente houd toch niks over aan de transfer van guttierez alleen een besparing op de loonkosten van 1 miljoen. De rest verdwijnt naar zijn oude club 30 procent en naar het door joop en aldo etc. gevestigde bedrijfje in Cyprus. Daarom zou twente het kunnen accepteren, ookal is 3 miljoen natuurlijk veelste laag voor deze speler.

23 mei 2016 om 13:59

Tsja...twente heeft nu wel zo'n beetje de slechtste onderhandelingspositie die je je kan bedenken. Ziyech zal ook wel vertrekken voor een relatief laag bedrag.

23 mei 2016 om 14:02

Helemaal mee eens.
Want hij was na de winterstop toch de drijfveer achter de wederopstanding(sportief gezien) van Twente.
Hij is heel wat meer waard en ondergewardeerd hier.
Maar het beste is hem gewoon laten gaan!
Zowel voor Gutierrez als Twente de beste optie!

23 mei 2016 om 14:03

Klopt ook al verkoopt twentw hem voor 1 euro dan zou het volgens mij nog niets uitmaken. Ze besparen wel 1,18 miljoen aan salariakosten. Geld dat ze goed kunnen gebruiken. Kan natuurlijk wel zijn dat er in het crediteurenakkoord iets is opgenomen over de opbrengst van guti.

23 mei 2016 om 16:33

een mooi doorverkooppercentage zou dus wel mooi zijn

Ster van NEC nogwel. En ik maar denken dat het over Breinburg, Limbombe of Dumic ging. Zie Santos daar de bank warm houden. Zie em het misschien nog redelijk doen in de serie a omdat hij wel zo een spits is.

23 mei 2016 om 14:52

Mee eens, ik vind Santos ook absoluut niet de ster van Nec. Dumic, Golla, Bikel, Breinburg en Limbombe zijn voor mij grotendeels de echte grote meneren in de ploeg. Jones eventueel ook. Spelers die de ploeg bij elkaar houden. Santos is een prima spits maar heeft wel erg veel beperkingen. Speelde in een team dat volledig op hem afgestemd was en dat daarnaast dit jaar 7 pingels kreeg die Santos allemaal mocht nemen.

Maar de buitenwacht ziet hem in de samenvattingen wat goals maken en de hype is begonnen. Want het is voetballend voor NEC al onder de maat en zijn maniertjes, zowel tegen de club, tegen medespelers en spelers van de tegenpartij, staan mij totaal niet aan. Vind het ook geen ramp dat ie vertrekt, enige jammerlijke is dat we er niks aan overhouden. Denk dat zijn vertrek, net als dat van Foor, Kane en Woudenberg met wat scoutingswerk wel op te vangen moet zijn. Ben eerder een beetje bevreesd voor een (eventueel) vertrek van Limbombe, Breinburg en Jones.

Denk ook dat Santos het heel, heel zwaar gaat krijgen in Spanje. Zoals ik al eerder zei vind ik het voetballend gezien voor NEC al onder de maat, laat staan voor Real Betis. Voor de Primera Division komt hij op dat vlak gewoon meerdere stappen tekort, al moet je nooit dingen uitsluiten. Zie Santos namelijk niet echt in Camp Nou op de middenlijn de bal afschermen en afspelen met Pique in z'n rug. Gaat fout.

Maar een club bovenin de tweede divisie van Spanje of Duitsland of heel misschien onderin de Serie A passen beter bij Santos. Van Wolfswinkel en Van der Vaart hebben het volgens mij ook moeilijk bij Betis, en dat zijn toch echt (veel) betere voetballers dan Santos. Moet je nagaan.

23 mei 2016 om 15:47

Jones maak ik me geen zorgen. Hebben we met smits en Haldersson prima vervangers.

Is la liga niet een paar koppetjes te groot voor santos....hij scoort wel goals maar ik zie het niet gebeuren in real betis....hij moest gewoon naar az gaan ...

23 mei 2016 om 16:17

Onder de top 4 van Spanje stelt La Liga ook niet veel voor. Dus denk dat ie daar goed mee kan.

23 mei 2016 om 16:48

Nounou villareal sevilla valencia athletic bilbao soms gemist?

23 mei 2016 om 17:24

Kom op je gaat toch niet direct van nec naar real betis....

Kan er mee leven. Prima aanwinsten. Betis haalt steeds meer voetbal binnen. Prachtige club

Guttierez prachtige speler. Echt een straatvoetballer, zo slim en zoveel techniek. Heeft zich helaas door de situatie bij Twente niet top kunnen motiveren. Ik denk dat hij in Spanje zonder al teveel moeite in een sterker team past.

voor wat de transfersom hoeft Twente niet moeilijk te doen, Twente houdt er toch niets van over en de speler moet z.s.m. van de loonlijst.

Ben benieuwd hoe Santos het gaat doen. Bij NEC scoorde hij meestal niet meer dan een klein vijfje. En dan net als je dacht wisselen die hap, scoorde die! Is ook een kwaliteit!

Guttiérez vind ik wel een goede speler, al is hij na zijn blessure nooit helemaal de oude geworden. Voor beide zou Betis natuurlijk een prima club zijn. Mooie club, groot stadion, mooie stad, lekker weer en een van de beste competities.

Prima aanwinst!

2 juni 2016 om 13:25

Ja geode speller, lijkt me een aanwinst

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren