Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FA start onderzoek naar 'antisemitisch gebaar' Anelka

Laatste update:

Nicolas Anelka maakte zaterdag na twee maanden afwezigheid zijn rentree bij West Bromwich Albion en vierde dit met zijn eerste twee doelpunten voor de club. Na afloop ging het echter vooral over de manier van juichen bij een van zijn treffers: Anelka liet na zijn eerste doelpunt 'la quenelle' zien, een gebaar dat in zijn vaderland Frankrijk als antisemitisch wordt beschouwd.

/

Keith Downing, de interim-trainer van West Bromwich, moest na afloop van de 3-3 remise met West Ham United tekst en uitleg geven; Anelka zelf wilde de pers niet te woord staan. "Ik heb begrepen wat dit gebaar betekent, maar zo heeft Nicolas het absoluut niet bedoeld", zei Downing. "Het was bedoeld voor een Franse komediant die Nicolas goed kent. Hij gebruikt dit gebaar in zijn act en Nicolas wilde het doelpunt gewoon aan hem opdragen."

"Er kan nu meteen gestopt worden met speculeren, want het is absoluut onzin", vervolgde Downing. "Ik heb Nicolas gesproken en hij is verrast door de berichten dat hij een antisemitisch gebaar zou hebben gemaakt. Zo heeft hij het niet bedoeld."

Update 28 december 23.30 uur - FA start onderzoek naar 'antisemitisch gebaar' Anelka
Nicolas Anelka moet vrezen voor een schorsing. De aanvaller van West Bromwich Albion vierde zijn eerste treffer tegen West Ham United met 'la quenelle', een gebaar dat in zijn vaderland Frankrijk als antisemitisch wordt beschouwd, en de Engelse voetbalbond FA zal een onderzoek starten naar Anelka. De Franse minister van sport, Valerie Fourneyron, heeft al woedend gereageerd: ''Anelka's gebaar is een schokkende provocatie, smerig'', meldde zij op Twitter. ''Er is geen plek voor antisemitisme op het voetbalveld.'' West Bromwich speelt op nieuwjaarsdag thuis tegen Newcastle United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren