Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘FC Dordrecht deze week om tafel met beoogde nieuwe trainer’

Laatste update:

Marco Boogers moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor FC Dordrecht. De technisch directeur had lange tijd goede hoop dat Harry van den Ham zijn contract zou gaan verlengen, maar de succescoach gaf donderdag aan dat hij naar FC Utrecht zal verkassen. Daar wordt hij de assistent van Rob Alflen. "Ik vind het vooral erg jammer", reageert Boogers op het nieuws.

/

Van den Ham slaagde erin om Dordrecht via de nacompetitie naar de Eredivisie te loodsen, maar gaat het avontuur met de Schapenkoppen op het hoogste niveau niet aan. Vorige week gaf de coach nog aan dat hij de intentie had om bij te tekenen, maar Van den Ham is daar toch op teruggekomen.

"Ik was verrast", zegt Boogers tegen Voetbal International. "Ik heb goed contact met Harry, maar ik hoorde gisteravond pas dat hij naar FC Utrecht ging. Leuk is anders, maar we zijn niet in paniek. Dat zijn we in Dordrecht namelijk nooit." Boogers weet nog niet wie de opvolger van Van den Ham moet worden: wel zegt hij dat hij een lijstje met trainers heeft klaarliggen.

Update 25 mei 13.10 uur - ‘FC Dordrecht deze week om tafel met beoogde nieuwe trainer’
FC Dordrecht moet op zoek naar een nieuwe trainer nu Harry van den Ham heeft aangekondigd naar FC Utrecht te verhuizen. Directeur Marco Boogers van FC Dordrecht wil een trainer met ervaring in de Eredivisie en Ruud Brood is een van de kandidaten. Beide partijen gaan deze week met elkaar om tafel zitten, zo meldt RTV Rijnmond. Brood was vorig seizoen werkzaam bij Roda JC Kerkrade, maar daar werd hij ontslagen. Eerder was hij werkzaam bij Helmond Sport, Heracles Almelo en RKC Waalwijk.

Begrijp jij dat Harry van den Ham naar FC Utrecht gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben heel benieuwd welke trainer hierin stapt. Alfons Groenendijk? Brood? Trainers als Been, Van der Brom en Verbeek zullen te duur zijn.. Misschien zijn mijn opties zelfs te duur..

23 mei 2014 om 12:45

Ik zou het inderdaad mooi vinden als een Ruud Brood nu coach wordt van Dordrecht! Toch iemand die de nodige ervaring heeft en van goede waarde kan zijn voor Dordrecht. De laatste 3 namen die jij noemt zullen inderdaad te veel salaris vragen en niet haalbaar zijn!

23 mei 2014 om 12:54

Brood woont nog redelijk in de buurt van dordt ik zie het gebeuren brood nasr dordt

23 mei 2014 om 14:15

Been moet lekker naar NEC gaan.

25 mei 2014 om 20:17

Het liefst een trainer die het positiespelletje voort kan zetten. Dat was het wapen van dordt dit seizoen.

Aan de ene kant begrijpelijk, maar aan de andere kant is al weken bekend dat Utrecht zich bij zijn zaakwaarnemer heeft gemeld. Dan weet je dus dat de kans bestaat dat hij weggaat. Als hij dan uiteindelijk gaat is jammer, maar is niet zo onverwachts als Boogers doet overkomen.

Ik begrijp hem wel, meer salaris, geboren en getogen Utrechtenaar en dan op je hoogtepunt Dordt met opgeheven hoofd verlaten.

23 mei 2014 om 13:43

Utrecht is een mooie club voor hem. Ik denk ook wel dat Utrecht nu wel een redelijke staf geeft met rob, harry en co

Toch ook wel logisch, als je afgelopen seizoen met een begroting van 500k werkt en volgend jaar misschien 2 miljoen mag werken, dan ben je de grootste degradatie kandidaat. Een ontslag of degradatie staat dan niet netjes op je cv. Gewoon zekerheid inboeken. Wel jammer en sneu voor Dordrecht, het is te hopen, dat ze een waardig vervanger krijgen.

23 mei 2014 om 12:51

Mario been misschien?

23 mei 2014 om 13:58

hoe kom jij met Mario been aan ? kan je mij dat is uit leggen?

wie gaat hem bij Dordrecht betalen ?

25 mei 2014 om 13:24

Been komt net bij Genk vandaan, daarvoor heeft hij Feyenoord getraind, die kan met alle respect een betere club krijgen, en hij is niet te betalen voor Dordt.

Bij Utrecht worden assistenten meestal hoofdtrainer, dus wellicht gokt hij erop over een jaar of 2 hoofdtrainer te worden bij een "stabiele middenmoter" in de eredivisie (of misschien wel eerder.....?).

23 mei 2014 om 12:50

Klopt, sommigen zeggen zelfs dat dat de reden is dat Alflen maar een één-jarig contract heeft. Zodat Van den Ham hem eind van het seizoen kan opvolgen. We zullen het zien! Dat zou ook de stap een deel kunnen verklaren: de mogelijkheid tot het worden van hoofdtrainer.

25 mei 2014 om 14:01

Volgens mij heb je een vooruitziende blik. Het zou mij niet verbazen dat FC Utrecht zich op voorhand indekt tegen het gerede risico dat het hoofdtrainerschap toch wat te hoog blijkt gegrepen voor Robbie Alflen. Ik had het logischer gevonden dat Alflen zijn kunnen eerst had aangetoond als verantwoordelijk trainer bij een goede Eerste Divisieclub. Alvorens met de nodige bagage en enigzins gepokt en gemazeld als eerste trainer aan de slag te gaan bij FC Utrecht.

Snap hem wel, er is geen geld bij Dordrecht. Ze hebben geen toekomst in de eredivisie

Boogers loopt nu de polonaise nog steeds op Mallorca en volgende week op Curacao, die lijkt zich helemaal nergens druk om te maken.

Brood zou ik wel een goeie trainer vinden voor Dordt, weet ook hoe het is om met beperkte middelen te werken en een sympathieke kerel die wel past bij Dordt.

Als ze maar niet voor Groenendijk gaan, zou passen met de naam van het stadion maar deze man mist uitstraling, ruggengraat, eigenlijk alles wat je als club zoekt in een trainer.
Daarnaast heeft die het enorm hoog in zijn bol en vind vooral zichzelf een hele goeie trainer, was te groot voor Excelsior vond die en toen had die alleen Jong Ajax als optie opeens.

23 mei 2014 om 13:06

Waar zou die man zich ook druk om maken? Z'n club Dordrecht, met zo'n 2/3 duizend suppporters en een laag budget is net gepromoveerd naar de Eredivisie. Dordrecht gaat volgend jaar een jaar lang een soort van bonus beleven, maar zal daarna toch hoogst waarschijnlijk wel weer afzakken.

23 mei 2014 om 13:18

Dat zou ik niet te snel stellen. Natuurlijk zijn ze qua budget degradatiekandidaat nummer 1, maar dat waren de Eagles en Cambuur ook. En NEC niet..

23 mei 2014 om 13:42

Eagles en Cambuur waren dan vorig jaar misschien wel degradatiekandidaten nummer 1, en 2, maar gepromoveerde clubs worden over het algemeen gezien altijd gezien als degradatieclubs. Als clubs zijn Cambuur en de Eagles toch nog een stuk groter dan Dordrecht en bijv. Excelsior. Waar Cambuur een stadion van 12.000 heeft en Eagles van 8.000, daar moet dordrecht het met 3.000 doen. Dat is toch 4x en 2,5x zo groot als dordrecht, waarmee de mogelijkheden financieel gelijk ook een stuk groter zijn. Tuurlijk kan je aan de hand daarvan niet gelijk zeggen dat dordrecht sowieso gaat degraderen. Maar ik denk dat bij dordrecht en excelsior de mogelijkheden te klein zijn, om zoals cambuur en eagles te kunnen gaan presteren.

23 mei 2014 om 15:06

Dordrecht is bezig met een nieuw stadion maar het is wel opvallend dat grote bedrijven uit de regio steeds niet willen investeren denk aan Lips maar ook nog steeds Fokker al moesten die banen schrappen.

Trust zou Dordrecht een heel eind kunnen brengen maar die investeren liever in Feyenoord omdat de eigenaar graag in de aandacht staat maar misschien is het nu ook wel interessant.

Perridon word geschat op een vermogen van ruim 200 miljoen, laat hem wat investeren als hij volgens mij een echte Dordtenaar is.

Komt voor mij als een verrassing. Hele tijd aangegeven dat hij bij dordt zou blijven. Goede assistent die in de toekomst hoofdtrainer kan worden!

23 mei 2014 om 13:15

Dat lijkt mij vrij onwaarschijnlijk dat hij nog dergelijke ambities heeft. Hij schiet al aardig op richting de 65.

utrecht is weer een stapje hoger mooi voor hem

Meer eer dan de promotie valt er waarschijnlijk niet te behalen bij Dordrecht. Logische keuze.

Brood? Pastoor? Groenendijk?

23 mei 2014 om 13:25

Nieuws gemist dat Pastoor naar AZ gaat? Ruud Brood is wel een optie.

24 mei 2014 om 00:15

Ohja klopt... Was me even ontgaan..
Jammer denk juist dat hij de juiste man zou zijn..

Valt me tegen van Harry dat hij toch op het aanbod ingaat nadat hij eerst in de media riep dat hij geen assistent wilde worden. Toch heeft hij uitstekend werk geleverd door met beperkte middelen alsnog te promoveren nadat Dordrecht de titel verspeelde. In Brood zie ik het wel zitten, maar Groenendijk hoeft van mij niet.

Tja mooier dan dit gaat het niet worden. Snap dus wel dat hij dit een goede tijd vind om te vertrekken. Als je degradeert volgend jaar is je reputatie weer bijna verdwenen, en als je toevallig 15e wordt zal de euforie niet groter zijn dan nu met de promotie. Ik snap zijn keuze absoluut wel hoor

Van den Ham is ook geen tovenaar. Een coach is net zo goed als zijn materiaal.
Marco Boogers zal dus vooral op zoek moeten gaan naar eredivisie waardige spelers!

23 mei 2014 om 14:31

toch kan ik het attractieve en aanvallend spel van dordt(zowel uit als thuis) niet los zien van de trainer. had graag gezien hoe dordt het met deze trainer tegen eredivisie ploegen had gedaan.

Precies hetzelfde is gebeurd bij Zwolle .. Paul Krabbe.. Niet representatief genoeg voor de eredivisie was de reden

Misschien Maurice steijn?
Hij zit momenteel thuis en wellicht heeft hij er zin in.

Hij heeft het bij ADO niet best gedaan maar ik denk dat hij Dordrecht in de eredivisie kan houden.

Anders maurice steijn naar dordrecht , waarom niet ?

Zou leuk zijn als het Ruud Brood wordt! Ideale trainer voor een club als Dordrecht. Kan hij ze in Kerkrade even laten zien dat ze fout zaten.

Brood moet het worden..
Speelt hij mooi eredivisie in tegenstelling tot.........
Lekker Ironisch

Beste trainer van alle beschikbare opties voor Dordrecht, nuchtere kerel die niet onnodig gaat lopen zeiken omdat er bepaalde dingen financieel niet kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren